СтелаРоса Posted yesterday at 07:39 PM Posted yesterday at 07:39 PM 3 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Hajde ovako - da li je teorijski moguce da je bas svaka ekipa protiv koje igramo mesarska? Samo mi strejt i posteni? Teorijski jeste, ali u realnosti nije. Niko nama ne brani da se posibamo, a mislim da svaka ekipa i treba da ima taj fajterski duh u sebi, neretko takve ekipe na kraju i osvajaju takmicenja.
Bogoljub Gagic Posted yesterday at 07:39 PM Posted yesterday at 07:39 PM Супер резултат како је кренуло. Ајде Васоооо. 1
quentin Posted yesterday at 07:39 PM Posted yesterday at 07:39 PM 1 minute ago, Issey said: Svi nas biju, to je deo taktike očigledno... a i prolazi očigledno... Ako ništa, bilo je jasno od početka prvenstva da je FIBA odlučila da se pušta tuča. Bilo je plenty of time da se prilagodimo. 2
Issey Posted yesterday at 07:40 PM Posted yesterday at 07:40 PM 3 minutes ago, Ludi za Poli said: Da se svi poredaju i jedan po jedan ljube kurac debelom na poluvremenu Ok, ali odigrao je najgore poluvreme na prvenstvu...
Eddard Posted yesterday at 07:40 PM Posted yesterday at 07:40 PM Just now, СтелаРоса said: Teorijski jeste, ali u realnosti nije. Niko nama ne brani da se posibamo, a mislim da svaka ekipa i treba da ima taj fajterski duh u sebi, neretko takve ekipe na kraju i osvajaju takmicenja. Jedno je pošibati se, drugo je igrati taktikom "ne mogu oni toliko faulova da sude, koliko mi možemo da vas prebijemo". Ali, činjenica da i naši (osim Kobre i Alekse) igraju kao neke mlohave plačipičke. 2 1
KlakerBoza Posted yesterday at 07:40 PM Posted yesterday at 07:40 PM Nisam pristalica teorija zavere, ali ovde nešto gadno ne valja... ne mislim na sudije, mislim na naše isključivo. Škripi debelo.
La mano de Dios Posted yesterday at 07:40 PM Posted yesterday at 07:40 PM Ognjen Dobric srce i dusa ovog tima
Eddard Posted yesterday at 07:41 PM Posted yesterday at 07:41 PM Zašto matori vadi Vasu kad je ovaj napokon ušao u momentum? Makar mali momentum, ali opet. 1
Karakondzula! Posted yesterday at 07:42 PM Posted yesterday at 07:42 PM Gudurićeva igra je čist bezobrazluk. 1
Bogoljub Gagic Posted yesterday at 07:43 PM Posted yesterday at 07:43 PM 2 minutes ago, Issey said: Ok, ali odigrao je najgore poluvreme na prvenstvu... 15 поена 5-6 из игре 5-6 бацања, шта треба да уради?
Ječmendo Posted yesterday at 07:43 PM Posted yesterday at 07:43 PM U FIBA košarci ne postoje defanzivne tri sekunde, zato se reket mnogo lakše ''puni'' i sprječava igra na postu ako od nje prijeti najveća opasnost. Mora raznovrsnije da se igra, možda bi trebalo Jokiću dati loptu na vrhu reketa da on bude primarni organizator, jer dva beka iz prve petorke Avram i Gudura su bez asistencije. Stef i Vasa su srećom odigrali pristojno. Samo bez nervoze i ne bi trebalo da bude problema... 1
realno *w Posted yesterday at 07:43 PM Posted yesterday at 07:43 PM 1 minute ago, Eddard said: Zašto matori vadi Vasu kad je ovaj napokon ušao u momentum? Makar mali momentum, ali opet. Igrao je Vaši dobro, dosta dobrih pasova, imao bi više asistencija da smo više pogađali. 2
DameTime Posted yesterday at 07:43 PM Posted yesterday at 07:43 PM 2 minutes ago, Eddard said: Jedno je pošibati se, drugo je igrati taktikom "ne mogu oni toliko faulova da sude, koliko mi možemo da vas prebijemo". Ali, činjenica da i naši (osim Kobre i Alekse) igraju kao neke mlohave plačipičke. Mlohavi kurčevi, molim lepo. Zbog toga ne mogu da dam lajk Gudurić je sramotan, sasrao se do leđa, i onda se neko pita zašto ne može da odmeni Bogdanovića... 2
JPM Posted yesterday at 07:44 PM Posted yesterday at 07:44 PM (edited) Košarka je možda jedini sport u kojem sudije ne bi smele bukvalno nikad da "puštaju tuču" jer to uvek bude negledljivo. Edited yesterday at 07:44 PM by JPM
woolgatherer Posted yesterday at 07:44 PM Posted yesterday at 07:44 PM 18 minutes ago, realno *w said: Ja sam tu, drugar mi traži. livetv.sx bi trebalo da radi
drgnk Posted yesterday at 07:44 PM Posted yesterday at 07:44 PM Jokić izgleda zapanjujuće tromo i nepokretno. I pored toga je nanizao solidan broj poena. Neverovatno.
Урош19 Posted yesterday at 07:44 PM Posted yesterday at 07:44 PM Baš smo mlohavo ušli u utakmicu jebo nas otac ludi, dobro smo se povadili već.
nemanjaol Posted yesterday at 07:45 PM Posted yesterday at 07:45 PM Dobric milion dobrih stvari uradio Petrusev i Guduric nijednu. Vasa raspolozen za igru, i pre nego sto je ono pogodio se dobro kretao 3
Don Dusko Posted yesterday at 07:45 PM Posted yesterday at 07:45 PM Just now, JPM said: Košarka je možda jedini sort u kojem sudije ne bi smele bukvalno nikad da "puštaju tuču" jer to uvek bude negledledljivo. To se obicno primeti kad jedna strana tuce a druga nece da uzvrati.
Bogoljub Gagic Posted yesterday at 07:45 PM Posted yesterday at 07:45 PM Огњен Добрић +11 невероватно како нас је покренуо човек. 4
Barkley#34 Posted yesterday at 07:45 PM Posted yesterday at 07:45 PM 6 minutes ago, Karakondzula! said: Nepopularno mišljenje... Jokić, za sada, od svih velikih zvezda na turniru ima najmanji uticaj na ekipu, čovek nije u stanju da primi loptu na niskom postu, što je najgore ni Milutinov. Igraju zajedno, opalijsamo 5 trojki u pet uzastopnih napada. Ne mogu loptu da uhvate, ništa da zagrade. Sa druge strane u odbrani je tolika rupčaga, da nema ko ga ne buši, ovaj Jantunen prolazi kao pored bukve. Pomalo je i Pešić kriv, nije mu ovo 2002 da igra sa dva teska centra na parketu kao onomad sa Tomaševićem i Koturovićem. Rekao bih, niđe veze. Nerviram se ceo meč kako ne mogu da mu spuste loptu, a nije večeras prvi put. Mora da izlazi visoko, plus pune reket. Da ne pričam kako kad našim bekovima neko izađe visoko nakon bloka ne mogu pet sekundi da se oslobode, blok prop'o. Ipak je dao 15 poena uz jedan promašaj (pre koga nije sviran faul). Kod skokova, nekoliko puta je bio visoko, Jović i Milutinov spavaju. Jedino što priznajem je to da je spor u odbrani. Najviše on pati bez Bogdana. Cela odbrana gravitira ka njemu a to ne koristimo. Milutinov je već druga priča, sa nekim lošim potezima, ali smo ipak preokrenuli meč sa njim na parketu. 3
Eddard Posted yesterday at 07:46 PM Posted yesterday at 07:46 PM 2 minutes ago, realno *w said: Igrao je Vaši dobro, dosta dobrih pasova, imao bi više asistencija da smo više pogađali. Pa to i mislim, šta ga koji kurac ne ostavi u igri onda.
Don Dusko Posted yesterday at 07:46 PM Posted yesterday at 07:46 PM Just now, Урош19 said: Baš smo mlohavo ušli u utakmicu jebo nas otac ludi, dobro smo se povadili već. Znas kako se kaze ne kudi navijac sto lose udjemo u utakmicu vec sto se vadimo. He he 3
Chaos Is Me Posted yesterday at 07:46 PM Posted yesterday at 07:46 PM Spori smo mnogo, kao neka talentovanija Crna Gora ili Bosna. Mora brže i pametnije. Gudurić da zaduži pelene od ekonoma, šta je bre ovo? Držimo se na individualni kvalitet i improvizaciju. Dobrić super energija ali brat je neviđeno limitiran, ne treba da pokušava ništa sa loptom, ili šut ili da doda prvom do sebe. Vanja igra premalo, ne znam zašto, on je energičan igrač a to nam treba. 2
Recommended Posts