Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted

Uz promasaje mi ali takodje imamo i Mateusa, Tiknizjana, Seola, Elsnika itd. Rekao bih da samo na krilnim pozicijama vec godinama radimo katastrofalan posao, najvise platili a najmanje dobili. 

• Like 1
Posted
3 hours ago, Milko Miller said:

Ja bih voleo da Erakovic bude deo tima na više godina, onda ni tih 50% nisu problem. Ako gledamo da imamo finansijski benefit, onda ćemo teško izvuci više od 7 miliona. To je skoro nemoguće. 

Na stranu što je to sa tih 50 posto jako skupo i čudno, srećan sam što će Čupa Eraković biti deo tima i naredne sezone.

Dostupnu domaću opciju od njega na štoperu teško da bi mogli da dovedemo. Ruku na srce, mora dosta bolje sledeće sezone, ali ne sumnjam da hoće, dečko je imao nekoliko zaista sjajnih partija u reprezentaciji.

Ne volim što se u medijima potencira priča o Ligi šampiona i što i njoj govore i čelni ljudi kluba, Liga Evrope je skroz korektno takmičenje za nas. Iako ja volim Dekija baš dosta, mislim da to nije trener koji može da nas uvede u LŠ. Naravno, ne vidim razlog da se potcenjivački priča o Ligi Evrope, ponavljam, takmičenje po meri za nas.

Posted
3 hours ago, JPM said:

Nema razloga za sekiraciju, naravno da su to sve dilovi, dilcici i usluge.

Mi tu nesto tupimo o planskom radu i napretku kluba.

Manje vise tupimo tj razglabamo.

Znamo u dubini svojih bica da toga zapravo i nema, niti ga je bilo.

Posted
2 hours ago, Milko Miller said:

Uz promasaje mi takodje imamo i Mateusa

Doveden za 1.25 miliona evra.

Tiknizjana

1.7 miliona

Seola

1.5 miliona

Elsnika

1.5 miliona

Ovo su ozbiljni pogoci za relativno male pare, a nisu jedini... Uostalom, imamo sasvim dobar tim, a i rezultate, na transferima u poslednjih 5 godina imamo pluščinu od 74 miliona po čemu smo u 40-ak klubova u Evropi, tako da sve to uopšte nije tako loše kao što se potencira i kako izgleda kada se tendenciozno navedu samo promašaji.

• Thanks 1
Posted

Mozda bi opet valjalo procesljati tu korejsku ligu. Seol je ispao strasno pojacanje, a nije bio skup. Jos bi nas sigurno Seol i Hvang preporucili

Posted

Zvezda dovodi ozbiljne igrače...to što se promaši je sasvim normalno... najveći klubovi "promašuju" sa desetinama miliona evra...

Ako se neko ne snađe kod nas..ne uklopi, to ne znači nužno da je slab igrač... niko ne može reći da su dolasci Silasa i Handela loši transferi...a oba su "promašaji"... sa druge strane znalo se ubosti za male pare...

I "kocka" će i dalje biti sa svakim strancem koji dođe...

Ovaj što nije dao gola godinu dana može postati novi Ben i Kanga ako se kockice poklope...