Don Dusko Posted September 6 Posted September 6 Just now, 40Wins said: Kako se svim picopevcima digne kara kad igraju protiv nas i kako mi to dopustamo. Onda je druze to do nas a ne do njih.Mi im dozvolimo jbg. 2
Sector Posted September 6 Posted September 6 Mi u klaču ne može da sačuvamo Vantulena ili kako se već zove baja. A Gudura jedva dobaci do koša.
DameTime Posted September 6 Posted September 6 Izvadi nas Jokiću kako znaš, a onda ih sve našamaraj u svlačionici (sem Dobrića).
Saxon01 Posted September 6 Posted September 6 Hahaha nerealno )))) Finska , ali toliko sam ravnodusan da se smejem..... Ovo je ocekivano. Sram da vas bude sve do jednog... Do jednog.
Nellthe Posted September 6 Posted September 6 Ne digne se ljudima protiv nas, nego mi svojom latargicnom odbranom razigramo sviju. Ne digne se ljudima protiv nas, nego mi svojom latargicnom odbranom razigramo sviju.
Elevator Operater Posted September 6 Posted September 6 3 minutes ago, K.Dot said: Onaj mali emo picopevac malo jači od ofingera, dozvolili smo da nas isprovocira klinac. Da je popio jedan lakat u bloki ne bu ulazio više. Ili umesto da glumimo te hrkljus nasilne fora ekipe, mogli smo, ono....da pokazemo razliku u klasi.
MrTripleDouble Posted September 6 Posted September 6 zvala trlja ruke, ne mora rasprema cacilend za docek
Kosjan Willavić Posted September 6 Posted September 6 Kakve mi cigletine bacamo u drugom, bukv cim napusti dlan vidis da je promasaj
Barkley#34 Posted September 6 Posted September 6 Usrali smo se u napadu. Svi spoljni stoje i gledaju. 1
vladi Posted September 6 Posted September 6 Idemo smena generacija ko spanci, samo sto mi za razliku od njih i nemamo neke wow zamene za budućnost
La mano de Dios Posted September 6 Posted September 6 Au brate sta se nama desava ljudi, ko nas kleo nije dangubio
Kosjan Willavić Posted September 6 Posted September 6 Kakve mi cigletine bacamo u drugom, bukv cim napusti dlan vidis da je promasaj
Miki28 Lakers in 5 Posted September 6 Posted September 6 1/7 za 3 u 4/4, sve otvoreni sutevi. Valtonen nas napuni u 4/4, sve Jokicu u facu
Poenter Posted September 6 Posted September 6 Ako pumpaju sad, sve oprošteno. Nek kažu da je koncentracija pala zbog svega.
40Wins Posted September 6 Posted September 6 Hvala na pažnji i hvala Jokiću što je hteo da igra sa ovim poluprofesionalnim bezmudašima.
Recommended Posts