Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

I po meni je sve zaslužio do kraja pretprošle sezone, e sad prošla i sledeća za koju ćemo mu morati vjerov bar dio platiti je promašaj, pa može se reći uprave jer mu je produžila ugovor.. 

Posted (edited)
35 minutes ago, Knipex said:

Da li je trebao ranije da ode iz kluba ili ne, to je pitanje za stručni štab i upravu. Ako su oni odlučili da je bio potreban ne vidim što to bilo koga od vas tangira da tako pišete o njemu. Želim mu svu sreću u životu. Što se mene tiče on je večni kapiten.

Zato što se nećemo pretvarati da nije poslednjih par godina tu zbog starih zalsuga i podobnosti, kao i npr Rodić u FK Zvezdi.

Edited by TB Told
  • Like 1
Posted (edited)

Dragi prijatelji forumasi. Svedoci smo stravicnog nasilja koje vlast sprovodi nad studentima i narodom sad vec svako vece. Kada se to desava u 21 veku, a kod nas po drugi put u 25 godina, jasno je da je rec o primitivnom drustvu. Drustvu vecinski neobrazovanom, grabljezljivom i nemoralnom. Sramota je na svima nama, jer svi mi smo ovo drustvo i svi smo odgovorni sto ono nije naprednije. Predlazem da, bar na ovoj temi, pokazemo da zelimo bolje. Da ne pristajemo na batinjanje naroda samo da bi se sakrila neka dokumentacija koja bi na robiju mogla da otera neke, a mozda i mnoge. Predlazem da se tema zakljuca bar na tri dana, u znak podrske svim prebijenim, uhapsenim, progonjenim. U znak podrske devojkama kojima se preti silovanjem od strane policije.

Edited by kokodakalo
  • Like 8
  • Love 1
  • Thanks 3
Posted (edited)

Valjao bi valjda ako bi lepo rekao, necu vise ove vase lopovske pare koje ste pokrali od naroda. Idem da igram za neki drugi klub, problem je u tome da nigde nece dobiti te pare, u principu je to taj neki dil, precutni normalno, mi cemo da vas placamo iako ne zasluzujete realno te pare a vi cete kao javne licnosti da kazete po neku lepu rec o nama.

Tek ovako je dno dna, u radno vreme uzimam te i takve pare ali sam zato u skobodno vreme borac za demokratiju.

Hteo bih samo da pojasnim da ovaj post apsolutno nema veze sa mojim  misljenjem o Lazicu kao jednom vrlo bitnom igracu koji je mnogo toga dobrog doneo klubu u njegovom prajmu.

Komentarisem konkretnu situaciju

Edited by Profaarmor
Pojasnjenje
Posted

Vidim da se olako osuđuju igrači koji uzimaju te lopovske, sns, prljave ili kako god nazvali te pare.

Ok, onda šta smo mi sa iste moralne tačke gledišta ukoliko slavimo kad dovedemo dobrog igrača sa tim parama, kad osvojimo trofej sa tim parama itd. To mislim za sve klubove ne samo naš.

Ne vidim da je neko rekao neću gledati Zvezdu dok ne prođe ovo sve. Vidim da je pretplatnih karata sve više.

Tako da hajde da ne budemo licemeri i bar ćutimo i ne bacamo kamenje jer i sami nismo bezgrešni.

• Like 2
  • Thanks 2
Posted

Odakle ideja da su to prljave pare SNS-a? To su sve naše pare koje je ološ opljačkao ili odlučio da ih da nekome. Sve te pare koje dolaze od države i državnih sponzora pa i od privatnih kompanija kojima je "savetovano" da budu sponzori su u stvari pare građana ove države.

Još nešto, niko od nas ovde pojma nema koliku platu stvarno ima neko od igrača, to je sve rekla-kazala. Svako radi svoj posao za platu koja mu je ponuđena.

Meni je stvar oko Lazića jasna. Ima empatiju prema patnjama sugrađana i to iskazuje na način na koji on misli da može i sme, a to je prisustvo na protestima i objave na instagramu. Barem 60% ljudi u ovoj državi ne radi ni to nego čeka da drugi to urade umesto njega. Neki se boje, a nekima, jednostavno, nije dovoljno loše da bi reagovali. Srećom pa su retki oni koji podržavaju kriminalnu organizaciju koja vodi državu pa ima nade da doživimo bolje sutra.

Priznajem da bih i sam mogao biti aktivniji, mogao bih da nabrojim sijaset razloga koji bi me opravdali, ali ne želim to da radim. Prezirem političare i kada vidim koji ološ se okupio oko studentskog pokreta u mom mestu i ko učestvuje u organizaciji protesta dođe mi da se okrenem i odem. Neko bi rekao sjaši Kurta da uzjaši Murta, ali nije tako. Da zamenimo ovu hidru, pa ćemo ove druge lakše zameniti. Ovi misle da su nedodirivi, da mogu da rade šta hoće, samo počeli su da preteruju u toj svojoj oholosti i čudi me da nikome od roditelja čija deca su pretučena još nije pala klapna.

Ne dirajte Lazića...

• Like 9
  • Thanks 2
Posted
1 hour ago, Night wolf said:

Vidim da se olako osuđuju igrači koji uzimaju te lopovske, sns, prljave ili kako god nazvali te pare.

Ok, onda šta smo mi sa iste moralne tačke gledišta ukoliko slavimo kad dovedemo dobrog igrača sa tim parama, kad osvojimo trofej sa tim parama itd. To mislim za sve klubove ne samo naš.

Ne vidim da je neko rekao neću gledati Zvezdu dok ne prođe ovo sve. Vidim da je pretplatnih karata sve više.

Tako da hajde da ne budemo licemeri i bar ćutimo i ne bacamo kamenje jer i sami nismo bezgrešni.

U principu se slažem i imaš pravo.

Medjutim mi smo gledali i gledamo i gledaćemo i navijati za Zvezdu dok smo živi, čak u svim sportovima, a Zvezda je veća od svakog režima, od svakog krimosa i vlasti, niti su oni osnovali Zvezdu, niti će oni biti zauvek u Zvezdi, za 30 ili 300 godina idalje će Zvezda postojati i ljudi će je voleti i nadživeće i ovo vreme, kao što je nadživela i zle devedete i dvehiljadite...

Zašto da ja nikada više dok sam živ ne gledam Zvezdu zbog Dacica, Vulina i Vucica jer oni vole taj klub i finansijski pomazu i FK Crvenu Zvezdu itd

Posted
1 hour ago, Night wolf said:

Ne vidim da je neko rekao neću gledati Zvezdu dok ne prođe ovo sve.

Ne mogu da se izjasnim da sigurno necu gledati dok je ova vlast ali u ovom trenutku me ne zanima ni fudbal ni kosarka (ni reprezentacija), jer ovo sto se desava u nasoj zemlji je daleko vaznije od bilo kog sportskog motiva.

Ne osudjujem bilo koga ko ne misli tako, ali eto cisto da imas u vidu ovo je moj trenutni stav.

• Thanks 1
Posted
2 minutes ago, JPM said:

Ne mogu da se izjasnim da sigurno necu gledati dok je ova vlast ali u ovom trenutku me ne zanima ni fudbal ni kosarka (ni reprezentacija), jer ovo sto se desava u nasoj zemlji je daleko vaznije od bilo kog sportskog motiva.

Ne osudjujem bilo koga ko ne misli tako, ali eto cisto da imas u vidu ovo je moj trenutni stav.

Slažem se zaista i sa tvojim stavom, ali iskreno meni sport dosadi, ali isto tako fazon kad nema ništa da se gleda i dugoo recimo u kosarci Zvezda mesecima ne igra, meni to kao neki hobi dodje što i jeste, da pratim prelazni rok, da gledam utakmice, malo navijam i tako.

Čak i na tribinama ljudi odu pa skandiraju studentima i Vučiću.

Prosto, sport dodje kao melem na ranu i jednostavno sport dodje kao beg iz stvarnosti makar na trenutak i neki da kažem izdvuni ventil da recimo se skupite gledate meč, navijate, druženje itd i tako ga i treba posmatrati.

Ljudi iz depresije i letargije izadju kada gledaju sport i to im dodje kao vrsta zabave, emocija i ostalo dok gledaju, ili makar kao rekreacija i hobi ponavljam..

Posted

Dogovorimo se sinoc ortak i ja da se dobrano iznapijamo, po rakija dve zagrevanja uz utakmicu Magenta kupa, nakon toga tvrdi klabing. Votke, tekile, piva, ama cudo Bozije. E sad, posto verujem svaki covek ogladni nakon alkoholisanja, tako i mi posetismo pekaru. Onako hajpovani zbog EP, pobede sinocne, prelaznih rokova, sitog stomaka, uputismo se na obliznju pumpu jer aftera u nasem selu nema nigde, pa tamo da nastavimo sa zajecarcem. Izlazimo punih kesa piva kad pored pumpe stoji jedan covek i to ne obican covek vec - tast NEMANJE NEDOVICA. Veliki gospodin sa kojim smo popili po jos koje pivo i koji nam je usput otkrio da Nemanja nazalost nece ostati u Zvezdi.

• Like 3
  • Love 1
Posted

@Zvezdaš96 Svako ima pravo da postupa onako kako misli da je posteno i korektno. Ja sam samo napisao da meni nije do sporta trenutno, iskreno tako se osecam. I to nije kritika bilo kome.

• Like 2
Posted
3 minutes ago, kolanidja said:

Veliki gospodin sa kojim smo popili po jos koje pivo i koji nam je usput otkrio da Nemanja nazalost nece ostati u Zvezdi.

Sad mogu mirno da spavam. 

Posted

Kako to misliš NAZALOST nece ostati?

Zasto je to nazalost?

13 minutes ago, JPM said:

@Zvezdaš96 Svako ima pravo da postupa onako kako misli da je posteno i korektno. Ja sam samo napisao da meni nije do sporta trenutno, iskreno tako se osecam. I to nije kritika bilo kome.

Ne znam, ali meni je ova naša ekipa najbolja makar dugo unazad i košarci reprezentacija i klub u kosarci u fudbalu najiskrenije, uprsko sto Micic nece ici verovatno opet imamo talentovane igrace koji sjajno igraju u pripremnim mecevima poput Vukcevica, malog Jovica, malog Topica, verujem da ima realne sanse da svu trojicu gledamo u prvih 12 zasluzili su sva trojica po kvalitetu igara i zalaganju i talentu da odu i uzmu to toliko dugo ocekivano zlato, svaka cast Dedi recimo, ali on em bio povredjen, em dobio jaku konkurenciju u reprezentaciji i uzimao je medalje, vreme je za Vukcevica koji mozda nikada nece ovako sjajno igrati kao ove godine..

Posted
12 minutes ago, Sector said:

Nadam se da je tast bio trijezan kad je to rekao. 

Kad ih je video u kakvom su stanju, mogao je da im se prestavi i kao cale Ismete Krvavac., poverovali bi.

• Ha-ha 6