JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Šteta...surova je Premier liga. On ako ode mora da praktično traži da ga šalju negde na kaljenje. Mora klinja da igra, ima štofa itekako, ali mora da jača. Ako ga prodajemo, nek ide u neku Holandiju na par godina da očvrsne, ovamo jedan od stene odvaljeni Điga nije uspeo. 1 minute ago, No name said: Ulaskom u LE zaradili smo 8.6 miliona. To ukupno, a ovo ja što pričam je razlika samo za zadnje kolo kvalifikacija, valjda. Tako nešto su pričali, da smo ušli u LŠ na do sad zarađeno došlo bi još 18m, a ovako dolazi još 4 ili 5. Na to sam mislio. E pa tu razliku smo pokrili Timijem i Šerifom. 4 minutes ago, berti said: A ako stigne ponuda za Arnautovica? Ide li i on? Taman napravimo i doček i ispraćaj u jednom mesecu, o istom trošku, jedino će da plače još jednom ali ok i to je za ljude.
The_Big_S Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, JPM said: Šteta...surova je Premier liga. On ako ode mora da praktično traži da ga šalju negde na kaljenje. Mora klinja da igra, ima štofa itekako, ali mora da jača. Ako ga prodajemo, nek ide u neku Holandiju na par godina da očvrsne, ovamo jedan od stene odvaljeni Điga nije uspeo. To ukupno, a ovo ja što pričam je razlika samo za zadnje kolo kvalifikacija, valjda. Tako nešto su pričali, da smo ušli u LŠ na do sad zarađeno došlo bi još 18m, a ovako dolazi još 4 ili 5. Na to sam mislio. E pa tu razliku smo pokrili Timijem i Šerifom. Ne bi me iznenadilo i da ga prodamo a da ostane na pozajmici kod nas 6 meseci ili do kraja sezone 4 minutes ago, JPM said: Šteta...surova je Premier liga. On ako ode mora da praktično traži da ga šalju negde na kaljenje. Mora klinja da igra, ima štofa itekako, ali mora da jača. Ako ga prodajemo, nek ide u neku Holandiju na par godina da očvrsne, ovamo jedan od stene odvaljeni Điga nije uspeo. To ukupno, a ovo ja što pričam je razlika samo za zadnje kolo kvalifikacija, valjda. Tako nešto su pričali, da smo ušli u LŠ na do sad zarađeno došlo bi još 18m, a ovako dolazi još 4 ili 5. Na to sam mislio. E pa tu razliku smo pokrili Timijem i Šerifom. Timi i Šerif bi otišli svakako.. ušli ,i u LŠ ili ne.. Šerif, Milosavljević i Seul su prodati još pre mesec dana
suptil Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 6 minutes ago, berti said: A ako stigne ponuda za Arnautovica? Ide li i on? Seti se kad je Terza pricao ako ponudi neko besne pare za mene isto Zvezda treba da me proda 😄 1
dzoneee Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 14 hours ago, berti said: Promašaji od pocetka Terze do kraja 2021. godine: Avramovski, Onjilo, Salami, Parker, Verad, Matos, Bakajoko, Edson Silva, Ruiz, Fibel, Mouče, Adam Mičel, Viveiros, Frimpong, Rikardinjo, Kafu, Ebisilio, Garsija, La Para, Tomane, Zander, Spiridon, Falko, Bakajoko, Odada, Dioni, Živkovic, Kanjas Каква црна два џипа па ово је за један квалитетан возни парк плус стан у свакој престоници у Европи
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 minutes ago, The_Big_S said: Ne bi me iznenadilo i da ga prodamo a da ostane na pozajmici kod nas 6 meseci ili do kraja sezone Nema šanse. Imamo još tri centralna beka a i Leković je još u klubu. To bi bukvalno bila najveća glupost. 4 minutes ago, suptil said: Seti se kad je Terza pricao ako ponudi neko besne pare za mene isto Zvezda treba da me proda 😄 Aj skupljamo polako?
Zadnji vezni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 22 minutes ago, Guru said: Doveden za 1.5 milion, odigrao kvalitetno prošlu sezonu i dao ozbiljan doprinos, prodat za 5 miliona... Lista pogodaka bogatija za još jedno ime, haters gonna hate. Apsolutno površno gledanje stvari. Jedan kraj medalje je da smo finansijski odlično prošli tj. zaradili. Drugi deo medalje je,ko će ga zameniti i da li ta zamena podiže kvalitet ekipe (da li je kvalitetnija od slovenca) ili ne? Ako se ispostavi da je taj naslednik Elšnikov stepenica ispod pomenutog ,jebeš i tih 3.5 mil dobitka. Jer svi znamo da ti milioni u + u našoj kasi ne garantuju smanjenje duga kluba ili pak stabilnost istog. mada ako će se ovde meriti patka jel bilo više dobrih ili propalih transfera mislim da je mnogo više ovih drugih. Mada glupo je sad pričati dok se vrteška transfera u klubu ne zaustavi pa ćemo onda praviti zaključke. 2
СтелаРоса Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jbt neko dao 5 miliona evra za Elsnika koji se blago receno raspao u kvalifikacijama ovog leta? On ni prosle sezone nije igrao ne znam koliko dobro, bio je solidan, ali nista vise od toga. Ako mu je samo cinjenica da je igrao LS i uzeo titulu u nasoj ligi nabila cenu sa 1.5m na 5m onda ne znam sta bih rekao. Krivo mi je sto ovako brzo ide, ali realno nije ispunio ocekivanja. U danasnje vreme su igraci sa izrazito jakim udarcem retki i bas sam ocekivao od njega dobrih golova i centarsuteva, ali slabo. Ispade na kraju slabija verzija Milijasa koji je bombardovao protivnicke golove iz bukvalno svih mogucih pozicija. 1
Saxon01 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sad ce Kostadin i cela familija Terzic da bude namirena... Kakvi mesetari u klubu! Samo polako oticice i ovaj sa vlasti .... Elem Milojevic je unistio Elsnika sa ovom ulogom defanzivnog veznog . Elsnik je tip igraca koji ide ka napred . Srecno majstore !
berti Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kad se ta vrteska jednom zaustavi, bicemo u minusu 100 i kusur miliona. Taman toliko ce otprilike da pokradu
Shunsuke Nakamura Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Ovo je zapravo idealno vrijeme za prodaju Elšnika. Ostaće u dobrom sjećanju zbog prošle sezone u kojoj je dao dobar doprinos. Ovo sezone nije išlo stvarno, bio je najgori igrač u prvih 11. Ja bih sad dao veću ulogu Bađu a otvara se prostor i za Kostova. Edited 2 hours ago by Shunsuke Nakamura 3
Guru Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Zadnji vezni said: Apsolutno površno gledanje stvari. Jedan kraj medalje je da smo finansijski odlično prošli tj. zaradili. Drugi deo medalje je,ko će ga zameniti i da li ta zamena podiže kvalitet ekipe (da li je kvalitetnija od slovenca) ili ne? Ako se ispostavi da je taj naslednik Elšnikov stepenica ispod pomenutog ,jebeš i tih 3.5 mil dobitka. Jer svi znamo da ti milioni u + u našoj kasi ne garantuju smanjenje duga kluba ili pak stabilnost istog. mada ako će se ovde meriti patka jel bilo više dobrih ili propalih transfera mislim da je mnogo više ovih drugih. Mada glupo je sad pričati dok se vrteška transfera u klubu ne zaustavi pa ćemo onda praviti zaključke. Mislim da ovakvog igrača neće biti teško zameniti boljim: On 7/23/2025 at 10:55 AM, Zadnji vezni said: Duo u sredini Elšnik-Rade je spor,igraju tromo,bez brzog oslobađanja lopte,bez nekog prevelikog radijusa kretanja. Tu mora da se dovede neki ozbiljan zadnji vezni,sa dobrim radijusom kretanja,jak na lopti i duel igri. On 8/12/2025 at 9:30 PM, Zadnji vezni said: Elšnik je apsolutno vam forme. Spor,trom i pri trčanju i pri odigravanju On 8/12/2025 at 11:02 PM, Zadnji vezni said: E moj Slovenac! On 8/19/2025 at 10:27 PM, Zadnji vezni said: Elšnik je OČAJAN!!! On 8/20/2025 at 8:53 AM, Zadnji vezni said: Trener kiprana ga je pojeo za doručak i pokazao kako treba da izgleda moderna ekipa,koja igra brzo,konkrento,sa utrčavanjima,izmenama mesta, gde su igrači hitri,brzi,tehnički potkovani i fozički jaki.Kod takvih ekipa Olainjika,Elšnik,Katai pa i Ivanić ne bi imali mesta. Znači uspeli smo da za 5 miliona prodamo igrača koji je očajan, trom, spor u trčanju i odigravanju, nema veliki radijus kretanja, apsolutno je van forme i za koga ne bi bilo mesta u jednoj modernoj ekipi... poput Pafosa. Rekao bih da je to onda sjajan posao naše uprave, posebno jer se ovim potezom oslobađa prostor za mladog i perspektivnog Bađa - igrača sa odličnim atleticizmom i motoričkim sposobnostima, sa kojim možemo i mi da postanemo moderna ekipa koja igra brže i konkretnije. A kada se tome doda da je on doveden još pre mesec dana, onda se stiče utisak da je ovo zapravo bila planirana prodaja, te da je čak i zamena dovedena na vreme... jer tako to rade ozbiljni klubovi. 2 2
Brajant Danston Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago Ima li neko info da li prodajemo Milosavljevića? Baš će mi biti krivo ako dečko ode jer se vidi da ima ogroman potencijal i liči mi zaista da je već sad naš najbolji štoper. Ponovo, i Veljković mi je do sada ostavio skroz dobar utisak i deluju mi kao idealan štoperski par.
TB Told Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago On 8/27/2025 at 11:44 AM, Perkos2 said: nije naučio čovek i njegovi igrači na takav fudbal već na sklanjalicu,sviranje faulova i penala na prvi didir Zvezdinog igrača, e to je neko obezbedio i terzići i milojeviću i zato su oni bili "uspešni" najmanje svojom zaslugom To misliš na ona tri prolaska u grupe LE i LŠ od prvog kola kvalifikacija da im je neko obezbedio na taj način? Smešno je kad neko hoće da ispadne pametan, a piše takve nebuloze. Ja prvi kritikujem Milojevića, ali za Zvezdine rezultate i dominaciju je upravo on najzaslužniji jer je klubu obezbedio ogroman novac tim rezulatitima. 1 1
Recommended Posts