L' Imperatore Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Larkinu bi možda mogli i faul u napadu da sviraju za ovo bacanje u stranu
Poenter Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 16 minutes ago, Chaos Is Me said: Ajde ne jedite govna sa suđenjem. Najbolja utakmica EP do sada, dve ekipe sa dosta kvaliteta. Suđenje po meni odlično, ima kontakta ali pušta se na obe strane podjednako. Očekujem da dodamo gas u drugom. Turci su odigrali na 90% svojih mogućnosti a opet vodimo. Ma, ne ćutaćemo. Evo opet isto. I u prvom poluvremenu Turci izbacili u aut, jedan logično pokazuje da je naša lopta, druga ga ispravlja i kaže da je za Turke. Evo, sad opet isto i to onaj najudaljeniji sudija. 1
Stiletto Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ide Vanja sam ka košu a meni ide kroz glavu "samo je položi, nemoj neko kucanje pa da se zezneš i ti". Nahvatao sam strah od ovih povreda, ne pitajte me.
Smrtokapa Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Turci su ušli u iritantni mod, a i Šarenac bogami. 1
Petkovic Miroslav97 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Kazni bre Jovke, pa nije baš toliki kamenjar da mu se ovoliko odmiču 1
SteveFrancis#3 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Just now, Smrtokapa said: Turci su ušli u iritantni mod, a i Šarenac bogami. Shareni nepodnosljiv
Ludi za Poli Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Dva puta Filip ne gleda, jednom cut Osmanija sad trica Cedija
realno *w Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ne sme Osman da provede toliko dugo bez čuvara, bukvalno ga niko pogledao nije. A nije bila neka munjevita kontra. 1
BattleBender Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 minute ago, Petkovic Miroslav97 said: Kazni bre Jovke, pa nije baš toliki kamenjar da mu se ovoliko odmiču Nije on toliko kamenjae uopste, koliko ne gleda u kos i ne razmislja o sutu
realno *w Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ataman pošteno facom rekao Šengunu šta misli o ovoj situaciji. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Odbrana suta za 3 je u fazonu mora kad tad stati 1
realno *w Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ne branimo trojku nikako. Blok u leđa Joviću, Petrušev kasni najstrašnije.
Sector Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Naša odbrana je nepodnošljiva. Ljudi konstantno sami na šutu za 3.
Recommended Posts