Smrtokapa Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Možda nas poluvreme resetuje. I dalje smo u tom nonšalantnom modu gde idemo na to da dobijemo na suvi talenat bez previše cimanja ako ne mora. U suštini igračima je i dalje komfornije da budu dekoncenrisani i nervozni nego da se umiju ledenom vodom.
Poenter Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 33 minutes ago, Barkley#34 said: Zna se kako se vraća udarac. 2
Issey Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Spori smo poprilično, baš su uspeli da nas poremete sa agresivnošću. Razlika u kvalitetu je avion, zato +10, ali sa ovakvom igrom i pristupom smo bili na -23 protiv Australije na OI... Mora pametnije, ako ništa drugo. Previše TO... 2
Problem sa licnim greskama Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Najlošiji nastup u mandatu Pešića. Mnogo smo nervozni. Druga petorka je alarmantno slaba sa oba pleja. Ipak, ovo treba samo dobiti, sutra ćrmo videti na čemu smo. 2
realno *w Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Gledam ono otvaranje meča, Petrušev duplo veći i jači od njihove četovrke, rekoh ovaj će ih ubiti. Peglamo sa 2 visoka, nemaju šanse. Ali ne, odluči Filip da im olakša malo.
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 6 minutes ago, Issey said: Jokić u fazonu, smarate sa tim MVP... 😂 Pa i smaraju. Zestoko. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Problem sa licnim greskama said: Najlošiji nastup u mandatu Pešića. Mnogo smo nervozni. Necemo pretjerivat. Imali smo mi blamantnih nastupa sa njim
SteveFrancis#3 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Filipa bas jebe glava. Da nije tako, imao bi stabilno mesto u NBA uveliko vec. 1
Bogoljub Gagic Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Није се овде нико појавио ван Јокића и Јовића. 1
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ne znam kako od ocajnih Vukcevica, debila Petruseva, duha Gudure i spetljanog Jovica vi nadjete da kritikujete 5 minuta Micica u kojima smo btw napravili 7-0. Stvarno ili imate agendu neku ili ste klubasi ili veze nemate sa kosarkom ili mozda sve zajedno. 7
odupri se ludilu Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Jel se to Bogdan uhvatio za zadnju ložu. Samo da nije nešto zajebano ali čini mi se u par navrata da je nešto slično 2
Barkley#34 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Jeste luksuz imati Jovića na trojci ali će biti kritično sa Petruševim i Tristanom u odbrani na 4, pod uslovom da Petrušev bar malo uključi mozak i ne izbaci se iz igre. Kako je jednom lepo Milutinov sačuvao Ketu na postu, ništa ovaj nije mogao. Ne verujem da ćemo uopšte u jačim mečevima igrati sa drugom petorkom, ostajaće bar jedan ili dvojica iz prve. 2
Prijatelj Mitar Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Razbijemo Estoniju: Ne valja, mnogo jako pobedjujemo, treba nam neki izazov. Izazovu nas Portugalci: Ne valja, tanko je ovo, treba da ih unistimo 30 razlike. 1 2
Issey Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Filip je ispao glup. Jeste lik bezobrazno uleteo da pravi blok, ali trebalo je da ga gurne malo, a ne da ga pomiluje po stomaku onako baš klinački... Treba ih razvaliti u drugom... Edited 4 hours ago by Issey
La mano de Dios Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Verujem da ce Pesic imati jedan dug i konstruktivan razgovor sa Filipom posle meca. Isto tako mislim da ce skratiti rotaciju pred utakmicu sa Turcima pa nadalje. Avramovic i Jovic na kecu se smenjuju i nema filozofije.
Problem sa licnim greskama Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Miki28 Lakers in 5 said: Necemo pretjerivat. Imali smo mi blamantnih nastupa sa njim Ostajem pri napisanom. Italija 2022 je bila smešna naspram ovog.
odupri se ludilu Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ma za ove prebrze i napaljene treba sporost Vase i 33 obrtaja
Poenter Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Odlično je ovo, sad će Pešić da im sve po spisku. Igramo užasno, naleteli smo na tvrdo, a rutinski vodimo sa 10. Bolje ne može.
Dzep Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Bogdan je povređen, samo da nije ozbiljno. Njegove kretnje i pre ove utakmice su mi govorile da tu nešto nije kako treba, razumljivo je i da se krije ako jeste tako ali ovo baš ne može da se sakrije, nezgodan pokret i vrv neko istegnuće... Nego, Portugal dobra i čvrsta ekipa, dobar test. Petrušev no comment, čovek jednostavno nema mozga i to je to. Mislim da u drugom moramo još jače, bukvalno od prve sekunde tuča, pa da vidimo ko je jači 1
Molina23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Onaj Portuglac lepo skautirao Filipa, ćušneš ga malo, zalepiš na bloku, ide efekat razmaženog derišta i isključiš iz meča. Nikad neće naučiti. Nadam se da ga je Kari bar namazao kako dolikuje. Edited 4 hours ago by Molina23
Dzo23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 6 minutes ago, Maksim said: Gdje je i sta radi Avramovic? Nek jase Micic mozda i nadodje do cetvrtfinala jebao vas on. Ako ga je vec poveo i treba da igra protiv Portugala, Češke i tih slabijih ekipa da proba uhvatiti neku firmu. Kriminalan je...Kao da 2 godine nije potrčao na šta liči. Inače, dosta sve ovo neozbiljno djeluje u oba smjera. Vjerujem da im se i ne igraju ovakve utakmice. Petrušev... dečka ne vrjedi više ni komentarisati... Edited 4 hours ago by Dzo23
Issey Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Baš sranje ako je Bogdan povređen, ja nisam primetio doduše. Moraće Gudura da se pojavi...
Wingwalker Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 24 minutes ago, Don Dusko said: Ovde je problem samo sto su oni usli agresivno a mi u fazonu bili da ce se skloniti. Svakako ovako nece ici protiv Francuske ili Litvanije vec ce se uci 100 fokusirano i ratnicki. Jasno ko dan. Jedno 4 kontre su nam zaustavili 1 na 2. Niko od naših da se tu zagradi momački...da osete kosku. Kada vučeš kontru momački i sila je na tvojoj strani...ne sme niko da ti dira loptu pre nego proba lakat. Edited 3 hours ago by Wingwalker
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Meni je ok da se vadi druga petorka iz govana to smo uradili protiv Nemaca na pripremama. Ali bi ipak valjalo da pravimo malo bolje rotacije. Recimo sada je bila ova urgentna prilika gde se iskljucio Petrusev, a Tristan nije dobro snasao. Treba ti 3, max 5 minuta da to vidis, Jovic nije dosao na cetvorku i Jokic se vratio jos 10 minuta. Odmah seci pa posle rotiraj, Kari kao da sve hoce unapred na autopilotu. Mislim da 3 minuta nisu dali kos iako smo i dalje lose igrali, ali samo prisustvo ovih na terenu ih trosi, nemaju oni ni snage ni dzebane za ovakvu igru. Zasto im ne "pomoci" da se izduvaju ranije?
Miki28 Lakers in 5 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Ma kakva bre povreda Bogdana. Izgubio je nekoliko glupih lopti koje su Portugalci kaznili i eto ga na klupi Edited 4 hours ago by Miki28 Lakers in 5 edit
Recommended Posts