mladirutiner Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 11 hours ago, Poenter said: U 2025. godini kritikuješ igrača koji je sam i šutnuo je za 3. I to igrača koji do tog trenutka ima 3 od 4 za tri. Naravno da će da šutne. Kad je promašio, opet je završio tekmu sa 60 posto za tri, što je neverovatno. Ali trebao je da zakuca preko LeBrona 😂 Možemo i da gledamo na način da im nije zviznuo te tri trojke, ne bi ni bili u situaciji da je taj šut nešto bitan već bi Amerika već vodila preko 10 razlike i bilo bi gotovo. Nije trojka samo tri poena, to i mentalno utiče, diže onog ko je dao, spušta onog ko je primio. Plus promašena trojka otvara prostor za kontru i onda umesto tri poena da dobiješ, ti primiš dva ili tri za par sekundi na drugoj strani. Protiv Amera za tri Jokic imao 0/6, a Bogdanović 3/10, dok je Dobric imao 3/5, izvuce se jedna akcija iz konteksta i onda udri. Plus što Dobrić "gine" u odbrani i jedan je od bitnijih za kompletnu odbranu. Ako se već gleda pojedinacno gore je ono kada se Bogdanović zavukao ispod koša pa bacio njima kontru. Edited 2 hours ago by mladirutiner 2
Problem sa licnim greskama Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dobric ce se vecno pamtiti po toj trojci i sto se zaglavio u bloku pri trojci Currya za vodjstvo Amera. Kao i Gudurin pokusaj za 3 u Manili. Tako to biva. Ali se slazem, odigrao je odlicnu rolu u tom polufinalu.
Perkos2 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 18 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Dobric ce se vecno pamtiti po toj trojci i sto se zaglavio u bloku pri trojci Currya za vodjstvo Amera. Kao i Gudurin pokusaj za 3 u Manili. Tako to biva. Ali se slazem, odigrao je odlicnu rolu u tom polufinalu. pamtiš li Divca po promašenim bacanjima ili po ostalim stvarima koje je radio na terenu 2
Problem sa licnim greskama Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 15 minutes ago, Perkos2 said: pamtiš li Divca po promašenim bacanjima ili po ostalim stvarima koje je radio na terenu Mislim da Divca treba porediti sa Bogdanovicem i Jokicem a ne sa Dobricem. Realno. 3
forumko topic Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 48 minutes ago, mladirutiner said: Protiv Amera za tri Jokic imao 0/6, a Bogdanović 3/10, dok je Dobric imao 3/5, izvuce se jedna akcija iz konteksta i onda udri. Plus što Dobrić "gine" u odbrani i jedan je od bitnijih za kompletnu odbranu. Ako se već gleda pojedinacno gore je ono kada se Bogdanović zavukao ispod koša pa bacio njima kontru. Uh, ništa lično protiv momka, ali Dobrić i odbrana u istoj rečenici nikako ne idu zajedno. 2 1
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dobrić i ako ode na EP, ide kao 11. ili 12. igrač. Ove pripremne utakmice nam pokazuju da će rotacija na poziciji 3 biti N.Jović - Marinković. Dobrić će tu biti treća opcija. Imao je užasnu prethodnu sezonu i samo zbog starih zasluga je tu. Kod Topića mi baš bode oči, a to je navika još iz juniorskih dana, otkad ga gledam, to što se uopšte ne spušta u stav i pravi lijene faulove. Takav nonšalantan stav u odbrani dugo nisam vidio, čak i kod najvećih svjetskih zvezda. Ne kapiram da mu niko do sad nije skrenuo pažnju na to. 1
Manu Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Vanja ima velikih problema u odbrani krila, nikako ne moze da odgovori sajzom niti snagom. U tim minutima koje on provodi na 3 nam takođe mnogo pati defanzivni skok. Napadački, Dobrić je mnogo sposobniji da završava u tranziciji koja je pokretačka snaga ove ekipe. Koliko mi se dopada ideja da Jović preuzme ulogu startera na toj poziciji, toliko mi se ne dopada da Vanja tu ima prednost u odnosu na Dobrića.
Nini3112 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nemojmo bas tako,prvi ne gotivim Dobrica kao igraca ali reci da on nema onu stvar je glupost,koliko samo derbija je resio. Ali odbrana i on bas ne mogu u istoj recenici,precenjen je kao defanzivsc zestoko.
Perkos2 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 44 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Mislim da Divca treba porediti sa Bogdanovicem i Jokicem a ne sa Dobricem. Realno. znači trebaa ga i više kritivkovati za promašena bacanja nego Dobrića za jedan šut
Problem sa licnim greskama Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago 27 minutes ago, Perkos2 said: znači trebaa ga i više kritivkovati za promašena bacanja nego Dobrića za jedan šut Kada Dobrić bude top 3 igrač i uzme 5 zlata ćemo moći i Dobrića kritikovati više, da.
mladirutiner Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago Poenta i jeste što se ljudi uhvate za jednu stvar, mislim da su to ljudi koji nemaju pojma o sportu i sporadično pogledaju "narodski" bitne utakmice, ovako kada svi gledaju pa da budu IN.
Chaos Is Me Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago 47 minutes ago, Manu said: Vanja ima velikih problema u odbrani krila, nikako ne moze da odgovori sajzom niti snagom. U tim minutima koje on provodi na 3 nam takođe mnogo pati defanzivni skok. Napadački, Dobrić je mnogo sposobniji da završava u tranziciji koja je pokretačka snaga ove ekipe. Koliko mi se dopada ideja da Jović preuzme ulogu startera na toj poziciji, toliko mi se ne dopada da Vanja tu ima prednost u odnosu na Dobrića. Vanja je dosta bolji i čvršći igrač od Dobrića i pre svega poprilično inteligentniji pa ne ispada na svaku fintu, pa ako snažnija krila ne može da čuva Vanja, ne može ni Dobrić. Zato je Kari napravio dobar potez - na krupnija krila Nikola Jović, na sitnija Vanja.
Manu Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago 17 minutes ago, Chaos Is Me said: Vanja je dosta bolji i čvršći igrač od Dobrića i pre svega poprilično inteligentniji pa ne ispada na svaku fintu, pa ako snažnija krila ne može da čuva Vanja, ne može ni Dobrić. Zato je Kari napravio dobar potez - na krupnija krila Nikola Jović, na sitnija Vanja. Naravno da ne sporim da je Vanja mnogo bolji igrač, ali za ovu ulogu koja je potrebna reprezentaciji je Dobrić do sada pokazao da je bolji, iz kakve god sezone da izlazi. Ta mala razlika u duzini i atleticizmu mu to omogućava. Naravno, ako se Vanja do sada na treninzima izborio za svoju ulogu, nemam šta da zamerim. Pričam na osnovu prethodnih igara.
mladirutiner Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago (edited) Marinković kako ne moze ubaciti nista, trebao bi igrati odbranu najmanje kao Avramović da bi bio u prvoj petorci. Edited 19 minutes ago by mladirutiner
Poenter Posted 6 minutes ago Posted 6 minutes ago Čekajte ljudi, zar ne idu i Dobrić i Vanja, a ovo sve je počelo od toga da li Dobrić ili Trifunović? Pošto je Trifunović povređen, nema potrebe uopšte raspravljati Dobrić ili Vanja, idu obojica. Avramović plus 2 (Micić, Jović, Topić) Bogdanović, Gudurić Marinković, Dobrić Jović Vukčević Petrušev Jokić, Milutinov 1
Recommended Posts