Petkovic Miroslav97 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 5 minutes ago, Glavonjic said: Atamanu i Nan u Panati igra po 35 min skoro svaku i poznat je po tome da nosioce forsira maksimalno. Pričah sa jednim trenerom, kaže da je 8 igrača sasvim dovoljno za ovakve turnire..
Bogoljub Gagic Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Ово би донекле могло да се упореди са утакмицом против Амера у групи на ОИ, не показујемо све карте сада у групи, у утакмици за медаљу наши су. 2 1
DameTime Posted 16 hours ago Author Posted 16 hours ago 15 minutes ago, Ludi za Poli said: Pa to je klasicna Ataman rotacija. Igras sa rotacijom od 8 ljudi, maksimalne minutaze nosiocima i gazi. Tako je uzeo vec 3 EL i zbog toga je najbolji trener u Europiu zadnjih 5 godina. Hajd on u Turskoj svakako nema neki fond igraca pa je na to djelomicno i primoran al opet to i jeste najbolji nacin da maksimiziras ono najbolje sto imas. Ma jasno, ja sam samo podvukla da su i te kako bili na svom maksimumu večeras. Glupo je vraćati se na nešto sad, ali kako bi Bogi poništio Shanea ovde... Joj. 😔 2
Poenter Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Šta znam, hoda najnormalnije. Daleko sam od eksperta, ali cenim da kod bilo čega iole ozbiljnijeg niti možeš ovako da hodaš, niti želiš da se oslanjaš na tu povređenu nogu. Nadam se da je samo nabio malo nešto odnosno da nije nešto što se računa kao povreda i što će već ujutro biti ok Kad smo kod toga, cenim da je Aleksa u Turskoj ekipi ga Ataman ne bi štedeo već bi igrao sa maksimalnom minutažom, dok smo ga mi odmorili odmah da ne rizikujemo ni najmanje. Toliko o tome ko je na koliko obrtaja igrao večeras, njima ovo kao da su igrali finale. Lepo zvuče te priče o davanju maksimuma na svakoj tekmi, navijači ih vole, ali to ne znači i da je to pametno i ispravno. Bitno je ostati svež, zdrav koliko je moguće i tempirati formu za završnicu. 2 1
Chaos Is Me Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Turci su bili bolji u 3 najvažnije stavke: 1. u šutu za 3, 2. u skoku, 3. u direktnom duelu timskih superstarova. Jebiga, imali smo i pehove. Stefan Jović je faca ali on nam neće doneti zlato, a Micić bi u teoriji mogao. Nažalost, trenutno deluje da je to samo teorija. Ništa nije izgubljeno, naš cilj je zlato, ne druga medalja, znači moramo dobiti i te Nemce na kraju, a i još po koju dobru ekipu. Ova Turska je ekipa za respekt, mislim da nisu nikad imali bolji tim i nekako dobro sklopljen sa osovinom bek-krilo-centar i dosta fizikalnim sporednim igračima. Šengun je igračina i u nba okvirima, a Larkin elitni el igrač, provereno kroz mnogo sezona a ne jednu, dve. Nadam se da će biti šanse za revanš, sa Aleksom (i Tristanom). 6
MV91 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Заслужен пораз, идемо даље. Лоша одбрана од шута за 3 поена и дефанзивни скок су коначно кажњени, а као и против Летоније од промашеног зицера креће мука. Шенгун се баш напалио да се докаже против Јокића и искидао је данас. Невероватно самопоуздање са којим игра Турска, као Ефес пре пар година.
Poenter Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 6 minutes ago, Ludi za Poli said: Vjerovatno i nece ponoviti al je problem i to alarmantan sto su oni bez ikakvih problema generisali ovoliki broj otvorenih trica gdje su jos mogli popit kafu prije nego sutnu. Sad ako je jedan Larkin pravio ovoliki visak i vrtio bekove Srbijeko na ringispilu, kakve ce probleme praviti u potencijalom SF jedan Schröder koji je jos brzi i bolji igrac od Shanea? Ne bih ja gledao samo na to pogodili ili promasili, problematican je proces gdje protivnik bez ikavih problema generise more otvorenih trica. Slažem se ja da smo ih pustili previše, ali nešto ne verujem da ih je neka Estonija bolje branila od nas. Dakle, da, ima do naših grešaka, ali ih je i išlo večeras i bili su maksimalno napaljeni. Ok, poštovanje za njih za ovu tekmu, ali realno, prilično nebitna utakmica.
aleksandar2806 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 4 minutes ago, Miki8 said: Jokic bi mozda i dobio neko slobodno bacanje da je napadao reket, kao sto je to cinio protiv Letonije. Jedino sa njegovom takvom igrom mi se mozemo nadati necemu u nastavku prvenstva. On mora da bude ultra agresivan na svakoj utakmici. Pa na koji nacin je davao poene sigurno ne sutem spolja vec igrom ispod kosa koliko se secam 1
Petkovic Miroslav97 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 1 minute ago, aleksandar2806 said: Pa na koji nacin je davao poene sigurno ne sutem spolja vec igrom ispod kosa koliko se secam Cesto Nisu bili u bonusu, nije bilo ni nekih situacija da kažeš da je oštećen.
Volter Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago A jes antipatičan Šengun. Možda je van terena okej momak, al na terenu mi je odbojan, nadmen. Meni da počne onako da se krevelji, brzo bi naleteo na moju šaketinu a to ne bih nikome preporučio. 2 1
ChrisJudd Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Dve stvari bitne sutra, da se Aleksa probudi zdrav i da Izrael dobije Sloveniju. U tom slučaju ovo večeras možda ispadne čak i dobro. Svejedno je kada igramo sa Nemcima, možda čak i bolje SF jer bi u slučaju pobede bili veći favorit protiv Grčke/Turske/neke treće ekipe u finalu nego što bi to bili u polufinalu.
diego Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) 15 minutes ago, Prijatelj Mitar said: Ma nije to nedostatak zelje i motiva. Jednostavno nam fali mudovine o cemu pises u sledecem pasusu (ali to nije isto). Zele oni, nije da ne zele, ali jebiga, ne ide. Slazem se, ali nekako me prozima celo vece misao dok gledam tekmu - Turci bi izginuli zarad ove tekme, nasi onako, tu smo gde smo, aj da probamo da dobijemo. Pogotovu mi je to ocigledno kad gledam Jokica i Senguna, gde bi prvi trebalo da odvali drugog, ali jbg, Jokic i nije dobar primer, jer je ladovina i ovde i u NBA. Ali osim Bogdana i Avrama, ne vidim tu ekstra zelju i motivaciju da se izgine, nevezano za muda. Cak je i Pesic statican u odnosu na ovog odvratnog Atamana. Mada je i on covek u godinama, i ne moze da se ocekuje da skace i urla non stop. Edited 16 hours ago by diego
Bode Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) 29 minutes ago, Eddard said: WTF je povreda pete?! Postoje dve opcije gde smo ga ugasili. Prva, ako je u pitanju neko naprsnuce ili prelom petne kosti (ne daj Boze). I druga koja me jos vise brine, ako je nesto vezano za ahilovu tetivu, koja se pripaja na tu istu kost kao zavrsnica misica potkolenice (lista, narodski receno). Njegov govor tela i hod me ohrabruju, ali cinjenica da nije mogao da nastavi me zabrinjava. Onaj kadar sa pocetka poluvremena je bio test da li moze da nastavi, a ne zagrevanje. Bar ja tako tumacim na osnovu iskustva. Edited 16 hours ago by Bode 1
Petkovic Miroslav97 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 1 minute ago, Volter said: A jes antipatičan Šengun. Možda je van terena okej momak, al na terenu mi je odbojan, nadmen. Meni da počne onako da se krevelji, brzo bi naleteo na moju šaketinu a to ne bih nikome preporučio. Generalno, ima dosta igrača sa tim kurčenjem. Ovaj je još i dobar. Naš Petrušev je isto odvratan sa nekim svojim stavom. Mislim da je najbolji odgovor na sve to koncentracija na svoju igru i pokazati zube i mišiće na terenu. To ih više boli od bilo kakvog kačenja.
Wingwalker Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) Milutinov predugo na 4 ispred Filipa, Jović mali opet usran i Vasa nesnadjeni koji baš u završnici uzima Stefanove minute. Sa druge strane turci sa 5 dvocifrenih i jedno 6-7 igrača koji su nam metnuli bar jednu trojku. Plus Gudura... Turci ako mogu bolje od ovog večeras to im bude dovoljno i za egal sa nemcima ako ne i jače. Edited 15 hours ago by Wingwalker 2
mladirutiner Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Jokara da dovede Gordona za naredno prvenstvo, a može i nekog bekcica, cisto da malo prosirimo roster. Cuj Larkin turcin. 1
Zadnji vezni Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) Ali najjače kad se pročita od Vase možemo i dobiti nešto ili ona čuvena,pa on je bio skoro MVP EL.( I moja baba bila strašna riba ) Ako budemo na njega čekali i ako se budemo na njega kladili i očekivali da nam on bude ta prevaga ja zlatu debelo smo se zajebali.Čovek nije imao ozbiljne košarke godinu dana ,još bio povređen. Ja njega nikad nisam ni mirisao u repki,nikad u istoj nije isporučivao ono što je znao i mogao.Uvek smo nešto na njega čekali ,a on davao malo do sporadično.Vise volim igrače poput Bogdana, Kaline,Lučića ili Alekse.Gde su uvek naspanivani i spremni da budu bolji u reprezentativnom dresu od klupskog. Naravno da to ne bi bilo moguće ni očekivano da je ovde umesto njega mali Top,ali imam neki utisak da bi mali ušao sa više i muda,samopouzdanja ali i drskosti u ovaj šampionat. Edited 15 hours ago by Zadnji vezni
Miki8 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) 16 minutes ago, aleksandar2806 said: Pa na koji nacin je davao poene sigurno ne sutem spolja vec igrom ispod kosa koliko se secam U drugom poluvremenu je retko napadao. Sutirao je trojke dve su mu usle , imao je kos iz ofanzivnog skoka i ja se vise ne secam da je nesto postigao, on mora da bude dosta agresivniji , da konstantno vrsi pritisak na protivnicku odbranu. Nema snase da ga Sengun i Osmani zaustave u odbrani kada je ovaj odlucan da postigne kos. Edited 15 hours ago by Miki8 3
mladirutiner Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Dobar je bio večeras dok ga frajer nije nabo prstom u oko, jedino S.Jovic im je vracao, Dobric i Marinkovic nesto pomalo, ovi ostali mekano. Bolje svakako jednu izgubiti, valja se pre ove nokaut faze.
Dzep Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Meni je sad glavna briga da li možemo da dobijemo Finsku. Fali nam ljudstva, ne može ovako doveka, ne može da 9 igrača od kojih je jedan S Jović, da se dobije bilo ko. Našima svaka čast za borbu, nemam zamerke, ljudi su poginuli svi u svom maksimumu protiv odličnog protivnika. Ne mogu samo da prihvatim ovaj nivo maketa, zaista ne mogu, nisu to zaslužili ni najmanje. Al život je gomila govana, to se zna, kad ti je loše obično on napravi da ti bude još gore 3
JPM Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 50 minutes ago, forumko topic said: Zamislite ovu Tursku bez Larkina. E pa Bogdan. Lako mi je da zamislim Tursku bez nekog ko nije Turcin. 2
DameTime Posted 15 hours ago Author Posted 15 hours ago Prekidam analize&sinteze zbog najboljeg kapitena na svetu ❤️ 2 6
SteveFrancis#3 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) Ma dobicemo Finsku, to nije pitanje. Medjutim bilo koja druga ozbiljna ekipa u QF-SF ce biti chinese torture. Edited 15 hours ago by SteveFrancis#3
Ledd Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) 42 minutes ago, Ludi za Poli said: Pa to je klasicna Ataman rotacija. Igras sa rotacijom od 8 ljudi, maksimalne minutaze nosiocima i gazi. Tako je uzeo vec 3 EL i zbog toga je najbolji trener u Europiu zadnjih 5 godina. Hajd on u Turskoj svakako nema neki fond igraca pa je na to djelomicno i primoran al opet to i jeste najbolji nacin da maksimiziras ono najbolje sto imas. Da kad igraš fajnal for sa samo dve utakmice. Na ovako dugačkom turniru tako neće ići. U finalu će slavno da izgube, pre svega zbog istrošenosti, pitanje je samo od koga će. Edited 15 hours ago by Ledd
Recommended Posts