Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted (edited)

nećemo mangupariju u našim redovima...

a cirka deceniju nam se u nesanim noćima od rostera natrpanog finim momcima javlja

genuine Miller a.k.a ,,Dečkonja koji ne okleva,,.

Edited by Wingwalker
  • Like 4
  • Love 3
Posted

Iako nam pola rostera čine igrači poreklom iz Nigerije, nijedan od njih neće igrati za reprezentaciju na Afrobasketu koji počinje danas.

Posted (edited)
1 hour ago, Manu said:

Iako nam pola rostera čine igrači poreklom iz Nigerije, nijedan od njih neće igrati za reprezentaciju na Afrobasketu koji počinje danas.

Odbili su poziv da bi prevrtali traktorke ceo avgust.

A već su kupili karte za Malmstina...

Edited by Wingwalker
  • Like 1
  • Ha-ha 2
Posted
15 hours ago, Čočo said:

Evo samo da zalečim ligamente na kolenu i možemo da imamo beka pogađača. Ne trošim mnogo, porodičan čovek, ne kockam. Pijem samo posle basketa(košarke). 🔥

Jel ti treba preporuka za medicinski tim? Za 4-6 nedelja si kao nov

• Ha-ha 2
Posted
14 minutes ago, DejanT said:

Jel ti treba preporuka za medicinski tim? Za 4-6 nedelja si kao nov

Kad te zadesi takva nesreća i laik sazna i zna da za rupturu treba minimum 2 meseca oporavka terapijama (ako nije kidanje pa operacija) a onda tek vežbe jačanja mišića i ligamenata pa tek onda na teren. Znači negde oko 6 meseci. Od 4 do 6 nedelja ne može pa makar svetu vodicu imali. 

Posted

Niko se ne oglasava povodom beka?

Znaci kao i svake godine ista prica, ulazimo bez beka i centra u novu sezonu.

Posted
3 minutes ago, rossi said:

Niko se ne oglasava povodom beka?

Znaci kao i svake godine ista prica, ulazimo bez beka i centra u novu sezonu.

Imamo 8 (osam) bekova i 5 (pet) centara od kojih je jedan junior i jedan povređen. Dakle, 3 spremna za sezonu. Možemo da diskutujemo o kvalitetu istih ali ovakvi upisi kao tvoj su baš preterivanje. 

• Like 6
Posted

Kritike treba da budu na konto toga što pojedinih nismo uspjeli da se otarasimo a ne zato što neće biti više potpisa na ionako preglomazan roster.

• Like 1
Posted
44 minutes ago, Sector said:

Kritike treba da budu na konto toga što pojedinih nismo uspjeli da se otarasimo a ne zato što neće biti više potpisa na ionako preglomazan roster.

OK, a ko kaze da se necemo otarasiti?  Meni je kukanje unapred bas bez veze. Pa i da se ne otarasimo, ne vidim sta je tu problem, ako smo doveli druge igrace. Da ih nismo doveli ovde bi vladao opsti pomor.

Posted

Ne kaže niko. Kao što niko nikada ne kaže dolazi još neko ili ne dolazi više niko. Jednostavno desi se, a nama ostaje da se sa time pomirimo. Oligledno je da su se naši u upravi malo zaigrali i preračunali, samo što se pitaju nešto tu i sami igrači. 

Posted
22 minutes ago, Sinnerman said:

Ne kaže niko. Kao što niko nikada ne kaže dolazi još neko ili ne dolazi više niko. Jednostavno desi se, a nama ostaje da se sa time pomirimo. Oligledno je da su se naši u upravi malo zaigrali i preračunali, samo što se pitaju nešto tu i sami igrači. 

Ja ne mislim da su se preracunali. Jednostavno ako hoces igrace nekog kvaliteta, moras da reagujes ranije. Sto se tice odlazaka, to je vec teze. I komsije se jos nisu otarasile nekih igraca. Pogotovu ako igrac kaze meni je super ovde i ne bih nigde.

Posted

Pa šta je onda to? Ko normalan dovodi buljuk novih igrača na tim krcat igračima pod ugovorom, bez da sa njima i njihovim menadžerima unapred reše situaciju? Šta su mislili, mi ćemo da dovedemo nove igrače, a ovima će biti neprijatno i sami će da odu? Ja to nisam video da iko radi sem nas. Klasičan amaterizam. 

• Like 2
Posted

Ma da, bolje da smo sačekali da sve što valja drugi pokupe, ipak mi imamo svoju već poznatu doselekciju ako se nekog od ovih uspijemo riješiti. 

Posted
2 hours ago, JPM said:

Imamo 8 (osam) bekova i 5 (pet) centara od kojih je jedan junior i jedan povređen. Dakle, 3 spremna za sezonu. Možemo da diskutujemo o kvalitetu istih ali ovakvi upisi kao tvoj su baš preterivanje. 

Имамо 8 бекова и 5 центара, јер су нам остали играчи којима је саопштено да су вишак, а доведене су бекап опције за капиталце који су нас одбили. Ако је идеја била да се доведе Мицић/Гудурић/Боунс/Бизли на беку, а задржи Петрушев на центру, а не дође нико од њих, нити уместо њих, може се слободно рећи да улазимо у сезону без првих опција на беку и центру. Дакле, не без бека и центра, јер их имамо бројчано довољно, већ без првих опција на беку и центру. 

А није ни да нема времена да се доведе још неки играч. 

Posted
18 minutes ago, Sinnerman said:

Pa šta je onda to? Ko normalan dovodi buljuk novih igrača na tim krcat igračima pod ugovorom, bez da sa njima i njihovim menadžerima unapred reše situaciju? Šta su mislili, mi ćemo da dovedemo nove igrače, a ovima će biti neprijatno i sami će da odu? Ja to nisam video da iko radi sem nas. Klasičan amaterizam. 

Mi, Partizan, Real, Pao, Milano, Hapoel...... Znaci sve klubovi sa velikim budzetima 😂 

Posted
3 minutes ago, Vonko Normalni said:

Имамо 8 бекова и 5 центара, јер су нам остали играчи којима је саопштено да су вишак, а доведене су бекап опције за капиталце који су нас одбили. Ако је идеја била да се доведе Мицић/Гудурић/Боунс/Бизли на беку, а задржи Петрушев на центру, а не дође нико од њих, нити уместо њих, може се слободно рећи да улазимо у сезону без првих опција на беку и центру. Дакле, не без бека и центра, јер их имамо бројчано довољно, већ без првих опција на беку и центру. 

А није ни да нема времена да се доведе још неки играч. 

Pocinje vec malo sve da mi ide na zivce. Hteli ste promenu, dobili ste promenu i sada kao opet ne valja. Koje smo to bekapove doveli? Nama sem mozda jednog dobrog defanzivnog beka  ne treba vise igraca. Imamo Kodija koji je planiran za prvog pleja, doveden je Gream, Doveden je Karter. Imas Kalinica na tri, doveden je Nvora kao bekap, doveo si Monekea sa prvu cetvorku i Odzeleja za bekapa. Bolomboj kao prvi centar i Rivero i Izundu kao bekap. Na sve to imas jos Miljenovica, Kenana, Dobrica, Davidovca i Plavsica kao trece opcije (ili vec druge).

Gleda se neki bek i ne vidim razloga da se tu zuri. Moze on i da se saceka malo, ako ce biti neko ko pravi razliku.  Karter je vrhunski potpis i vidim da ga ovde svi potcenjuju.

Micic je covek hteo, ali je trazio mnogo para ( a u kakvoj je formi, moze se lako desiti da ni ne ide ua EP, jer ima 10kg viska), Guduric je bio dogovoren za ozbiljne novce jos u februaru i iskoristio nas je, sto bi se reklo tu smo za svaki slucaj ili ti sigurica. Za Bonsa ne znam, ali sigurno niko nije pricao sa Bizlijem. Petrusev je covek napravio po jedno dete zeni i ljubavnici, pa je morao da bezi iz Beograda da bi spasao brak inace bi sada bio u sastavu (kada vec moram da tracarim). 

I sada, molim te mi objasni koji je to igrac prvo doveden kao bekap?

Posted
2 hours ago, Sector said:

Ne mozes da oteras nekoga ko ima ugovor a po svaku cenu zeli da ostane makar ne igrao. Evo, izgleda da je Jago taj slucaj, a reklo bi se i Kenan. A i neki nasi, izgleda. Nije mi jasan nas budzet, tj. ovo je dokaz da mi zapravo nemamo definisan budzet vec se on prilagodjava situaciji. Mozda budemo imali 16 igraca, a mozda 22. Mi potpisujemo pojacanja ne znajuci da li ce ovi koje ne zelimo  otici negde ili ostati.