Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted (edited)

Pafos sto poste ide dalje posle ovog gola. Teorijske sanse nema da Dinamo pobedi u Grckoj.

Sutra svim snagama na Poljake . 

Edited by Saxon01
Posted

Gledao sam Dinamo u svim LŠ kval. mečevima prošle sezone. Bio mi zanimljiv Vanat pa sam hteo malo bolje da ga pogledam plus onu sa Partizanom jer su naša ekipa. Realno da li je ikad postajao bolji momenat za dvomeč sa njima u poslednjih 30 godina, sigurno nije. Nivo smo iznad i njih i Leha i Pafosa.

Kvalitetom moramo ove kvalifikacije da prodjemo, bukvalno nikakav izgovor za to ne postoji. I iskustvo i kvalitet i dubina ekipa su na našoj strani, neuigranost štopera je mala prepreka ali dominiramo u svim ostalim kategorijama.

• Like 1
Posted

Vise cemo se mi oznojiti protiv Leha nego Pafosa(Dinama) verovatno je cak Pafos i bolja ekipa od Leha ali sve ukupno ako se gleda mislim da je Leh nezgodniji pogtovo zbog vruceg terena. Pafos i ako su Kiprani ima bas mlaku podrsku nesto slicno kao Aek Larnaka. Kao sto sam pisao pre neki dan Dinamo se previse hvalio u nasim medijima ok ekipa nista vise od toga...

Posted
16 minutes ago, Saxon01 said:

Pafos sto poste ide dalje posle ovog gola. Teorijske sanse nema da Dinamo pobedi u Grckoj.

Sutra svim snagama na Poljake . 

U Grckoj?

Meni obe ekipe deluju opasno, Pafos ima fizicki snazne i brze pojedince.

Posted

Mene najviše brine iskusni ali spor i neuigran štoperski tandem koji imamo a ispred pomenutog Krunić Rade kome su i konobari sa Gibraltara uzeli par lopti u opasnoj zoni ali nismo kaznjeni jer ljudi ne znaju i nisu taj kvalitet.

Za mene je taj deo tima briga pred ove mečeve sa Lehom i plej-ofu.

Neko pomenu malopre Bode,možda ima istine ali nema više brata Đige.

• Like 4
Posted
10 minutes ago, Crni said:

U Grckoj?

Meni obe ekipe deluju opasno, Pafos ima fizicki snazne i brze pojedince.

Kipru  pardon , greska . 

Sve tri ekipe su tu negde, kao sto je Amigo gore napisao , mislim da je u pravu, da je Leh opasniji od obe ekipe . Mi igramo dosta sporije od svih ovih ekipa , ali takticki dobro stojimo , ono sto sam video na ove 3 utakmice. 

Posted
5 hours ago, СтелаРоса said:

Ne znam sta su trebale Terzicu one izjave kako Marin kuva, pa objava zvanicne stranice na instagramu mirno spavajte Zvezdasi i slicne gluposti. Kao deca neka. Nalozili navijace bezveze. Ne bi me cudilo ni da su se malo uplasili jucerasnjeg zreba pa odustali.

Marin sigurno nije bio deo pregovora, on je zadužen za strance. Ja sam već napisao da nam Tadic pored sportske klase i nije bas potreban kad smo na njegovoj poziciji već dobro popunjeni. A bilo bi malo previše da damo 10 miliona za Arnautovica i Tadića za dve sezone gde znamo da nema sanse da i cent vratimo preko transfera. Jedino sto mi nije jasno je sto smo skroz odustali. Mi ne moramo da tražimo alternativu, Tadic bi nam bio čist bonus. Mogli smo da smanjimo platu i da mu ostavimo ponudu na stolu do kraja prelaznog roka, pa ako hoće hoće.

Posted
11 minutes ago, Milko Miller said:

Marin sigurno nije bio deo pregovora, on je zadužen za strance. Ja sam već napisao da nam Tadic pored sportske klase i nije bas potreban kad smo na njegovoj poziciji već dobro popunjeni. A bilo bi malo previše da damo 10 miliona za Arnautovica i Tadića za dve sezone gde znamo da nema sanse da i cent vratimo preko transfera. Jedino sto mi nije jasno je sto smo skroz odustali. Mi ne moramo da tražimo alternativu, Tadic bi nam bio čist bonus. Mogli smo da smanjimo platu i da mu ostavimo ponudu na stolu do kraja prelaznog roka, pa ako hoće hoće.

Svako je tumacio kako je hteo. To Marin negde "kuva" mozda je i kuvao i skuvao nesto u Francuskoj ili Slovackoj. Objava Zvezdasi mirno spavajte mozda se i odnosila na to da su sutradan potpisana dva igraca. Ljudi su u previlikoj zelji svaku objavu povezivali iskljucivo sa Tadicem. FK objavi Skorpiju ljudi pisu Tadic stize on je Skorpija u horoskopu i sta dalje da pricamo. Postojala je zelja naseg kluba da ga dovede i steta sto nije uspelo al sta sad idemo dalje ne treba ni na Tadica da se ljutimo zavrsice karijeru i svi ce ga u Srbiji ceniti da je potpisao za nas ovi preko puta bi ga mrzeli kao sto mrze sve sto ima veze sa nama i covek nije mozda odlucio da ne deli narod ali je odlucio da ga u penziji svi vole a ne da ga neki mrze. To je realnost

Posted
1 hour ago, Crni said:

Duca majionicar=Teo magija.

Aj nek jedan zaobidje, a ljubitelji "Duće" mogu svakako da uzivaju gde god ovaj nastavi.

Razumem da si verovatno hteo da uporediš doprinos i ulogu koju bi Tadić imao da je došao sa onom koju je Teo imao u KK, i to mi je manje više ok poredjenje.

Ali realno Tadić je u fudbalu po meni na “prosečan odličan” fudbaler kakvih ima još 100 u Evropi, a Teo je je vanserijski košarkaš i jedan od najboljih evropskih u poslednjih 15-20 godina.