Elevator Operater Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ne deluje da ce se ovi izmoriti. Skoro kao da se nisu ni umorili u prve 4.
Saxon01 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Jel realno sta mi radimo ? Da pustamo ovakve trojke ... ajde bre.
SteveFrancis#3 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Sto bi ss umorili kad im mi nicim ne otezavamo. Samo odapinju sami i to je to. 4
Kooineeperk Posted 12 hours ago Author Posted 12 hours ago 9 minutes ago, DameTime said: 13 minutes ago, Kooineeperk said: @Eddard tvoj domen - daj dijagnozu pls. A brate, tražiti čoveku dijagnozu na bazi TV snimaka... Na bazi onog sto je napisano, receno i vidjeno na snimku posle - kakve vezbe radi. Opet pametujes gde ne treba.
Kooineeperk Posted 12 hours ago Author Posted 12 hours ago Auuuu jbt kako biju. I jos se bune kao da nije nista.
Sector Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago A gdje je Aleksa jbt? Nevjerovatno kako mi ostajemo bez igrača. 1
DameTime Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Hoćemo li imati igrača za petorku do kraja jbt? 🥲 2 minutes ago, Kooineeperk said: Opet pametujes gde ne treba. Spuštaš na lični nivo čim nije komentar tebi niz dlaku. 1
Problem sa licnim greskama Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Daj da odbranimo nešto. Neverovatno.
Zadnji vezni Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 minute ago, Bojdo said: Sengun je čudo, mobilna verzija Jokica Veće čudo smo mi u hranjenju suta za 3 p 1
realno *w Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) ovaj ugao Larkinovog kata pokazuje jeziv potez Gudure... samo ga je ostavio Edited 12 hours ago by realno *w 1
Stiletto Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Od tri pleja koja imamo, sad Gudura plej. Fascinantno.
La mano de Dios Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Au kako su gadni sa ovim signaliziranjem celendza a ne traze ga nijednom..
Recommended Posts