Elevator Operater Posted September 3 Posted September 3 Ne deluje da ce se ovi izmoriti. Skoro kao da se nisu ni umorili u prve 4.
Saxon01 Posted September 3 Posted September 3 Jel realno sta mi radimo ? Da pustamo ovakve trojke ... ajde bre.
SteveFrancis#3 Posted September 3 Posted September 3 Sto bi ss umorili kad im mi nicim ne otezavamo. Samo odapinju sami i to je to. 4
Kooineeperk Posted September 3 Author Posted September 3 9 minutes ago, DameTime said: 13 minutes ago, Kooineeperk said: @Eddard tvoj domen - daj dijagnozu pls. A brate, tražiti čoveku dijagnozu na bazi TV snimaka... Na bazi onog sto je napisano, receno i vidjeno na snimku posle - kakve vezbe radi. Opet pametujes gde ne treba.
Kooineeperk Posted September 3 Author Posted September 3 Auuuu jbt kako biju. I jos se bune kao da nije nista.
Sector Posted September 3 Posted September 3 A gdje je Aleksa jbt? Nevjerovatno kako mi ostajemo bez igrača. 1
DameTime Posted September 3 Posted September 3 Hoćemo li imati igrača za petorku do kraja jbt? 🥲 2 minutes ago, Kooineeperk said: Opet pametujes gde ne treba. Spuštaš na lični nivo čim nije komentar tebi niz dlaku. 1
Problem sa licnim greskama Posted September 3 Posted September 3 Daj da odbranimo nešto. Neverovatno.
Zadnji vezni Posted September 3 Posted September 3 1 minute ago, Bojdo said: Sengun je čudo, mobilna verzija Jokica Veće čudo smo mi u hranjenju suta za 3 p 1
realno *w Posted September 3 Posted September 3 (edited) ovaj ugao Larkinovog kata pokazuje jeziv potez Gudure... samo ga je ostavio Edited September 3 by realno *w 1
Stiletto Posted September 3 Posted September 3 Od tri pleja koja imamo, sad Gudura plej. Fascinantno.
La mano de Dios Posted September 3 Posted September 3 Au kako su gadni sa ovim signaliziranjem celendza a ne traze ga nijednom..
Recommended Posts