Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted

Šteta...surova je Premier liga. On ako ode mora da praktično traži da ga šalju negde na kaljenje. Mora klinja da igra, ima štofa itekako, ali mora da jača. Ako ga prodajemo, nek ide u neku Holandiju na par godina da očvrsne, ovamo jedan od stene odvaljeni Điga nije uspeo.

1 minute ago, No name said:

Ulaskom u LE zaradili smo 8.6 miliona.

To ukupno, a ovo ja što pričam je razlika samo za zadnje kolo kvalifikacija, valjda. Tako nešto su pričali, da smo ušli u LŠ na do sad zarađeno došlo bi još 18m, a ovako dolazi još 4 ili 5. Na to sam mislio. E pa tu razliku smo pokrili Timijem i Šerifom.

4 minutes ago, berti said:

A ako stigne ponuda za Arnautovica? Ide li i on?

Taman napravimo i doček i ispraćaj u jednom mesecu, o istom trošku, jedino će da plače još jednom ali ok i to je za ljude.

• Like 1
Posted
3 minutes ago, JPM said:

Šteta...surova je Premier liga. On ako ode mora da praktično traži da ga šalju negde na kaljenje. Mora klinja da igra, ima štofa itekako, ali mora da jača. Ako ga prodajemo, nek ide u neku Holandiju na par godina da očvrsne, ovamo jedan od stene odvaljeni Điga nije uspeo.

To ukupno, a ovo ja što pričam je razlika samo za zadnje kolo kvalifikacija, valjda. Tako nešto su pričali, da smo ušli u LŠ na do sad zarađeno došlo bi još 18m, a ovako dolazi još 4 ili 5. Na to sam mislio. E pa tu razliku smo pokrili Timijem i Šerifom.

Ne bi me iznenadilo i da ga prodamo a da ostane na pozajmici kod nas 6 meseci ili do kraja sezone

4 minutes ago, JPM said:

Timi i Šerif bi otišli svakako.. ušli ,i u LŠ ili ne..

Šerif, Milosavljević i Seul su prodati još pre mesec dana 

Posted
6 minutes ago, berti said:

A ako stigne ponuda za Arnautovica? Ide li i on?

Seti se kad je Terza pricao ako ponudi neko besne pare za mene isto Zvezda treba da me proda 😄

• Ha-ha 1
Posted
14 hours ago, berti said:

Promašaji od pocetka Terze do kraja 2021. godine:

Avramovski, Onjilo, Salami, Parker, Verad, Matos, Bakajoko, Edson Silva, Ruiz, Fibel, Mouče, Adam Mičel, Viveiros, Frimpong, Rikardinjo, Kafu, Ebisilio, Garsija, La Para, Tomane, Zander, Spiridon, Falko, Bakajoko, Odada, Dioni, Živkovic, Kanjas

Каква црна два џипа па ово је за један квалитетан возни парк плус стан у свакој престоници у Европи:roflmao:

Posted
5 minutes ago, The_Big_S said:

Ne bi me iznenadilo i da ga prodamo a da ostane na pozajmici kod nas 6 meseci ili do kraja sezone

Nema šanse. Imamo još tri centralna beka a i Leković je još u klubu. To bi bukvalno bila najveća glupost.

4 minutes ago, suptil said:

Seti se kad je Terza pricao ako ponudi neko besne pare za mene isto Zvezda treba da me proda 😄

Aj skupljamo polako?

Posted
22 minutes ago, Guru said:

Doveden za 1.5 milion, odigrao kvalitetno prošlu sezonu i dao ozbiljan doprinos, prodat za 5 miliona... Lista pogodaka bogatija za još jedno ime, haters gonna hate.

Apsolutno površno gledanje stvari.

Jedan kraj medalje je da smo finansijski odlično prošli tj. zaradili.

Drugi deo medalje je,ko će ga zameniti i da li ta zamena podiže kvalitet ekipe (da li je kvalitetnija od slovenca) ili ne?

Ako se ispostavi da je taj naslednik Elšnikov stepenica ispod pomenutog ,jebeš i tih 3.5 mil dobitka.

Jer svi znamo da ti milioni u + u našoj kasi ne garantuju smanjenje duga kluba ili pak stabilnost istog.

mada ako će se ovde meriti patka jel bilo više dobrih ili propalih transfera mislim da je mnogo više ovih drugih.

Mada glupo je sad pričati dok se vrteška transfera u klubu ne zaustavi pa ćemo onda praviti zaključke.

• Like 2
Posted

Jbt neko dao 5 miliona evra za Elsnika koji se blago receno raspao u kvalifikacijama ovog leta? On ni prosle sezone nije igrao ne znam koliko dobro, bio je solidan, ali nista vise od toga. Ako mu je samo cinjenica da je igrao LS i uzeo titulu u nasoj ligi nabila cenu sa 1.5m na 5m onda ne znam sta bih rekao. Krivo mi je sto ovako brzo ide, ali realno nije ispunio ocekivanja. U danasnje vreme su igraci sa izrazito jakim udarcem retki i bas sam ocekivao od njega dobrih golova i centarsuteva, ali slabo. Ispade na kraju slabija verzija Milijasa koji je bombardovao protivnicke golove iz bukvalno svih mogucih pozicija. 

• Like 2
Posted

Sad ce Kostadin i cela familija Terzic  da bude namirena... 

Kakvi mesetari u klubu!

Samo polako oticice i ovaj sa vlasti ....

Elem Milojevic je unistio Elsnika sa ovom ulogom defanzivnog veznog .

Elsnik je tip igraca koji ide ka napred .

Srecno majstore !

Posted (edited)

Ovo je zapravo idealno vrijeme za prodaju Elšnika. Ostaće u dobrom sjećanju zbog prošle sezone u kojoj je dao dobar doprinos. Ovo sezone nije išlo stvarno, bio je najgori igrač u prvih 11. 

Ja bih sad dao veću ulogu Bađu a otvara se prostor i za Kostova. 

Edited by Shunsuke Nakamura
  • Like 6
Posted
1 hour ago, Zadnji vezni said:

Apsolutno površno gledanje stvari.

Jedan kraj medalje je da smo finansijski odlično prošli tj. zaradili.

Drugi deo medalje je,ko će ga zameniti i da li ta zamena podiže kvalitet ekipe (da li je kvalitetnija od slovenca) ili ne?

Ako se ispostavi da je taj naslednik Elšnikov stepenica ispod pomenutog ,jebeš i tih 3.5 mil dobitka.

Jer svi znamo da ti milioni u + u našoj kasi ne garantuju smanjenje duga kluba ili pak stabilnost istog.

mada ako će se ovde meriti patka jel bilo više dobrih ili propalih transfera mislim da je mnogo više ovih drugih.

Mada glupo je sad pričati dok se vrteška transfera u klubu ne zaustavi pa ćemo onda praviti zaključke.

Mislim da ovakvog igrača neće biti teško zameniti boljim:

On 7/23/2025 at 10:55 AM, Zadnji vezni said:

Duo u sredini Elšnik-Rade je spor,igraju tromo,bez brzog oslobađanja lopte,bez nekog prevelikog radijusa kretanja.

Tu mora da se dovede neki ozbiljan zadnji vezni,sa dobrim radijusom kretanja,jak na lopti i duel igri. 

On 8/12/2025 at 9:30 PM, Zadnji vezni said:

Elšnik je apsolutno vam forme.

Spor,trom i pri trčanju i pri odigravanju

On 8/12/2025 at 11:02 PM, Zadnji vezni said:

E moj Slovenac!

On 8/19/2025 at 10:27 PM, Zadnji vezni said:

Elšnik je OČAJAN!!!

On 8/20/2025 at 8:53 AM, Zadnji vezni said:

Trener kiprana ga je pojeo za doručak i pokazao kako treba da izgleda moderna ekipa,koja igra brzo,konkrento,sa utrčavanjima,izmenama mesta,

gde su igrači hitri,brzi,tehnički potkovani i fozički jaki.Kod takvih ekipa Olainjika,Elšnik,Katai pa i Ivanić ne bi imali mesta.

Znači uspeli smo da za 5 miliona prodamo igrača koji je očajan, trom, spor u trčanju i odigravanju, nema veliki radijus kretanja, apsolutno je van forme i za koga ne bi bilo mesta u jednoj modernoj ekipi... poput Pafosa. Rekao bih da je to onda sjajan posao naše uprave, posebno jer se ovim potezom oslobađa prostor za mladog i perspektivnog Bađa - igrača sa odličnim atleticizmom i motoričkim sposobnostima, sa kojim možemo i mi da postanemo moderna ekipa koja igra brže i konkretnije. A kada se tome doda da je on doveden još pre mesec dana, onda se stiče utisak da je ovo zapravo bila planirana prodaja, te da je čak i zamena dovedena na vreme... jer tako to rade ozbiljni klubovi. :default_coffee:

• Like 3
  • Ha-ha 3
Posted

Ima li neko info da li prodajemo Milosavljevića?

Baš će mi biti krivo ako dečko ode jer se vidi da ima ogroman potencijal i liči mi zaista da je već sad naš najbolji štoper. Ponovo, i Veljković mi je do sada ostavio skroz dobar utisak i deluju mi kao idealan štoperski par.

Posted
On 8/27/2025 at 11:44 AM, Perkos2 said:

nije naučio čovek i njegovi igrači na takav fudbal već na sklanjalicu,sviranje faulova i penala na prvi didir Zvezdinog igrača, e to je neko obezbedio i terzići i milojeviću i zato su oni bili "uspešni" najmanje svojom zaslugom 

To misliš na ona tri prolaska u grupe LE i LŠ od prvog kola kvalifikacija da im je neko obezbedio na taj način?

Smešno je kad neko hoće da ispadne pametan, a piše takve nebuloze.

Ja prvi kritikujem Milojevića, ali za Zvezdine rezultate i dominaciju je upravo on najzaslužniji jer je klubu obezbedio ogroman novac tim rezulatitima.

• Like 4
  • Thanks 1
Posted (edited)
5 hours ago, Sokmeniki said:

U ovim okolnostima ja sam zadovoljan kako izgleda FKCZ, s obzirom da jedini prihod imamo od prodaje igraca i igranja Evrope veoma sam zadovoljan.

A sad da ja tebe pitam nesto? Sta mislis da mi imam jos neki prihod osim ova dva, kao vecina klubova na svijetu?

Da od karata umjesto par miliona imamo 10+ miliona, da umjesto 5 imamo 30 hiljada sezonaca, da umjesto 300 prodatih dresova godisnje imamo 30 hiljada, da svaki navijac na domacoj utakmici potrosi po 5-10 eura, na kokice, pice, hotdog, mozda neku majicu da kupi? 

Sta mislis da li bi onda morali prodavati igrace svaki prelazni rok, da li bi onda igrali svaku utakmicu kvalifikacija na rezultat i siguricu prolaz, ili bi mozda odigrali na gol vise protiv npr. Leha kod kuce, kada ti egzistencija ne zavisi od takmicenja koje igras?

E ovo je moje pitanje za tebe i par istomisljenika sto se cude sto ovako poslujemo i misle da pare same padaju sa neba.

Ja nisam zadovoljan, jer je najpre teško zanemariti ponašanje Terzića.

Kad se preskoči priča o tome, meni smetaju dve stvari. Jedna je neplanska prodaja mladih igrača, recimo nemam ništa protiv prodaje Maksimovića, ali se sa prodajom Milosavljevića u istom prelaznom roku ne slažem. 

Druga stvar je što se previše igrača, naročito stranaca, proglašava promašajima posle dva meseca, i odmah se dovode novi, bez želje da se radi sa tim igračima. Mi sa sredstvima kojima raspolažemo ćemo vrlo teško dovesti igrača koji će biti instant pojačanje. Ne vidim šta se dobilo sa Puma/Milson/Babika rotacijama.

Ali se slažem da je onaj spisak smešan, tu su nabacani igrači iz podmlatka, igrači koji ništa nisu koštali, igrači koji su prodati za zaradom, igrači koji su imali solidne utakmice kod nas i svi se nazivaju "teškim" promašajima.

A onda taj isti forumaš kaže da nije skauting kad se dovede igrač iz Dunajske srede, već bi to bilo dovođenje Glena Kamare od 30 godina, što pokazuje odsustvo svake realnosti. 

Edited by TB Told
Posted

Miloju zameram sledeće..

Ivanić u Evropi mora igrati u sredini a ne na krilu. Šerif i Babika su protiv ovakvog protivnika beskorisni, plus si Duartea izgubio na trku po celom terenu. Takođe utakmica je stvorena za Milsona koji me nervira ali ako negde može da bude koristan to je ovde. Mislio sam da je dovoljan prvi meč da se to vidi ali jbg 

Šteta, bolje biti 35-i u LŠ nego 6-i u LE.

Elšnik se raspao, može da se vrati u formu ali 5 miliona je realno samo mašnicu da mu stavimo.

• Like 8
Posted
On 8/27/2025 at 9:46 AM, Zadnji vezni said:

Podatak koji voli da potencira naš trener kad ga u Evropi tamburaju i ponize skuplji i individualno jače ekipe i igrači istih,

u vezi pafosa će biti poražavajući za našu trenersku veličinu.

Ekipa Pafosa koja nas je izbacija je jedna ( bez uvrede) palanačka ekipa,osnovana pre par godina,njihov ceo defanzivni

red,ili pak vezni vredi zajedno koliko i babikin transfer ili pak Milsonov.

Ivan Šunjić: Dinamo Zagreb, Birmingham, Hertha, Pafos.

160 nastupa u Championshipu, 8 u FA kupu, 5 u Liga kupu, 18 u Bundesligi, 15 u engleskim i njemačkim kupovima, 44 nastupa za Dinamo, 40 nastupa u UEFA klupskim natjecanjima

Bruno Felipe: LASK, Olympiacos, Aris, Sheriff, Omonia N, Pafos

80ak nastupa u za Sheriff, LASK i grčke klubove, 140 nastupa za Omoniu i Pafos. 44 nastupa u UEFA klupskim natjecanjima.

Ken Sema: Ostersund, Udinese, Watford, Pafos. 

124 nastupa u Championshipu, 67 nastupa u EPL i Serie A, 18 u engleskim i talijanskim kupovima, 60 nastupa u švedskoj ligi, 20 u kupu, 22 nastupa u UEFA klupskim natjecanjima

Bruno Langa: Chaves, Almeria, Pafos.

44 nastupa u portugalskoj ligi, 11 u La Ligi, 7 nastupa u portugalskom i španjolskom kupu, 40 nastupa u UEFA klupskim natjecanjima

Anderson Silva: Famalicao, Vitoria Guimaraes, Alanyaspor, Pafos

97 nastupa u portugalskoj ligi i kupovima, 13 nastupa u turskoj ligi i kupovima, 26 nastupa u UEFA klupskim natjecanjima. Osvojio titulu s Pafosom 2025. kao najbolji strijelac momčadi, i igrač s najviše G+A u Ligi (11+4)

Pepe: Estoril, Famalicao, Vitoria Guimaraes, Olympiacos, Pafos.

121 nastup u portugalskoj ligi, 13 nastupa u portugalskim kupovima, 91 nastup za Pafos, 33 nastupa u UEFA klupskim natjecanjima. Najbolji igrač ciparske lige 24/25, osvajač oba trofeja u povijesti kluba (Kup 23/24 i Prvenstvo 24/25)

Derrick Luckassen: AZ Alkmaar, PSV, Anderlecht, Maccabi Tel Aviv

97 nastupa za Alkmaar, 25 za PSV, 29 za Anderlecht, 51 za Maccabi, 52 za Pafos, 50 nastupa u UEFA klupskim natjecanjima.

Mislav Orsic: Dinamo, Southampton, Trabzonspor, Pafos.

216 nastupa za Dinamo, 16 nastupa za Trabzon, 5 nastupa za Southampton, 25 nastupa za Pafos, 83 nastupa u UEFA klupskim natjecanjima. 

Muamer Tankovic: Fulham, Alkmaar, Hammarby, AEK, Pafos

6 nastupa za Fulham, 77 za Alkmaar, 93 za Hammarby, 59 za AEK, 134 za Pafos, 41 nastup u UEFA klupskim natjecanjima.

Jaja: Cruzeiro, Atletico Paranaense, Pafos

21 nastup za Cruzeiro, 24 za Atletico P, 73 za Pafos, 25 nastupa za Pafos, 22 nastupa u UEFA klupskim natjecanjima.

Ovi igrači su svi nastupili protiv Zvezde, i zajedno, njih 10, ima 400 nastupa u Europi. Što u kvalifikacijama, što u skupinama. Nisam siguran sa se radi o palanačkom klubu.

• Like 7
  • Ha-ha 1
Posted

Не вреди Бугл, то је ко да причаш зиду. Они у својим главама још увек чекају жреб за ЛШ, који је управо прошао узгред, и спремају освету Монаку који их је петардирао прошле године:roflmao:

Posted
14 minutes ago, dzoneee said:

Не вреди Бугл, то је ко да причаш зиду. Они у својим главама још увек чекају жреб за ЛШ, који је управо прошао узгред, и спремају освету Монаку који их је петардирао прошле године:roflmao:

Pisem ovde, ali se odnosi na sve fudbalske teme.

Ja sam siguran da si ti sebi nevidjena faca, i da se osecas uzasno nadmocnim nad obicnim smrtnicima koji prate i navijaju za fudbalske klubove iz Srbije. 

Neverovatan i nikad vidjen koncept da navijas za svakog protivnika srpskih klubova u Evropi, sa neverovatnom gomilom podsmevajucih smajlija koji sam ukazuju koliko si ti iznad svih ovde i na kojim si visinama koje obicni smrtnici odavde ne mogu ni da pojme, a kamoli da dosegnu. Izdigao si se iz ovog naseg mulja i razmisljas svetski, siguran sam da odrzavas prepisku sa nekim navijacem Hibsa/Pafosa/Klaksvika/Jagielonije (kapiram da si se registrovao i na neki Lehov ili Aleksandrijin forum da saosecas i ucestvujes u bolu). Odjednom si uzasno prisan sa navijacem Dinama - ne vredi matori, ne kapiraju oni nas (covek je inace napisao odlican i argumentovan post, ti si samo uleteo da se prikacis).

Ideja ti je prilicno otuzna i neoriginalna, no ako tebi donosi srecu i ako se jako radujes tome, neka te. 

Bio je do skoro jedan slican tebi ovde, ali kod njega se bas videlo da to iskreno misli (ne znam da li je banovan, nadam se da nije). Cini mi se da si ti samo usao u taj urbani ''heh, zamisli, mentoli gledaju nas fudbal i loze se, zamisli image.png.687fce438eaef6424293c7f0362724ff.png'' voz. Uzasno je kul biti iznad situacije i furati svoj fazon, samo nekako... sta znam, cini mi se da ti bas i ne ide, vidi se kad je nesto fake.

Ovo je samo moje misljenje, moze slobodno brisanje posta, moze i ban ako sam prekrsio pravila foruma.

• Like 2
  • Thanks 1
Posted

Jedno 50% tih nastupa otpada na kvalifikacije  (ako ne i više) i pitanje da li je iko od njih igrao LŠ (možda Oršić samo). I onda kada pratiš fudbal malo van najjačih liga znaš da je gotovo svima karijera u padu. Jebeni Tanković nije mogao da vidi terena u AEK-u, ulazio na po 10 minuta a ovde piše 58 nastupa (to je kada znaš kontekst).

Plus su osnovani pre 10 godina i Evropu ne mogu da igraju na svom stadionu. Njima je 50-60% uspeha trener, čim Rus digne malo sidro nema ih više.

Posted (edited)

Meni je Marin vrlo prosecan u onom sto radi, cak mi je vise misljenje negativno nego pozitivno. Bilo je pogodaka, ali sa ovim budzetom - mi moramo da imamo daleko ozbiljniju ekipu. Ili makar moderniju. Meni uopste nije jasno sta su kriterijumi kada se kod nas selektiraju odredjeni igraci. Spori smo nekako, jalovi. Utisak mi je da smo bolje igrace dovodili sa 0 evra u kasi nego sad kad lagano potrosimo 10 plus miliona u prelaznom roku.

To sto igrace prodajemo za vece pare nego sto ih dovodimo, to je zbog Lige sampiona. A nju smo igrali i pre Marina. Tako da tesko da njemu idu te zasluge sto Elsnika dovedemo za 1.5 pa prodamo za 4.5 (Mozzart iz nekog razloga pumpa cene, vrv na direktivu). Zato je i rasprodaja sada, jer ce padati cene u LE, osim ako ne dodjemo do polufinala.

Meni su pogoci Bukari (kog smo videli protiv nas u dresu Genta), Hvan (rispekt), Djiga (huge rispekt). Pogodak mi je i Elsnik recimo. Soldni su mi Seol i Serif, ali nista epohalno, pritom su dobrano i placeni. Ipak, odradili su posao. I Duarte se cini da ce da bude u tom rangu.

Ali brate ti u momentu kad ti treba krilo, dovedes jebenog Babiku, a imas Olajinku i Milsona. Da li je realno to? I to ga platis 5 miliona evra? Pre toga Motika od 2.5 miliona, Kulibali (bio dzabe, ali nas odrao za platu), Sremcevic od 2 miliona, Kabic od skoro milion, Silas, Puma, Sandoval.

Suma sumarum, bilo je pogodaka i promasaja, ali meni je ovo suvi prosek. Sa novcem koji danas imamo - mislim da to moze poprilicno bolje.

Edited by Markoss
  • Like 3
Posted

Klub je napravio tolike rokade u sastavu ove godine, da i Miloje kad dodje na trening gleda ko mu je sve tu i ima li novih lica i ko nedostaje. I jos nije gotovo.

OK, zarada na igracima nam je bitna, razumem to.

A negde smo se i pojacali, ali i otarasili nekog balasta.

Ali daleko od toga da smo potrosili sve sto smo zaradili, zar ne?!

A opet, koliko cujem, klub trazi kredit za tekuce poslovanje... 

Pa kako jebemimsvedaimjebem bre?! 

Meni ovde nista ne deluje planski i dugorocno. 

Ventiliram... 

• Like 2
Posted
On 8/20/2025 at 10:06 PM, diego said:

Cim dodjes sa kontra mitinga, stisnes block

Ijuuu, pa ovo nisam ni video. Nikako mi se ne isplati da zapucam iz Bavarske na tvoj "kontra miting". Drugo, nema block ali ima Ignore na koji ti upravo ideš. U prilogu je kratak tutorijal kako se to radi.

dijego.png

Posted
11 minutes ago, Мџе said:

Jedno 50% tih nastupa otpada na kvalifikacije  (ako ne i više) i pitanje da li je iko od njih igrao LŠ (možda Oršić samo). I onda kada pratiš fudbal malo van najjačih liga znaš da je gotovo svima karijera u padu. Jebeni Tanković nije mogao da vidi terena u AEK-u, ulazio na po 10 minuta a ovde piše 58 nastupa (to je kada znaš kontekst).

Plus su osnovani pre 10 godina i Evropu ne mogu da igraju na svom stadionu. Njima je 50-60% uspeha trener, čim Rus digne malo sidro nema ih više.

Da im karijera nije u padu, ne bi igrali na Cipru. A Ligu prvaka će igrati svi sada. A Veljkoviću, Ivaniću, Arnautoviću, Kataiju, Radonjiću, Babicki, Olayinki i Kruniću je karijera u uzlaznoj putanji?

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Bugl Khan said:

Da im karijera nije u padu, ne bi igrali na Cipru. A Ligu prvaka će igrati svi sada. A Veljkoviću, Ivaniću, Arnautoviću, Kataiju, Radonjiću, Babicki, Olayinki i Kruniću je karijera u uzlaznoj putanji?

Pola njih i ne igra. Druga polovina ima baš dosta nastupa u ligi petica i prima ogromnu platu što ovi mogu da sanjaju.

Posted (edited)
1 hour ago, Bugl Khan said:

Ivan Šunjić: Dinamo Zagreb, Birmingham, Hertha, Pafos.

160 nastupa u Championshipu, 8 u FA kupu, 5 u Liga kupu, 18 u Bundesligi, 15 u engleskim i njemačkim kupovima, 44 nastupa za Dinamo, 40 nastupa u UEFA klupskim natjecanjima

Bruno Felipe: LASK, Olympiacos, Aris, Sheriff, Omonia N, Pafos

80ak nastupa u za Sheriff, LASK i grčke klubove, 140 nastupa za Omoniu i Pafos. 44 nastupa u UEFA klupskim natjecanjima.

Ken Sema: Ostersund, Udinese, Watford, Pafos. 

124 nastupa u Championshipu, 67 nastupa u EPL i Serie A, 18 u engleskim i talijanskim kupovima, 60 nastupa u švedskoj ligi, 20 u kupu, 22 nastupa u UEFA klupskim natjecanjima

Bruno Langa: Chaves, Almeria, Pafos.

44 nastupa u portugalskoj ligi, 11 u La Ligi, 7 nastupa u portugalskom i španjolskom kupu, 40 nastupa u UEFA klupskim natjecanjima

Anderson Silva: Famalicao, Vitoria Guimaraes, Alanyaspor, Pafos

97 nastupa u portugalskoj ligi i kupovima, 13 nastupa u turskoj ligi i kupovima, 26 nastupa u UEFA klupskim natjecanjima. Osvojio titulu s Pafosom 2025. kao najbolji strijelac momčadi, i igrač s najviše G+A u Ligi (11+4)

Pepe: Estoril, Famalicao, Vitoria Guimaraes, Olympiacos, Pafos.

121 nastup u portugalskoj ligi, 13 nastupa u portugalskim kupovima, 91 nastup za Pafos, 33 nastupa u UEFA klupskim natjecanjima. Najbolji igrač ciparske lige 24/25, osvajač oba trofeja u povijesti kluba (Kup 23/24 i Prvenstvo 24/25)

Derrick Luckassen: AZ Alkmaar, PSV, Anderlecht, Maccabi Tel Aviv

97 nastupa za Alkmaar, 25 za PSV, 29 za Anderlecht, 51 za Maccabi, 52 za Pafos, 50 nastupa u UEFA klupskim natjecanjima.

Mislav Orsic: Dinamo, Southampton, Trabzonspor, Pafos.

216 nastupa za Dinamo, 16 nastupa za Trabzon, 5 nastupa za Southampton, 25 nastupa za Pafos, 83 nastupa u UEFA klupskim natjecanjima. 

Muamer Tankovic: Fulham, Alkmaar, Hammarby, AEK, Pafos

6 nastupa za Fulham, 77 za Alkmaar, 93 za Hammarby, 59 za AEK, 134 za Pafos, 41 nastup u UEFA klupskim natjecanjima.

Jaja: Cruzeiro, Atletico Paranaense, Pafos

21 nastup za Cruzeiro, 24 za Atletico P, 73 za Pafos, 25 nastupa za Pafos, 22 nastupa u UEFA klupskim natjecanjima.

Ovi igrači su svi nastupili protiv Zvezde, i zajedno, njih 10, ima 400 nastupa u Europi. Što u kvalifikacijama, što u skupinama. Nisam siguran sa se radi o palanačkom klubu.

Razumem tvoju poentu i čestitam za istu,jer si se potrudio da za ove igrače izvadiš njihovu istoriju i nastupe u raznim ligama i takmičenjima da bi opovrgao moje mišljenje u vezi Pafosa kao kluba ,ekioe i njihovog rostera.

Mislim da nisi shvatio suštinu mog posta na koji su replicirao.

Ono što sam želeo reći je da je Pafos u poređenju sa nama ,FKCZ palanački klub,i zbog istorije,i zbog budzeta i zbog kvaliteta rostera i njegove vrednosti na tržištu.

Ovim sam prvenstveno prozvao naši struku trenersku i ljude koji rade na skautingu i dovođenju igrača.Zato sam.naveo bivše klubove igrača Pafosa i za koliko para su došli u isti.I naveo da jedan Milson koji je na klupi je plaćen kao pola ekipe Pafosa.

Jedina,ali u ovom duelu stvar koja je prevagnula ,stvar gde su bili nadmoćni je trener ekipe sa Kipra koji je ubio pedantnog stručnjaka taktički i iskoristio sve manje i našeg tima ali i neznanje našeg trenera.

Mada ovi tvoji podaci ne moraju ništa značiti kad se uzme u obzir koliko je utakmica i gde odigrao npr.Milan Rodić.

Edited by Zadnji vezni