Jump to content

Recommended Posts

Posted
29 minutes ago, Урош19 said:

Mene samo zanima gde će biti doček košarkaša

Kako gde?! Pa u onoj kasarni gde je bila i promocija oficira Vojne akademije😄

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
58 minutes ago, Obi-Wan said:

Osim Alekse i donekle Nikole Jovića za svoju visinu tačno niko drugi nije brz.

Osim ako nisi mislio na brzinu pojedinačnih igrača nego na našu "igru"? Mada i to je isto diskutabilno. Većina naših akcija se zasniva na prednosti koju donosi Jokic, ili 1 na 1 njegov ili udvajanje pa pas. Imamo dobar protok lopte, to jeste ali niti smo kao ekipa brzi!?, niti igramo brzu košarku.

Kako ne igramo kadcemo bukvalno da imamo 10+ poseda vise od sledeceg? I SAS je imao Diaoa pa je bio najbrzi

Posted
2 hours ago, DameTime said:

Ma kakvo usporavanje bre. Dokle više? Dvesta na sat u krivinu, loženje na maks.

Nemam ja nista protiv lozenja.Samo sta je suprotnost od toga? :))

A ako se nedaj boze desi nesto nepredvidjeno(poraz pre finala) mogu da mislim sta ce ova tema da lici.

Spoiler

Osvajamo zlato.

Posted
2 hours ago, Poenter said:

Kao da ti što pozivaju na oprez se neće jednako sjebati ako ispadnemo.

Realno, to su ljudi koji tu lažu sami sebe i glume neki oprez, a u stvari se žderu iznutra, nije kao da su se doveli u stanje neki tibetanskih monaha i ni euforija, a ni neuspeh ne utiču preterano na njih.

Moje životno iskustvo govori da najveći ložači i najubeđeniji u pobedu, u slučaju eventualnog neuspeha prednjače u jebavanju svega&svačega, uz pominjanje CIA, Vatikana, Marsovaca i ostalih Mosada. Iskreno se nadam da nećemo doći u priliku da to proveravamo još jednom.

Koliko sam primetio, niko ovde ne spori našu snagu niti status favorita, čak smo veoma svesni istih, samo se značajan broj forumaša nagledao lopti koje su okrugle i ne srlja. Svi ćemo biti skenjani u slučaju da se desi nešto što ne želimo ali postoji razlika između skenjanosti i besa, videti pod prvi pasus.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted (edited)

Koliko su loše fotke. Ima na KSS instagramu za sve igrače, baš loše izgleda.

Previše je tamno sve.

Edited by DameTime
Posted

6 minutes ago, Barkley#34 said:

Moje životno iskustvo govori da najveći ložači i najubeđeniji u pobedu, u slučaju eventualnog neuspeha prednjače u jebavanju svega&svačega, uz pominjanje CIA, Vatikana, Marsovaca i ostalih Mosada. Iskreno se nadam da nećemo doći u priliku da to proveravamo još jednom.

Koliko sam primetio, niko ovde ne spori našu snagu niti status favorita, čak smo veoma svesni istih, samo se značajan broj forumaša nagledao lopti koje su okrugle i ne srlja. Svi ćemo biti skenjani u slučaju da se desi nešto što ne želimo ali postoji razlika između skenjanosti i besa, videti pod prvi pasus.

Dobro, ali šta ja imam sa tim? Ili igrači? Neko će u svom domu psovati majku Pešiću, neću ga ni čuti, neko će ovde vikati Bogdanu da se napuši, prevrnuću očima i nastaviti dalje, a nadam se da će administracija dalje raditi svoje.

Pre svega sam pričao o delu da se poziva na oprez kao da će naš kolektivni oprez uticati na reprezentativce. Sad ćemo mi kao društvo da emitujemo tu neku opreznu energiju koja će ući u igrače i onda im se euforija neće obiti o glavu.

U suštini, sve je na njima, ili imaju taj šampionski gen ili ne. A šampionski gen, a i generalno košarkaški talenat je znati kako da ne podlegneš pritisku. Nije talenat samo koliko dobro šutiraš, tapkaš loptu itd. Ili smo spremni za zlato ili nismo, nema to veze sa loženjem navijača.

Može jedna stvar da spreči - neiskustvo. Kod nas ni toga nema. Većina je 30 plus i ima iskustvo igranja velikih takmičenja, što klupskih, što reprezentativnih.

Takođe, treba reći i da smo mi većinski skroz dobri navijači bili svih ovih godina, volimo te momke, pružamo im podršku i postoji i veliko razumevanje i nije samo zlato, zlato i zlato već su dočekivani kao heroji i sa srebrom i sa bronzom.

Posted

Ako će neko biti oprezan u očekivanjima, onda će to pre svega biti naši osvajači svih mogućih nezlatnih medalja od 2009. godine. 😄