Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, 40Wins said: Kako se svim picopevcima digne kara kad igraju protiv nas i kako mi to dopustamo. Onda je druze to do nas a ne do njih.Mi im dozvolimo jbg. 2
Sector Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Mi u klaču ne može da sačuvamo Vantulena ili kako se već zove baja. A Gudura jedva dobaci do koša.
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Izvadi nas Jokiću kako znaš, a onda ih sve našamaraj u svlačionici (sem Dobrića).
Saxon01 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Hahaha nerealno )))) Finska , ali toliko sam ravnodusan da se smejem..... Ovo je ocekivano. Sram da vas bude sve do jednog... Do jednog.
Nellthe Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ne digne se ljudima protiv nas, nego mi svojom latargicnom odbranom razigramo sviju. Ne digne se ljudima protiv nas, nego mi svojom latargicnom odbranom razigramo sviju.
Elevator Operater Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, K.Dot said: Onaj mali emo picopevac malo jači od ofingera, dozvolili smo da nas isprovocira klinac. Da je popio jedan lakat u bloki ne bu ulazio više. Ili umesto da glumimo te hrkljus nasilne fora ekipe, mogli smo, ono....da pokazemo razliku u klasi.
MrTripleDouble Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago zvala trlja ruke, ne mora rasprema cacilend za docek
Kosjan Willavić Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kakve mi cigletine bacamo u drugom, bukv cim napusti dlan vidis da je promasaj
Barkley#34 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Usrali smo se u napadu. Svi spoljni stoje i gledaju. 1
vladi Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Idemo smena generacija ko spanci, samo sto mi za razliku od njih i nemamo neke wow zamene za budućnost
La mano de Dios Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Au brate sta se nama desava ljudi, ko nas kleo nije dangubio
Kosjan Willavić Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kakve mi cigletine bacamo u drugom, bukv cim napusti dlan vidis da je promasaj
Miki28 Lakers in 5 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1/7 za 3 u 4/4, sve otvoreni sutevi. Valtonen nas napuni u 4/4, sve Jokicu u facu
Poenter Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ako pumpaju sad, sve oprošteno. Nek kažu da je koncentracija pala zbog svega.
40Wins Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Hvala na pažnji i hvala Jokiću što je hteo da igra sa ovim poluprofesionalnim bezmudašima.
Recommended Posts