realno *w Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 6 minutes ago, Poenter said: A što da se ne kaže? ... Vrlo jednostavno, ja mislim da ne postoji višak kilograma o kojem se priča. I voleo bih da znam kako to ljudi zaključe. Evo jedne fotke sa Kipra i jedne iz NBA plejofa: v I sad ti meni pokažeš ili objasniš kako neko ko pogleda ovu prvu fotku, može da zaključi da on ima višak kila? Ili gledano u odnosu na NBA sezonu i drugu sliku? Ja bih razumeo da ljudi kažu "ej, ne cima se toliko, ne igra odbranu", što je za mene više nego normalno kada je u pitanju najbolji igrač na svetu i pripremni mečevi, ali da se laprda o ne znam kojim kilogramima, komedija. Naravno, možda je do mene, da ne mogu da procenim, a ostalima imaju super moći da procene da čovek od 135kg ima 3-4 kg viška. 8
albatros Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago не ѕнам уоште што се спомиње 2005 у распалој екипи по сплавовима, ови су сада сасвим ок у другарском смислу, све је ок и више од тога , једино мало ме брине одбрана али надамо се биће боље на првенству 2
Princeton Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Da li imaju negdje snimci pripremnih utakmica? Avramović Bogdanović, Gudurić, Marinković Jović, Petrušev Jokić, Milutinov Ovih 8 mi je sigurno. 9. Micić vjerovatno ide, i sasvim moguće da će ići i Jović/Topić da bi bio osigurač u slučaju problema sa Micićevom povredom. S toga možda Dobrić izvisi, ako budemo išli sa 7+5. 10. Vukčević se fino pokazao. Ne samo napadački, nego je pokupio dobro timske odbrambene kretnje i zadatke. 11. Dobrić vjerovatno, tačno se zna šta dobijamo od njega, konstantan je u reprezentaciji, donosi 3D opciju, sa ubrzanom tranzicijom koju forsiramo, tačno njegove vrline dolaze do izražaja. Možda budemo išli sa 8+4, a možda i Jović izvisi za poziciju. 12. Jović ako budemo išli sa 8+4, Davidovac za 7+5 opciju. Balša isto ima šansu, ako se odlučimo da idemo sa tri centra, da poštedimo Jokića i smanjimo minutažu u garbage time.
Milos 3.14 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 hours ago, Darko said: Ali je stvarno tako nepokretan to može da nas košta. Dovoljna je jedna eliminaciona utakmica i ćaos. Nadam se da je više u pitanju cimanje na revijalnim utakmicama nego nepokretnost. Vidim da se dosta polemiše da li je debeo ili nije. Meni je i prošle, a i ove sezone delovalo da je promenio sistem treninga u smislu fizičke pripreme i da je sve nagruvaniji što mu pomaže u napadačkom delu jer će bukvalno sve da unosi u koš, ali deluje tromije . Ovo je verovatno i razlog što Kari Jovića gura na tri , pokušava da povisi petorku i da omogući da ga bolje pokrivamo. Trenutno ne znam šta je gore da li on ili Tristan ako ostane na sviču i to ne protiv nekog vau igrača, Maodo Lo ih rešava sa pola snage. Tristan da Silva je imao 3-4 trojke. Realno smo najjači, ali neka Letonija, Italija, Francuska, Nemačka, Litvanija na jednu utakmicu ako ih krenu trojke može da bude problem.
drgnk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 38 minutes ago, realno *w said: Vrlo jednostavno, ja mislim da ne postoji višak kilograma o kojem se priča. I voleo bih da znam kako to ljudi zaključe. Evo jedne fotke sa Kipra i jedne iz NBA plejofa: v I sad ti meni pokažeš ili objasniš kako neko ko pogleda ovu prvu fotku, može da zaključi da on ima višak kila? Ili gledano u odnosu na NBA sezonu i drugu sliku? Ja bih razumeo da ljudi kažu "ej, ne cima se toliko, ne igra odbranu", što je za mene više nego normalno kada je u pitanju najbolji igrač na svetu i pripremni mečevi, ali da se laprda o ne znam kojim kilogramima, komedija. Naravno, možda je do mene, da ne mogu da procenim, a ostalima imaju super moći da procene da čovek od 135kg ima 3-4 kg viška. Lepota je u oku posmatrača. 😎 1
DameTime Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago 18 minutes ago, drgnk said: Lepota je u oku posmatrača. 😎 Al' što eksploatišete ovu ubedljivo najgoru pozu za slikanje. 🥲🤣 3
Smrtokapa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovo je posledica toga što je pojeo nemačku centarsku liniju. 1
Pero_Cameron Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 29 minutes ago, Princeton said: Da li imaju negdje snimci pripremnih utakmica? Na ovom kanalu imaju detaljni higlightsi gotovo svih pripremnih meceva
Obi-Wan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Nepopularno mišljenje on: Prvo sam iščitao komentare ovde vs Germany, pa sam tek onda pogledao tekmu. Možda je strah veći od nade, ali ja ne vidim tu superiornost o kojoj se uveliko priča. Kvalitet je tu, bez ikakve dileme, ali i druge reprezentacije itekako imaju načine da nas ugroze. Nemci npr igraju u brzini iznad naše, normalno jer im atletika to omogućava. Par loših napada i mi smo u problemu. Takođe kriterijum suđenja faulova će dosta uticati na našu igru, jer ako puste mlaćenje Jokica, onda smo manje opasni u napadu. Ok, pripremni period čuvaju se karte itd..ali znači nikakvi apsolutni favoriti nismo, klasično EP, 8 ekipa juriša na medalje. Bar 3-4 na zlato. Edited 59 minutes ago by Obi-Wan 3
Elevator Operater Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago 52 minutes ago, Obi-Wan said: Nepopularno mišljenje on: Prvo sam iščitao komentare ovde vs Germany, pa sam tek onda pogledao tekmu. Možda je strah veći od nade, ali ja ne vidim tu superiornost o kojoj se uveliko priča. Kvalitet je tu, bez ikakve dileme, ali i druge reprezentacije itekako imaju načine da nas ugroze. Nemci npr igraju u brzini iznad naše, normalno jer im atletika to omogućava. Par loših napada i mi smo u problemu. Takođe kriterijum suđenja faulova će dosta uticati na našu igru, jer ako puste mlaćenje Jokica, onda smo manje opasni u napadu. Ok, pripremni period čuvaju se karte itd..ali znači nikakvi apsolutni favoriti nismo, klasično EP, 8 ekipa juriša na medalje. Bar 3-4 na zlato. Apsolutno. Ja ne znam odakle ljudima ideja o šetnji. Nemacka, Grcka su veoma jebene, Spanija, Litvanija tradicionalno nezgodne na 1 mec + ne bih francuze otpisivao sve i da im ne igraju Gober i Šaolin Monk.
Obi-Wan Posted 10 minutes ago Posted 10 minutes ago 3 minutes ago, Elevator Operater said: Apsolutno. Ja ne znam odakle ljudima ideja o šetnji. Nemacka, Grcka su veoma jebene, Spanija, Litvanija tradicionalno nezgodne na 1 mec + ne bih francuze otpisivao sve i da im ne igraju Gober i Šaolin Monk. + Italija i Letonija, posebno za nas nezgodne ekipe, ako ih krene šut teško ćemo ih braniti
drgnk Posted 5 minutes ago Posted 5 minutes ago Gledao sam snimak Francuska - Španija, Francuzi igraju jako brzo i za razliku od nekih prethodnih vremena bekovi imaju više kreacije. Popravili su i šut spolja. Na centarskim pozicijama nemaju gromade kao ranije, ali ovi koji im sada igraju na centru su prilično atletični i skočni. Španci su vodili skoro celu utakmicu, igraju iskusno i timski ali nemaju više igrača ekstra klase koji će praviti razliku na terenu. Slažem se sa konstatacijom da su nezgodni i da bi u jednoj utakmici mogli da unerede svakoga. Isto važi i za Litvaniju, dok mi Grčka sa Janisom ili bez njega nešto ne uliva poverenje.
Recommended Posts