Bugl Khan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Zadnji vezni said: Razumem tvoju poentu i čestitam za istu,jer si se potrudio da za ove igrače izvadiš njihovu istoriju i nastupe u raznim ligama i takmičenjima da bi opovrgao moje mišljenje u vezi Pafosa kao kluba ,ekioe i njihovog rostera. Mislim da nisi shvatio suštinu mog posta na koji su replicirao. Ono što sam želeo reći je da je Pafos u poređenju sa nama ,FKCZ palanački klub,i zbog istorije,i zbog budzeta i zbog kvaliteta rostera i njegove vrednosti na tržištu. Ovim sam prvenstveno prozvao naši struku trenersku i ljude koji rađena skautingu i dovođenju igrača.Zato sam.naveo bivše klubove igrača Pafosa i za koliko para su došli u isti. Jedina,ali u ovom duelu stvar koja je prevagnula ,stvar gde su bili nadmoćni je trener ekipe sa Kipra koji je ubio pedantnog stručnjaka taktički i iskoristio sve manje i našeg tima ali i neznanje našeg trenera. Ma jasno mi je što je Pafos povijesno za CZ. Ali se kvalifikacije igraju danas, a ne 1992. A to za koliko para je netko došao na Cipar, jbg. Većina će tamo završiti bez odštete ili za nešto simbolično. Da je netko za njih htio platiti milione, ne bi bili tamo. A i dolazak bez odštete im omogućčava veću plaću. Zar nije Mbappe došao u Real bez odštete?
Plavi Dres Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Meni se či.ni da radim priličalno ad hoc kad su transferi u pitanju i da otuda deo promašaja. Kada plansku gledamo šta nam treba, pa radimo na miru to bolje ispadne. Na primer - znali smo dugo da nam treba levi bek i doveli Tiknizijana. Rešili smo da na treba novi golman i doveli Mateusa. Za krilo nisam siguran da smo ga od starta jurili i onda kad se videlo da nam treba Oonda hajde što pre da nekog dovedemo. I tako dobiješ Babiku za koga očekuneš da se odmah iz aviona uklopi. Kad dovodiđ pod pritiskom logično je da su ti opcije sužene. 1
Bugl Khan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 9 minutes ago, Мџе said: Pola njih i ne igra. Druga polovina ima baš dosta nastupa u ligi petica i prima ogromnu platu što ovi mogu da sanjaju. Igrali su svi do jednog. BOLD: Ne znam koliko je to dobro.
Steve Gerrard Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Prodaja kao prodaja Elsnika je po meni odlican posao,otisao igrac van forme,zaradilo se, meni se nije narocito svidjelo kako izgleda sredina terena u malo ozbiljnijim utakmicama, al svakako hvala momku radi se o dobrom decku profesionalcu koji se zaista trudio al svakako mislim da mozemo bolje sto se tice sredine terena pogotovo za te pare. Sto se tice teme transfera, ovdje je ili sve crno ili bijeli, nema sredine sto je po meni neka realna ocjena...pored ovih navedenih 30 promasaja od kolege mozemo po finansijskom ili po ucinku na terenu da navedeno dobre transfere isto Djiga, Bukari, Serif, Elsnik, Stamenic,Anan, Azarov, Lazar Jovanovic,Hvang,Seol,Bruno Duarte,Ilic,od starije garde Donalt Ltl Vieira Radonjic Katai Ivanic itd itd docices do slicnog broja pogodaka al svakako da je bilo veoma losi promasaja al opet neka ocjena ne srednja rekao bih Zanima me ako moze da kaze @Markoss koliki udio je imao Milojevic u poslednjoj rijeci o transferima,jer kapiram da se i on pita i neka pojacanja u vidu Babike mi djeluju kao njegov od 5 ponudjebih odabir. Ako je Marin stavio kao najbolju mogucu opciju onda zaista samo nek mi je zdravo, al vise mi djeluje da iznese sve ponudjeno i da na kraju u saglasnosti sa Milojem-koji je inace najgori moguci lik za odabir igraca, se odabere(vidi pod Dalsio,Olajinka,onaj levi bek,Causic i komp)
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 22 minutes ago, Bugl Khan said: Ma jasno mi je što je Pafos povijesno za CZ. Ali se kvalifikacije igraju danas, a ne 1992. A to za koliko para je netko došao na Cipar, jbg. Većina će tamo završiti bez odštete ili za nešto simbolično. Da je netko za njih htio platiti milione, ne bi bili tamo. A i dolazak bez odštete im omogućčava veću plaću. Zar nije Mbappe došao u Real bez odštete? Sve je to jasno naravno . Vrednost i transferi igrača Pafosa sam pisao iz samo jednog razloga da se vidi koliko su naši igrači više plaćeni,koliko je vrednost ekipa veća,jer je to stavka za koju se hvata naš stručnjak sa klupe kad dobije po tamburi u Evropi od jače i skuplje ekipe.Ovde naravno nije potezao taj argument. Edited 1 hour ago by Zadnji vezni 1
Polivalentni Stevica Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago @Steve Gerrard Milojević nije bio trener kad smo dogovarali Olajinku.
Small Owl Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago 2 hours ago, Bugl Khan said: Ivan Šunjić: Dinamo Zagreb, Birmingham, Hertha, Pafos. 160 nastupa u Championshipu, 8 u FA kupu, 5 u Liga kupu, 18 u Bundesligi, 15 u engleskim i njemačkim kupovima, 44 nastupa za Dinamo, 40 nastupa u UEFA klupskim natjecanjima Bruno Felipe: LASK, Olympiacos, Aris, Sheriff, Omonia N, Pafos 80ak nastupa u za Sheriff, LASK i grčke klubove, 140 nastupa za Omoniu i Pafos. 44 nastupa u UEFA klupskim natjecanjima. Ken Sema: Ostersund, Udinese, Watford, Pafos. 124 nastupa u Championshipu, 67 nastupa u EPL i Serie A, 18 u engleskim i talijanskim kupovima, 60 nastupa u švedskoj ligi, 20 u kupu, 22 nastupa u UEFA klupskim natjecanjima Bruno Langa: Chaves, Almeria, Pafos. 44 nastupa u portugalskoj ligi, 11 u La Ligi, 7 nastupa u portugalskom i španjolskom kupu, 40 nastupa u UEFA klupskim natjecanjima Anderson Silva: Famalicao, Vitoria Guimaraes, Alanyaspor, Pafos. 97 nastupa u portugalskoj ligi i kupovima, 13 nastupa u turskoj ligi i kupovima, 26 nastupa u UEFA klupskim natjecanjima. Osvojio titulu s Pafosom 2025. kao najbolji strijelac momčadi, i igrač s najviše G+A u Ligi (11+4) Pepe: Estoril, Famalicao, Vitoria Guimaraes, Olympiacos, Pafos. 121 nastup u portugalskoj ligi, 13 nastupa u portugalskim kupovima, 91 nastup za Pafos, 33 nastupa u UEFA klupskim natjecanjima. Najbolji igrač ciparske lige 24/25, osvajač oba trofeja u povijesti kluba (Kup 23/24 i Prvenstvo 24/25) Derrick Luckassen: AZ Alkmaar, PSV, Anderlecht, Maccabi Tel Aviv 97 nastupa za Alkmaar, 25 za PSV, 29 za Anderlecht, 51 za Maccabi, 52 za Pafos, 50 nastupa u UEFA klupskim natjecanjima. Mislav Orsic: Dinamo, Southampton, Trabzonspor, Pafos. 216 nastupa za Dinamo, 16 nastupa za Trabzon, 5 nastupa za Southampton, 25 nastupa za Pafos, 83 nastupa u UEFA klupskim natjecanjima. Muamer Tankovic: Fulham, Alkmaar, Hammarby, AEK, Pafos 6 nastupa za Fulham, 77 za Alkmaar, 93 za Hammarby, 59 za AEK, 134 za Pafos, 41 nastup u UEFA klupskim natjecanjima. Jaja: Cruzeiro, Atletico Paranaense, Pafos 21 nastup za Cruzeiro, 24 za Atletico P, 73 za Pafos, 25 nastupa za Pafos, 22 nastupa u UEFA klupskim natjecanjima. Ovi igrači su svi nastupili protiv Zvezde, i zajedno, njih 10, ima 400 nastupa u Europi. Što u kvalifikacijama, što u skupinama. Nisam siguran sa se radi o palanačkom klubu. Pih..što ne vidjeh ovo nekad ranije, da se ne nadam ni ono malo što sam se nadao. Sasvim korektan CV igrača. @Markoss Može li se Šerif ubrajati u Marinov ubod, nije li njegov dolazak isforsirao Barak (čuveno Terzino prepričavanje razgovora sa Barakom koji mu onomad reče "He's like a monster!")? Stamenić je isto korektan "pronalazak" bio, sa finansijskog aspekta. Marinovo direktorovanje se može opisati čuvenom" Puno zuji, malo meda daje".
Recommended Posts