cabke Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Jebem ti mater i ove sudije sa temua....stvarno za popizditi u kurac vise. 1
fradler Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Hahah neko balavo dete lupa sekiricu Jokicu, Japanac se pravi mrtav i jos pakuje tehnicku... mrs bre 1
Jakob Aman Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Mozda i dobijemo ovo ali već Francuska je zid. Ništa ne igramo. 1
Prijatelj Mitar Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, Jakob Aman said: Mozda i dobijemo ovo ali već Francuska je zid. Ništa ne igramo. Francuzi igraju sutra sa Gruzijom.
Miki28 Lakers in 5 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Jovic vec 3 put salje ovakav pas, naravno da ce ga kad tad kazniti 1
vladi Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Da mi igramo kako treba, ne bi nam sudije mogle nista, nego je i to samo plus na nasu nervozu i losu odbranu... Vidno smo nervozni celo prvenstvo, ogroman pritisak je opet napravljen 1
Sector Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, realno *w said: Ima neko strim koji radi u inostranstvu Bolje ne traži.
Issey Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Bez potrebe smo sami sebi nabili pritisak i nervozu. Ovi se neće sami dobiti, moramo da se smirimo i igramo našu igru... Samo toliko...
realno *w Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, Sector said: Bolje ne traži. Ja sam tu, drugar mi traži.
Don Dusko Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, realno *w said: Ja sam tu, drugar mi traži. Reci mu pao server.
DameTime Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 minutes ago, vladi said: Da mi igramo kako treba, ne bi nam sudije mogle nista, nego je i to samo plus na nasu nervozu i losu odbranu... Vidno smo nervozni celo prvenstvo, ogroman pritisak je opet napravljen I ovo je tačno... 3
dekifisher Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Mi ako osvojimo ovo javno priznajem da posle skoro pola veka gledanja mog omiljenog sporta, BLAGE VEZE NEMAM!
Sector Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Petrušev da nije napravio ovaj 3. faul zaboravio bih da igra. Kakvo razočarenje. 4 1
Nicklord Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Kako mrzim loše sudije. Kad krenu u neko kompenzovanje i upropaste utakmicu ovako, ništa gore
Don Dusko Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Morali smo biti spremni na lose FIBA sudjenje. Nije nam ovo prvi rodeo sa njima.
Poenter Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, dekifisher said: Mi ako osvojimo ovo javno priznajem da posle skoro pola veka gledanja mog omiljenog sporta, BLAGE VEZE NEMAM! Nikad nisi video timove koji se vuku i onda razbiju u završnici? 1
Recommended Posts