Stiletto87 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 29 minutes ago, Урош19 said: Mene samo zanima gde će biti doček košarkaša Kako gde?! Pa u onoj kasarni gde je bila i promocija oficira Vojne akademije😄 1 3
McLeod Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 58 minutes ago, Obi-Wan said: Osim Alekse i donekle Nikole Jovića za svoju visinu tačno niko drugi nije brz. Osim ako nisi mislio na brzinu pojedinačnih igrača nego na našu "igru"? Mada i to je isto diskutabilno. Većina naših akcija se zasniva na prednosti koju donosi Jokic, ili 1 na 1 njegov ili udvajanje pa pas. Imamo dobar protok lopte, to jeste ali niti smo kao ekipa brzi!?, niti igramo brzu košarku. Kako ne igramo kadcemo bukvalno da imamo 10+ poseda vise od sledeceg? I SAS je imao Diaoa pa je bio najbrzi
Don Dusko Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 2 hours ago, DameTime said: Ma kakvo usporavanje bre. Dokle više? Dvesta na sat u krivinu, loženje na maks. Nemam ja nista protiv lozenja.Samo sta je suprotnost od toga? :)) A ako se nedaj boze desi nesto nepredvidjeno(poraz pre finala) mogu da mislim sta ce ova tema da lici. Spoiler Osvajamo zlato.
Barkley#34 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 2 hours ago, Poenter said: Kao da ti što pozivaju na oprez se neće jednako sjebati ako ispadnemo. Realno, to su ljudi koji tu lažu sami sebe i glume neki oprez, a u stvari se žderu iznutra, nije kao da su se doveli u stanje neki tibetanskih monaha i ni euforija, a ni neuspeh ne utiču preterano na njih. Moje životno iskustvo govori da najveći ložači i najubeđeniji u pobedu, u slučaju eventualnog neuspeha prednjače u jebavanju svega&svačega, uz pominjanje CIA, Vatikana, Marsovaca i ostalih Mosada. Iskreno se nadam da nećemo doći u priliku da to proveravamo još jednom. Koliko sam primetio, niko ovde ne spori našu snagu niti status favorita, čak smo veoma svesni istih, samo se značajan broj forumaša nagledao lopti koje su okrugle i ne srlja. Svi ćemo biti skenjani u slučaju da se desi nešto što ne želimo ali postoji razlika između skenjanosti i besa, videti pod prvi pasus. 3 1
DameTime Posted 12 hours ago Author Posted 12 hours ago (edited) Koliko su loše fotke. Ima na KSS instagramu za sve igrače, baš loše izgleda. Previše je tamno sve. Edited 12 hours ago by DameTime
Poenter Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 6 minutes ago, Barkley#34 said: Moje životno iskustvo govori da najveći ložači i najubeđeniji u pobedu, u slučaju eventualnog neuspeha prednjače u jebavanju svega&svačega, uz pominjanje CIA, Vatikana, Marsovaca i ostalih Mosada. Iskreno se nadam da nećemo doći u priliku da to proveravamo još jednom. Koliko sam primetio, niko ovde ne spori našu snagu niti status favorita, čak smo veoma svesni istih, samo se značajan broj forumaša nagledao lopti koje su okrugle i ne srlja. Svi ćemo biti skenjani u slučaju da se desi nešto što ne želimo ali postoji razlika između skenjanosti i besa, videti pod prvi pasus. Dobro, ali šta ja imam sa tim? Ili igrači? Neko će u svom domu psovati majku Pešiću, neću ga ni čuti, neko će ovde vikati Bogdanu da se napuši, prevrnuću očima i nastaviti dalje, a nadam se da će administracija dalje raditi svoje. Pre svega sam pričao o delu da se poziva na oprez kao da će naš kolektivni oprez uticati na reprezentativce. Sad ćemo mi kao društvo da emitujemo tu neku opreznu energiju koja će ući u igrače i onda im se euforija neće obiti o glavu. U suštini, sve je na njima, ili imaju taj šampionski gen ili ne. A šampionski gen, a i generalno košarkaški talenat je znati kako da ne podlegneš pritisku. Nije talenat samo koliko dobro šutiraš, tapkaš loptu itd. Ili smo spremni za zlato ili nismo, nema to veze sa loženjem navijača. Može jedna stvar da spreči - neiskustvo. Kod nas ni toga nema. Većina je 30 plus i ima iskustvo igranja velikih takmičenja, što klupskih, što reprezentativnih. Takođe, treba reći i da smo mi većinski skroz dobri navijači bili svih ovih godina, volimo te momke, pružamo im podršku i postoji i veliko razumevanje i nije samo zlato, zlato i zlato već su dočekivani kao heroji i sa srebrom i sa bronzom.
drgnk Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ako će neko biti oprezan u očekivanjima, onda će to pre svega biti naši osvajači svih mogućih nezlatnih medalja od 2009. godine. 😄
Урош19 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ložio se il ne ložio sad ja svakako padam u depresiju ako ne osvojimo zlato, tako da biram da se ložim na rutiniranje sviju. 3 1
Drug Crni Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Šta ja mislim: mislim da smo prvi favoriti prvenstva, da smo potpuno zasluženo stavljeni u tu poziciju, tj.samo smo sebe tamo stavili. Timski i individualno smo najjači na turniru, nemamo bitnih izostanaka, imamo kontinuitet, imamo samopouzdanje, atmosferu i imamo najboljeg košarkaša na svetu trenutno. Prvenstvo je u našim rukama, mi se pitamo više od svih i na nama je da (ne) osvojimo zlato.Šta mi smeta: smeta mi od strane medija i dela javnosti utisak da samo treba da se pojavimo i da je sve unapred rešeno. Pre neki dan u Ružnalu (ok,Ružnal je loš,ali opet) naslov: Slovenci testiraju buduće šampione Evrope. Ovo nije dobar pristup turniru i šteti. Nadam se da momci i selektor imaju drugačiji rezon - da su svesni svoje snage, ali da nas skromnost i odsustvo arogancije vode ka tituli. Poštovanje prema rivalima mora da postoji, ali i da bledi i nestaje u samim utakmicama kad krenemo da meljemo.Čega se pribojavam: Pešićeve eventualne sujete. Lepo je i sa aspekta menadžerisanja ekipe i odnosa prema javnosti, forsirati priču kako je "reprezentacija 10 igrača + Jokić i Bogdanović", ali zbilja kaže ipak obrnuto. Ova dvojica su najbitniji igrači. Ne mogu sami i deluje da je selektor zaista svima našao pravo mesto i ulogu, ali ako dođe stani-pani, zna se kome lopta ide u ruke. Jokić mora biti maksimalno eksploatisan i samo kad utakmica bude rešena, on treba da odmara i sedi na klupi. Deluje da je selektor to naučio na teži način (nakon poraza od Italije na prošlom EP) i da neće ponavljati gluposti. Zajedništvo je neophodan uslov za titulu, ali za socijalističkom raspodelom minutaže nema potrebe. Šta ne bih voleo da vidim: odlazak nepomeniku na poklonjenje nakon što se donese pehar. Da, ja sam toliki optimista da smatram da osvajamo. Zaista ne bih voleo da gledam te slike..o tom, potom, naravno.. Momci imaju moju maksimalnu podršku i dugo se nisam osećao da treba da stanem iza neke naše ekipe kao sada. Međutim, sa jednakim entuzijazmom ću ih namazati fekalijama budu li Hohštapleru dizali rejting..no, otom, potom..rekoh.. Srećno nam bilo! 6
ChrisJudd Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Nema tu mnogo filozofije, više matematike tj verovatnoće. Po kladionicama naše šanse da osvojimo su između 35 i 40%. To jeste duplo više od sledećeg favorita, ali je i dalje ispod 50%. Proizvod pozitivnih ishoda četiri utakmice u nokaut fazi u kojoj smo u svakoj pojedinačno favoriti. 1
DameTime Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago 2 hours ago, Drug Crni said: Šta ja mislim: mislim da smo prvi favoriti prvenstva, da smo potpuno zasluženo stavljeni u tu poziciju, tj.samo smo sebe tamo stavili. Timski i individualno smo najjači na turniru, nemamo bitnih izostanaka, imamo kontinuitet, imamo samopouzdanje, atmosferu i imamo najboljeg košarkaša na svetu trenutno. Prvenstvo je u našim rukama, mi se pitamo više od svih i na nama je da (ne) osvojimo zlato.Šta mi smeta: smeta mi od strane medija i dela javnosti utisak da samo treba da se pojavimo i da je sve unapred rešeno. Pre neki dan u Ružnalu (ok,Ružnal je loš,ali opet) naslov: Slovenci testiraju buduće šampione Evrope. Ovo nije dobar pristup turniru i šteti. Nadam se da momci i selektor imaju drugačiji rezon - da su svesni svoje snage, ali da nas skromnost i odsustvo arogancije vode ka tituli. Poštovanje prema rivalima mora da postoji, ali i da bledi i nestaje u samim utakmicama kad krenemo da meljemo.Čega se pribojavam: Pešićeve eventualne sujete. Lepo je i sa aspekta menadžerisanja ekipe i odnosa prema javnosti, forsirati priču kako je "reprezentacija 10 igrača + Jokić i Bogdanović", ali zbilja kaže ipak obrnuto. Ova dvojica su najbitniji igrači. Ne mogu sami i deluje da je selektor zaista svima našao pravo mesto i ulogu, ali ako dođe stani-pani, zna se kome lopta ide u ruke. Jokić mora biti maksimalno eksploatisan i samo kad utakmica bude rešena, on treba da odmara i sedi na klupi. Deluje da je selektor to naučio na teži način (nakon poraza od Italije na prošlom EP) i da neće ponavljati gluposti. Zajedništvo je neophodan uslov za titulu, ali za socijalističkom raspodelom minutaže nema potrebe. Šta ne bih voleo da vidim: odlazak nepomeniku na poklonjenje nakon što se donese pehar. Da, ja sam toliki optimista da smatram da osvajamo. Zaista ne bih voleo da gledam te slike..o tom, potom, naravno.. Momci imaju moju maksimalnu podršku i dugo se nisam osećao da treba da stanem iza neke naše ekipe kao sada. Međutim, sa jednakim entuzijazmom ću ih namazati fekalijama budu li Hohštapleru dizali rejting..no, otom, potom..rekoh.. Srećno nam bilo! Generalno se slažem sa postom, samo par sitnica. Mediji tradicionalno dižu senzacionalizam, da ne kažem kenjaju. Protivnicima takođe odgovara da se pritisak za osvajanje u potpunosti prebaci na nas, stara taktika. Sigurna sam da momci i selektor nemaju stav kako treba samo da se pojave na turniru i svi će im skinuti gaće. Karija smatram jednim od najmanje sujetnih trenera, pogotovo kad je reč o toj staroj gardi. Dva trenutka su mi ostala urezana sa OI - na poluvremenu protiv Amera Jokić nešto crta i objašnjava u svlačionici nekom od saigrača (ovo je iz onog Netfliksovog dokumentarca), matori stoji i sluša sa ostalima. Ili kad je više puta tokom priprema prilazio Jokiću koji radi istezanje, da se konsultuje sa njim oko taktike. Drugi momenat je TO protiv Južnog Sudana, Bogdanović iznerviran maltene viče na njega, nešto u fazonu sve moram ja da radim, još i loptu prenosim... Pešić je tu mogao da zaurla na njega i uspostavlja autoritet, nema veze što je kapiten, ali odabrao je da spusti loptu i razjasni situaciju (da mu to nije bila namera). On želi da pobedi i skrajnuće svoju sujetu zarad toga, mislim da je upravo zato dobar menadžer. Čak i ta "socijalistička" minutaža je pre bila posledica njegove otupele in game reakcije, nego namere da svi igraju podjednako. Gaziće on naš dynamic duo do kraja u odlučujućim mečevima. Takođe verujem da je ovo idealno takmičenje da odjave psihopatu, kako bi to odjeknulo u Evropi (hehe)... 3
DameTime Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Sad mi ovde fali neki dvougao Ćićo vs Aljoša. 😂 1
Recommended Posts