cabke Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Jebem ti mater i ove sudije sa temua....stvarno za popizditi u kurac vise. 1
fradler Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Hahah neko balavo dete lupa sekiricu Jokicu, Japanac se pravi mrtav i jos pakuje tehnicku... mrs bre 1
Jakob Aman Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Mozda i dobijemo ovo ali već Francuska je zid. Ništa ne igramo. 1
Prijatelj Mitar Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Just now, Jakob Aman said: Mozda i dobijemo ovo ali već Francuska je zid. Ništa ne igramo. Francuzi igraju sutra sa Gruzijom.
Miki28 Lakers in 5 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Jovic vec 3 put salje ovakav pas, naravno da ce ga kad tad kazniti 1
vladi Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Da mi igramo kako treba, ne bi nam sudije mogle nista, nego je i to samo plus na nasu nervozu i losu odbranu... Vidno smo nervozni celo prvenstvo, ogroman pritisak je opet napravljen 1
Sector Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 minute ago, realno *w said: Ima neko strim koji radi u inostranstvu Bolje ne traži.
Issey Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Bez potrebe smo sami sebi nabili pritisak i nervozu. Ovi se neće sami dobiti, moramo da se smirimo i igramo našu igru... Samo toliko...
realno *w Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Just now, Sector said: Bolje ne traži. Ja sam tu, drugar mi traži.
Don Dusko Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 minute ago, realno *w said: Ja sam tu, drugar mi traži. Reci mu pao server.
DameTime Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 2 minutes ago, vladi said: Da mi igramo kako treba, ne bi nam sudije mogle nista, nego je i to samo plus na nasu nervozu i losu odbranu... Vidno smo nervozni celo prvenstvo, ogroman pritisak je opet napravljen I ovo je tačno... 3
dekifisher Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Mi ako osvojimo ovo javno priznajem da posle skoro pola veka gledanja mog omiljenog sporta, BLAGE VEZE NEMAM!
Sector Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Petrušev da nije napravio ovaj 3. faul zaboravio bih da igra. Kakvo razočarenje. 4 1
Nicklord Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Kako mrzim loše sudije. Kad krenu u neko kompenzovanje i upropaste utakmicu ovako, ništa gore
Don Dusko Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Morali smo biti spremni na lose FIBA sudjenje. Nije nam ovo prvi rodeo sa njima.
Poenter Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 minute ago, dekifisher said: Mi ako osvojimo ovo javno priznajem da posle skoro pola veka gledanja mog omiljenog sporta, BLAGE VEZE NEMAM! Nikad nisi video timove koji se vuku i onda razbiju u završnici? 1
Recommended Posts