Drug Crni Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Ja sam pročitao oko 30% teksta, onda se traži pretplata Edited 12 hours ago by Drug Crni
Chaos Is Me Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ne, traži se samo registracija, 3 teksta mesečno su besplatna. Dobar tekst - loženje nivoa Danilo Anđušić kad veže 2 trojke protiv Karpoš Sokola. 1 13
Poenter Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Evo ovde sumirano, Kari nam dao zeleno svetlo da se palimo 1 5
Poenter Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Kari: Navijači mogu da se pale, ali novinari malo da spuste loptu i smire narod @Mairosu: 😂 22
Henry Chinaski Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Je li RD radi prenos i dalje? Ako ne ima li neki pouzdan link, supruga sumnjivo bukirala odmor u Tunisu od 27og do 3eg, pod izgovorom da je tad bilo najpovoljnije 🙂 Momak na recepciji me gledao blijedo kad sam pokušavao da objasnim da li ima prenos na TVu 🙂
СтелаРоса Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 8 minutes ago, Henry Chinaski said: Je li RD radi prenos i dalje? Ako ne ima li neki pouzdan link, supruga sumnjivo bukirala odmor u Tunisu od 27og do 3eg, pod izgovorom da je tad bilo najpovoljnije 🙂 Momak na recepciji me gledao blijedo kad sam pokušavao da objasnim da li ima prenos na TVu 🙂 namesorrel.com Ovo bi trebalo da je naslednik RD, gledao sam skoro neku utakmicu nije mi uopste seckalo 1
Урош19 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Rekao i Kalina da osvajamo, najbolje da će se profi košarkaš ložiti a mi smrtnici ne 1
Stiletto87 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago “Toliko smo dobri u napadu, da ne moramo previše da se trudimo u odbrani” Vlade Đurović leta gospodnjeg 2025.😆 8 1 1
odupri se ludilu Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Igrali su konji vrani kakvi su to bili dani hronicno ubijanje svakodnevnim brijanjem Pevali su konji vrani konji vrani okupani ocesljani, nasmejani usred polja raspevani Svirali su konji vrani konji ritmom zatrovani svirali su neparno zvucalo je nestvarno Konji ritma Ajmooooooooo 1 2
Čvarkov Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ne bih voleo da sam Ofer Janaj u ovom trenutku. Jedva čekam da Kari istambura Atamana. Možda padne i neka isključujuća greškica. 1
Miki8 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Da li je Micic najgori reprezentativni igrac u istoriji srpske kosarke???? Da uzmemo u obzir njegovu reputaciju klubskog igraca i kakve partije pruza u reprezentaciji.
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ajde polako sa Vasom ocigledno ga povreda tj izlazak iz iste malo koci. 10
Miki8 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) On ovako uvek igra u reprezentaciji. Covek ne zna da organizuje smisleni napad. Tapka loptu po dvadeset sekundi i onda ili uzme bezvezan sut ili izgubi loptu. Edited 3 hours ago by Miki8
Golijat Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Vidim da je nestao post sa lajv teme. Rutinski, odlicno, bravo! Napisao bih dve stvari: Micic - standardno pogubljen u repki kao i svaki put. Dace neke 2-3 bitne trojke tokom celog prvenstva i to je to. Na terenu izgleda nemocno. Guduric - samo bih ga pitao da li ga je sramota da nece da potrci na terenu i da je onako bezobrazno nezainteresovan? Da li ga je sramota zbog ostatka tima?
Dzo23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Koji smor da nismo prebacili stotku, i samo 12 poena u poslednjoj četvrtini. Micić katastrofa potpuna. Milutinov nije u formi kao i Dobrić. Moraju da se trgnu. Avram i mali Jović fantastični.
Maksim Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Ajde polako sa Vasom ocigledno ga povreda tj izlazak iz iste malo koci. Covjek je najplaceniji igrac svih vremena u evroligi i ovako ne bi smio da izgleda ni nakon 13 godina pauze a ne neke sitne povrede, pritom ovo mu nije prvi put da se uzasno raspada kada obuce dres reprezentacije.
Golijat Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, Don Dusko said: Ajde polako sa Vasom ocigledno ga povreda tj izlazak iz iste malo koci. Ne, ne koci ga povreda. Ovo je Vasa u reprezentaciji.
Molina23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Topićevci kad vidimo lošeg Vasu 😌 Odlični smo teraj dalje. Jedan za svi! Nek se spreme Vitinja i Žoao Neveš. 1 1 1
DameTime Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Svaka čast, niste izdržali ni jednu jebenu utakmicu da ne opljunete po Guduriću i Miciću. 8
Čvarkov Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Klipove Aleksinog stava u repki trebalo bi puštati svakom klincu koji treba da zaigra za našu repstaciju u bilo kom sportu. 7 2
Barkley#34 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Razmišljam nešto još tokom priprema, tek kad vidiš Jokića kad stoji pored profi košarkaša ali koji nisu fizički monstrumi negu su ipak normalnije građe, shvatiš kolika je to mrcina, a usput veoma pokretljiv. Kao ormar je širok. 13
Recommended Posts