Jump to content

Recommended Posts

Posted
6 minutes ago, Poenter said:

A što da se ne kaže? ...

Vrlo jednostavno, ja mislim da ne postoji višak kilograma o kojem se priča. I voleo bih da znam kako to ljudi zaključe.

Evo jedne fotke sa Kipra i jedne iz NBA plejofa:

Untitled.pngvtan2025-05-16054715407-670x447.webp

I sad ti meni pokažeš ili objasniš kako neko ko pogleda ovu prvu fotku, može da zaključi da on ima višak kila?  Ili gledano u odnosu na NBA sezonu i drugu sliku?

Ja bih razumeo da ljudi kažu "ej, ne cima se toliko, ne igra odbranu", što je za mene više nego normalno kada je u pitanju najbolji igrač na svetu i pripremni mečevi, ali da se laprda o ne znam kojim kilogramima, komedija.

Naravno, možda je do mene, da ne mogu da procenim, a ostalima imaju super moći da procene da čovek od 135kg ima 3-4 kg viška.

• Like 10
Posted

не ѕнам уоште што се спомиње 2005 у распалој екипи по сплавовима, ови су сада сасвим ок у другарском смислу, све је ок и више од тога , једино мало ме брине одбрана али надамо се биће боље на првенству

• Like 2
Posted

Da li imaju negdje snimci pripremnih utakmica?

Avramović

Bogdanović, Gudurić, Marinković

Jović,

Petrušev

Jokić, Milutinov

Ovih 8 mi je sigurno.

9. Micić vjerovatno ide, i sasvim moguće da će ići i Jović/Topić da bi bio osigurač u slučaju problema sa Micićevom povredom. S toga možda Dobrić izvisi, ako budemo išli sa 7+5.

10. Vukčević se fino pokazao. Ne samo napadački, nego je pokupio dobro timske odbrambene kretnje i zadatke.

11. Dobrić vjerovatno, tačno se zna šta dobijamo od njega, konstantan je u reprezentaciji, donosi 3D opciju, sa ubrzanom tranzicijom koju forsiramo, tačno njegove vrline dolaze do izražaja. Možda budemo išli sa 8+4, a možda i Jović izvisi za poziciju. 

12. Jović ako budemo išli sa 8+4, Davidovac za 7+5 opciju. Balša isto ima šansu, ako se odlučimo da idemo sa tri centra, da poštedimo Jokića i smanjimo minutažu u garbage time.

Posted
4 hours ago, Darko said:

Ali je stvarno tako nepokretan to može da nas košta. Dovoljna je jedna eliminaciona utakmica i ćaos. Nadam se da je više u pitanju cimanje na revijalnim utakmicama nego nepokretnost.

Vidim da se dosta polemiše da li je debeo ili nije. Meni je i prošle, a i ove sezone delovalo da je promenio sistem treninga u smislu fizičke pripreme i da je sve nagruvaniji što mu pomaže u napadačkom delu jer će bukvalno sve da unosi u koš, ali deluje tromije . 

Ovo je verovatno i razlog što Kari Jovića gura na tri , pokušava da povisi petorku i da omogući da ga bolje pokrivamo. 

Trenutno ne znam šta je gore da li on ili Tristan ako ostane na sviču i to ne protiv nekog vau igrača, Maodo Lo ih rešava sa pola snage.

Tristan da Silva je imao 3-4 trojke.

Realno smo najjači, ali neka Letonija, Italija, Francuska, Nemačka, Litvanija na jednu utakmicu ako ih krenu trojke može da bude problem. 

Posted
38 minutes ago, realno *w said:

Vrlo jednostavno, ja mislim da ne postoji višak kilograma o kojem se priča. I voleo bih da znam kako to ljudi zaključe.

Evo jedne fotke sa Kipra i jedne iz NBA plejofa:

Untitled.pngvtan2025-05-16054715407-670x447.webp

I sad ti meni pokažeš ili objasniš kako neko ko pogleda ovu prvu fotku, može da zaključi da on ima višak kila?  Ili gledano u odnosu na NBA sezonu i drugu sliku?

Ja bih razumeo da ljudi kažu "ej, ne cima se toliko, ne igra odbranu", što je za mene više nego normalno kada je u pitanju najbolji igrač na svetu i pripremni mečevi, ali da se laprda o ne znam kojim kilogramima, komedija.

Naravno, možda je do mene, da ne mogu da procenim, a ostalima imaju super moći da procene da čovek od 135kg ima 3-4 kg viška.

Lepota je u oku posmatrača. 😎

Gx7p8ZCXMAAQ2Lh?format=jpg&name=medium

• Like 1
Posted
18 minutes ago, drgnk said:

Lepota je u oku posmatrača. 😎

Gx7p8ZCXMAAQ2Lh?format=jpg&name=medium

Al' što eksploatišete ovu ubedljivo najgoru pozu za slikanje. 🥲🤣

• Ha-ha 3
Posted (edited)

Nepopularno mišljenje on:

Prvo sam iščitao komentare ovde vs Germany, pa sam tek onda pogledao tekmu. Možda je strah veći od nade, ali ja ne vidim tu superiornost o kojoj se uveliko priča. Kvalitet je tu, bez ikakve dileme, ali i druge reprezentacije itekako imaju načine da nas ugroze. Nemci npr igraju u brzini iznad naše, normalno jer im atletika to omogućava. Par loših napada i mi smo u problemu. Takođe kriterijum suđenja faulova će dosta uticati na našu igru, jer ako puste mlaćenje Jokica, onda smo manje opasni u napadu. Ok, pripremni period čuvaju se karte itd..ali znači nikakvi apsolutni favoriti nismo, klasično EP, 8 ekipa juriša na medalje. Bar 3-4 na zlato.

Edited by Obi-Wan
  • Like 3
Posted
52 minutes ago, Obi-Wan said:

Nepopularno mišljenje on:

Prvo sam iščitao komentare ovde vs Germany, pa sam tek onda pogledao tekmu. Možda je strah veći od nade, ali ja ne vidim tu superiornost o kojoj se uveliko priča. Kvalitet je tu, bez ikakve dileme, ali i druge reprezentacije itekako imaju načine da nas ugroze. Nemci npr igraju u brzini iznad naše, normalno jer im atletika to omogućava. Par loših napada i mi smo u problemu. Takođe kriterijum suđenja faulova će dosta uticati na našu igru, jer ako puste mlaćenje Jokica, onda smo manje opasni u napadu. Ok, pripremni period čuvaju se karte itd..ali znači nikakvi apsolutni favoriti nismo, klasično EP, 8 ekipa juriša na medalje. Bar 3-4 na zlato.

Apsolutno. Ja ne znam odakle ljudima ideja o šetnji. Nemacka, Grcka su veoma jebene, Spanija, Litvanija tradicionalno nezgodne na 1 mec + ne bih francuze otpisivao sve i da im ne igraju Gober i Šaolin Monk.

• Like 1
Posted
3 minutes ago, Elevator Operater said:

Apsolutno. Ja ne znam odakle ljudima ideja o šetnji. Nemacka, Grcka su veoma jebene, Spanija, Litvanija tradicionalno nezgodne na 1 mec + ne bih francuze otpisivao sve i da im ne igraju Gober i Šaolin Monk.

+ Italija i Letonija, posebno za nas nezgodne ekipe, ako ih krene šut teško ćemo ih braniti 

• Like 1
Posted

Gledao sam snimak Francuska - Španija, Francuzi igraju jako brzo i za razliku od nekih prethodnih vremena bekovi imaju više kreacije. Popravili su i šut spolja. Na centarskim pozicijama nemaju gromade kao ranije, ali ovi koji im sada igraju na centru su prilično atletični i skočni.

Španci su vodili skoro celu utakmicu, igraju iskusno i timski ali nemaju više igrača ekstra klase koji će praviti razliku na terenu. Slažem se sa konstatacijom da su nezgodni i da bi u jednoj utakmici mogli da unerede svakoga. Isto važi i za Litvaniju, dok mi Grčka sa Janisom ili bez njega nešto ne uliva poverenje.