drgnk Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 8 minutes ago, DameTime said: Prilično sam sigurna da je ovde bio ironičan, jerbo je Gorislav sve vreme pokušavao da priča o pojedincima, što Kari ne podnosi. To se videlo i u njegovoj izjavi o Bogdanu i Jokiću, gde nije dozvolio novinarima da ih ističu u odnosu na ostatak ekipe, iako su najvažniji šrafovi ovog tima. 3
Ledd Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) 28 minutes ago, DameTime said: Prilično sam sigurna da je ovde bio ironičan, jerbo je Gorislav sve vreme pokušavao da priča o pojedincima, što Kari ne podnosi. Dodao je brzo nakon toga izrečenog da mladi moraju da se dokazuju, skačući i ginući za loptu a stariji ne moraju, nešto tako. Nije mi delovao ironično, ali možda grešim. Edited 11 hours ago by Ledd 2
Poenter Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) I ja imam utisak da je po malo od obe stvari. Kari ne voli da ističe pojedince, ali mislim i da mu ni Tristan nije baš još legao sto posto. Tristan malo odaje utisak klinca iz generacije Z, odrastao je i na zapadu i sve to, deluje malo introvertno i malo onako, američki - igrači ispred trenera, dovoljno sam dobar... a cenim da Kari više voli krvava kolena. Naravno sve su to čista nagađanja i neki lični utisak, ali hej, tome i služi forum. Valjda. Ne mislim da ga Kari hejtuje niti bilo šta slično nego ne da klincu da se još previše opusti i poleti. Neka, tako i treba. Edited 11 hours ago by Poenter 1
Obi-Wan Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Vasa katastrofa defanzivo, liči na neku sporohodnu haubicu u odnosu na ovake Slovence. Greota ne voditi malog Topa, dečko je već odličan igrač. Tristan super zanimljiv igrač. Vanja iq u minusu...
Ledd Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) 9 minutes ago, Poenter said: I ja imam utisak da je po malo od obe stvari. Kari ne voli da ističe pojedince, ali mislim i da mu ni Tristan nije baš još legao sto posto. Tristan malo odaje utisak klinca iz generacije Z, odrastao je i na zapadu i sve to, deluje malo introvertno i malo onako, američki - igrači ispred trenera, dovoljno sam dobar... a cenim da Kari više voli krvava kolena. Naravno sve su to čista nagađanja i neki lični utisak, ali hej, tome i služi forumu. Valjda. Ne mislim da ga Kari hejtuje niti bilo šta slično nego ne da klincu da se još previše opusti i poleti. Neka, tako i treba. Da, pričao je i o starim zaslugama u tom delu takođe. Ako bih morao da se kladim, kladio bih se da ovih 12 idu.. Avramović, Jović, Micić Bogdan, Gudura Vanja, Dobrić Davidovac, Jović Jokić, Milutinov, Petrušev Jedino Vukčević ima šanse po meni da ode umesto Davidovca, ostali nabrojani su sigurni. Edited 11 hours ago by Ledd
Miki8 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Vukcevic je siguran. Pesic ima dilemu da li on da mu on bude starter ili Petrusev. Mislim da je Vukcevic kompitabilniji sa Jokicem od Petruseva. Mnogo je bolji suter od Petruseva. 1 hour ago, Bogoljub Gagic said: Стефан Јовић 6 асистенција за 10 минута Jovic je sa jednom zdravom nogom korisniji reprezentativni igrac od Micica. Edited 11 hours ago by Miki8
BB7 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 16 minutes ago, Poenter said: I ja imam utisak da je po malo od obe stvari. Kari ne voli da ističe pojedince, ali mislim i da mu ni Tristan nije baš još legao sto posto. Tristan malo odaje utisak klinca iz generacije Z, odrastao je i na zapadu i sve to, deluje malo introvertno i malo onako, američki - igrači ispred trenera, dovoljno sam dobar... a cenim da Kari više voli krvava kolena. Naravno sve su to čista nagađanja i neki lični utisak, ali hej, tome i služi forumu. Valjda. Ne mislim da ga Kari hejtuje niti bilo šta slično nego ne da klincu da se još previše opusti i poleti. Neka, tako i treba. Кари највише на свету воли да победи, и ако он у тој рачуници види Тристана, повешће га и интровертног и америчког и клиначког и каквог год... јер му у тој његовој рачуници Тристан треба, ма какав да је. Пешић само гледа како да дође до коначног циља и средства да до тог циља дође не бира. Поготово сада, када је у оваквој ситуацији. Изабраће 12 за које је сигуран да ће донети оно што треба овој двојици носилаца. Може он да прича 10 играча + Јокић и Богдан, али... свестан је и он каква му се шанса пружа. 2
drgnk Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Just now, Obi-Wan said: Vasa katastrofa defanzivo, liči na neku sporohodnu haubicu u odnosu na ovake Slovence. Greota ne voditi malog Topa, dečko je već odličan igrač. Tristan super zanimljiv igrač. Vanja iq u minusu... Nije fer gledati u sitna crevca igraču za kojeg se nije ni znalo da li će izaći na parket pre početka prvenstva. Sa druge strane neiskusni klinac sa talentom, a bez ozbiljne košarke iza sebe, naziva se odličnim igračem na osnovu garbage time protiv onakve Slovenije. 2
McLeod Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Imamo 12 objektivno, ako ima neka 10% dilema to je Dobric vs DeDa, ostalo je cement ako ne bude povreda. Otpada Topic sigurno. 3
Nini3112 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Sta znam,mozda i da Kari Tristanu prednost ali sumnjam. Petrusev je svakako na ovim pripremnim mecevima bas mrzovoljan,deluje da mu se bas ne igra.
Princeton Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 7 hours ago, DameTime said: Prilično sam sigurna da je ovde bio ironičan, jerbo je Gorislav sve vreme pokušavao da priča o pojedincima, što Kari ne podnosi. Nije bio ironican, nego troluje kosarkaski nepismene novinare i kolege koje su prisutne u medijima. Vide ljudi ubacio par trojki, i odma Vukcevic se dokazao, i zasluzio mjesto. Ono sto ocekuje od njega je ekstra pozrtvovanje u odbrani, da zagradi, da ispomogne, da izrotira. Bas je bio spomenuo to kako treba ekipa da prihvati igrace, i to se postigne kad radis za ekipu, kad si ukljucen u prljave poslove, a ne samo pripaliti kad si otvoren i raditi cherry picking. Jos jedan skolski primjer kvalitetnog trolovanja: "..mora i trener nešto da uradi. Da odredi makar 12, da uzima tajm-aut na vreme. Jesam li uzimao na vreme tajm-aute, menjao igrače...? Da li sam to radio na vreme, vi to znate..." Najbolje sto neke analfabete uzmu sebi za pravo da kritikuju selektora/trenera, i to nekim banalnim stvarima. 4
Stiletto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 hours ago, Nini3112 said: Sta znam,mozda i da Kari Tristanu prednost ali sumnjam. Petrusev je svakako na ovim pripremnim mecevima bas mrzovoljan,deluje da mu se bas ne igra. Kari sinoć reče da je Petrušev zakačio stomačni virus pre neki dan. Dva dana temperature, smršao i iscrpljen. 2
Bogoljub Gagic Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 hours ago, Miki8 said: Jovic je sa jednom zdravom nogom korisniji reprezentativni igrac od Micica. Наравно да није, тај хејт према Мицићу овде мени је неподношљив. То како нас је Васа држао против Аустралије у 4/4 или 19 поена у утакмици за медаљу су ипак ствари ван домета Стефана Јовића. 12
realno *w Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 hours ago, Miki8 said: Jovic je sa jednom zdravom nogom korisniji reprezentativni igrac od Micica. Jović u ovom stanju, je 5 do 7 puta lošiji igrač od Nikole Topića. Ne treba dalje od toga da gledamo, a ne da pričamo o Miciću. Mi pleja, sa tako jakim ulazom, nismo imali verovatno nikad. I onda na taj prodor i odlično završavanje na obruču u sve moguće načine, onakav izlazni pas. Njegovo nevođenje je ozbiljan zločin, koji će se vrlo verovatno i desiti. 3
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Slažem se da ovde Stefan Jović treba da ispadne, ali neće se desiti. Nažalost. Imamo Micića, imamo Gudurića, imamo Avramovića. Svi mogu da prevode loptu. Treba da igra Top, ali igraće Jović jer mu je ovo oproštaj. Zaboravih...svašta, i Bogdanović isto može da prevodi loptu.
NikolaTest Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Tristan pre Dede i Jovic pre Topica. Tristan iz razloga sto svakome moze da ubaci 10+ uz minimalnu potrosnju. Sa druge strane nije mi Deda toliko defanzivno jaci da prevagne na tu stranu. Svakako se mora poraditi na odbrani i koliko toliko mentalitetu Tristana kako bi bio jos bolji na buducim takmicenjima. Jovic pre Topica zbog iskustva, premalo Topic ima seniorskog iskustva za eventualne minute u zavrsnici takmicenja gde napadamo zlato. Namazaniji i mnogo iskusniji je Jovic. Zna kako reprezentacija dise. 1
DameTime Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago 2 hours ago, Princeton said: Nije bio ironican, nego troluje kosarkaski nepismene novinare i kolege koje su prisutne u medijima. Ne vidim kako ovo što si ti napisao isključuje ono što sam ja napisala. 😅
realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 37 minutes ago, NikolaTest said: Jovic pre Topica zbog iskustva, premalo Topic ima seniorskog iskustva za eventualne minute u zavrsnici takmicenja gde napadamo zlato. Namazaniji i mnogo iskusniji je Jovic. Zna kako reprezentacija dise. Da, treći plej obično igra neizvesne završnice mečeva za medalju.
drgnk Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago (edited) 2 hours ago, realno *w said: Jović u ovom stanju, je 5 do 7 puta lošiji igrač od Nikole Topića. Ne treba dalje od toga da gledamo, a ne da pričamo o Miciću. Mi pleja, sa tako jakim ulazom, nismo imali verovatno nikad. I onda na taj prodor i odlično završavanje na obruču u sve moguće načine, onakav izlazni pas. Njegovo nevođenje je ozbiljan zločin, koji će se vrlo verovatno i desiti. Pomalo pristrasan komentar. Stef Kari nije 7 puta bolji plej od Jovića, a kamoli neiskusni Topić. Nije bolji ni od zdravog Micića. I kako se uopšte matematički izračunavaju te proporcije? Kipar i garbage time protiv slabe Slovenije nisu pokazatelji bilo čega. Dečko još nijednu ozbiljnu takmičarsku utakmicu pod pritiskom nema iza sebe. Možda se može reći da je Topićev plafon razvoja koji može dosegnuti u budućnosti, viši od Jovićevog prajma. A i to je za sada samo pretpostavka. Edited 36 minutes ago by drgnk
odupri se ludilu Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago Igrali se konji vrani, konji ritmom odsedlani....e tako se može ova nasa plava četa opisati. Vjerujemo otud i ova prisutnost Jokare zadnjih par godina. A kad smo kod Konja vranih nekako imam ideju za tu lokaciju. A li da ne idem pred rudu, jesam raga ali slojevi iskustva mi nalažu oprez. A zašto ne bi zaigrali....
drgnk Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago Just now, Dzistrou said: Topić ispred Vase. "Izgleda da na neki način možemo i na Vasu da računamo.“ Izjava Pešića posle utakmice, preneo Sport klub 😎
Recommended Posts