McLeod Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, Stiletto said: Na EP u Beogradu 2005. domaći teren, važeći prvaci sveta, ništa sem zlata niko nije očekivao. Pa prošli ko bosi po trnju. Ovo nije tacno, ocekivali su mnogi zlato, ali oni koji su stvarno pratili kosarku su bili daleko od toga. Niko nije ocekivao onakav raspad, ali je mnogo vise ljudi ocekivalo zlato 97. i 2001, bas neuporedivo vise od 2005.
Thor Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2001, je bila baš šetnja do zlata. Mislim da su sve pobede bile +10. 2005, se desilo to sto se desilo. Evo posle 20 godina smo opet prvi favoriti prvenstva. Po meni apsolutni favoriti. Iskustvo, kvalitet...sve je na našoj strani. E sad, u 1/4 i 1/2 je sve moguce, jedna utakmica, ali potreban je baš epski raspad Srbije, a protivnik da odigra na gornjoj granici mogućnosti pa da dođe do iznenađenja.
Barkley#34 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 27 minutes ago, Stiletto said: Dražen, Vlade, Toni, Dino, Jure su razvalili EP 1989. u Zagrebu, cirka 30 razlike ko god im na crtu izašao. Bio sam klinac, ali sam pratio kao opčinjen to prvenstvo, kao i sav ostali sport, uostalom. Bez provere, mislim da su samo Francuzi u finalu išli ispod 20 razlike. Bukvalno terorisanje.
Ludi za Poli Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Spanci s Pauom na vrhuncu vala isto bili apsolutni favoriti 2009. i 2011. sto su i rutinski potvrdili. Moze se reci i 2007. da su bili veliki favoriti al ih ugasi Holden u finalu. Sad na ovom prvenstvu Srbija je slican favorit ko Spanija tad.
Thor Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, Barkley#34 said: Bio sam klinac, ali sam pratio kao opčinjen to prvenstvo, kao i sav ostali sport, uostalom. Bez provere, mislim da su samo Francuzi u finalu išli ispod 20 razlike. Bukvalno terorisanje. Grci su bili u finalu. Galis, Janakis, Fasulas... Svakako je bilo 20+, uz egzibicionu igru. 1
Problem sa licnim greskama Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, Ludi za Poli said: Spanci s Pauom na vrhuncu vala isto bili apsolutni favoriti 2009. i 2011. sto su i rutinski potvrdili. Moze se reci i 2007. da su bili veliki favoriti al ih ugasi Holden u finalu. Sad na ovom prvenstvu Srbija je slican favorit ko Spanija tad. Mrzi me da tražim ali 2009 su igrali baš loše do polufinala. Tukli smo ih mi rutinski u grupi a ako se ne varam i Turska. Od polufinala su prašili.
drgnk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Francuska deluje ozbiljno. Brzi, atletični, puno rešenja u napadu. Dave u odbrani. Edited 4 hours ago by drgnk 1
Problem sa licnim greskama Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 18 minutes ago, drgnk said: Francuska deluje ozbiljno. Brzi, atletični, puno rešenja u napadu. Dave u odbrani. Grci dali 11 šuta za 2 u 40min...vo imja oca...
drgnk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago FRANCE ROSTER FOR FIBA EUROBASKET 2025 Isaia Cordinier, Bilal Coulibaly, Sylvain Francisco, Jaylen Hoard, Mouhammadou Jaiteh, Timothe Luwawu-Cabarrot, Theo Maledon, Elie Okobo, Zaccharie Risacher, Alexandre Sarr, Matthew Strazel, Guerschon Yabusele 1
rollsreus Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Matthew Strazel zbog povrede propušta EvroBasket, menja ga već precrtan Nadir Hifi.
Recommended Posts