Jump to content

Recommended Posts

Posted

Je li RD radi prenos i dalje? Ako ne ima li neki pouzdan link, supruga sumnjivo bukirala odmor u Tunisu od 27og do 3eg, pod izgovorom da je tad bilo najpovoljnije 🙂

Momak na recepciji me gledao blijedo kad sam pokušavao da objasnim da li ima prenos na TVu 🙂

Posted
8 minutes ago, Henry Chinaski said:

Je li RD radi prenos i dalje? Ako ne ima li neki pouzdan link, supruga sumnjivo bukirala odmor u Tunisu od 27og do 3eg, pod izgovorom da je tad bilo najpovoljnije 🙂

Momak na recepciji me gledao blijedo kad sam pokušavao da objasnim da li ima prenos na TVu 🙂

namesorrel.com

Ovo bi trebalo da je naslednik RD, gledao sam skoro neku utakmicu nije mi uopste seckalo

• Like 1
Posted

Igrali su konji vrani

kakvi su to bili dani

hronicno ubijanje

svakodnevnim brijanjem

Pevali su konji vrani

konji vrani okupani

ocesljani, nasmejani

usred polja raspevani

Svirali su konji vrani

konji ritmom zatrovani

svirali su neparno

zvucalo je nestvarno

Konji ritma

Ajmooooooooo

• Like 1
  • Love 2
Posted

Da li je Micic najgori reprezentativni igrac u istoriji srpske kosarke???? Da uzmemo u obzir njegovu reputaciju klubskog igraca i kakve partije pruza u reprezentaciji.

Posted (edited)

On ovako uvek igra u reprezentaciji. Covek ne zna da organizuje smisleni napad. Tapka loptu po dvadeset sekundi i onda ili uzme bezvezan sut ili izgubi loptu.

Edited by Miki8
Posted

Vidim da je nestao post sa lajv teme.

Rutinski, odlicno, bravo!

Napisao bih dve stvari:

Micic - standardno pogubljen u repki kao i svaki put. Dace neke 2-3 bitne trojke tokom celog prvenstva i to je to. Na terenu izgleda nemocno.

Guduric - samo bih ga pitao da li ga je sramota da nece da potrci na terenu i da je onako bezobrazno nezainteresovan? Da li ga je sramota zbog ostatka tima?

Posted

Koji smor da nismo prebacili stotku, i samo 12 poena u poslednjoj četvrtini. 

Micić katastrofa potpuna. Milutinov nije u formi kao i Dobrić. Moraju da se trgnu. 

Avram i mali Jović fantastični. 

Posted
1 minute ago, Don Dusko said:

Ajde polako sa Vasom ocigledno ga povreda tj izlazak iz iste malo koci.

Covjek je najplaceniji igrac svih vremena u evroligi i ovako ne bi smio da izgleda ni nakon 13 godina pauze a ne neke sitne povrede, pritom ovo mu nije prvi put da se uzasno raspada kada obuce dres reprezentacije.

Posted
3 minutes ago, Don Dusko said:

Ajde polako sa Vasom ocigledno ga povreda tj izlazak iz iste malo koci.

Ne, ne koci ga povreda.

Ovo je Vasa u reprezentaciji. 

Posted

Razmišljam nešto još tokom priprema, tek kad vidiš Jokića kad stoji pored profi košarkaša ali koji nisu fizički monstrumi negu su ipak normalnije građe, shvatiš kolika je to mrcina, a usput veoma pokretljiv. Kao ormar je širok.

• Like 13