Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

Odlazak Nedovića i Kenana bi već mogla da dobro osveži bekovsku liniju. Onda bi čak i imao prostor za dva nova beka. Ali s obzirom da se Kenanu ne ide i da ima dobru platu teško da će on negde otići.

• Like 2
Posted

Ako smo spali na to da ne tražimo mi XY igrača, već čekamo da nam nekakva 6. ruka menadžera preporučuje i nudi propale nba igrače sa odeljenja ortopedije ili eventualno gerijatrije, do kurca onda.. 

• Like 12
Posted
8 minutes ago, MrTwister said:

Mislim da se nije mislilo na Charlie Moorea, no Javonte Greena.

Iskreno ovaj potpis ne bi razumeo jer je on vise  krilo nego bek. Ima slabe procente suta spolja i nije neki kreator za sebe, ali zato je u tranziciji odlican i generalno to mu je najveca prednost kao i defanziva.   

Posted
1 minute ago, Dropkick Murphys said:

Pa bio je prvi pick, baš zato što tad nije imao povredu ramena i nije promenio formu šuta. 

Ciglari, koji poene zarađuju na otvoreni NBA reket, kao stvoreni za EL košarku.

Ja koliko sam ispratio Fulca u Orlandu (malo), umeo je sasvim fino da poentira iz mid-range šuteva. Za 3P jeste ciglar ali mislim da bi u Evropi bio PJ Dozier nivo, a možda i Exum. 

• Like 1
Posted

Fulc je upravo sve suprotno od Vokera,on je foto robot igraca kakav nam ne treba.Njegov,daleko bilo,dolazak bio bi duplo gori promasaj,nego nedovodjenje Vokera za 2,2 miliona.

• Like 2
Posted
13 minutes ago, Čočo said:

Ja video po tviteru da o njemu pisu svakakvi likovi. Onda guglao da vidim ko je taj Fulc i skroz se uklapa u našu priču. Kako to da mi preskočimo igrača koji je više povređen nego što igra košarku. Pakuj.

Prvo, ne znam kako neko ko prati kosarku mora da gugla Fultza.

Drugo, Maxbet sport je ubedljivo najgori izvor informacija, jer objavljuju bukvalno izmisljene tekstove ili izvucene sa foruma. Zamisli molim te kakva nauka je zakljuciti da bismo voleli da se resimo Kenana.

I trece, kao nastavak na prvo, Fultz nije ono sto nam treba, ali radi se o ekstremno pismenom i kvalitetnom kosarkasu, koji je imao skoro pa neverovatan splet okolnosti koji ga je sprecio da napravi jaku NBA karijeru. Ako su ostale opcije evropski mediokriteti, ja bih ga uzeo, pa jbga, nek Nwora Kenan i Semi pogadjaju te trojke

• Like 3
Posted
1 minute ago, robespierre said:

Ja koliko sam ispratio Fulca u Orlandu (malo), umeo je sasvim fino da poentira iz mid-range šuteva. Za 3P jeste ciglar ali mislim da bi u Evropi bio PJ Dozier nivo, a možda i Exum. 

Ma mislim svakako da moze da se ponovo vrati bar priblizno starim igrama ali jeziva je istorija povreda koju on ima... Konstantno obnavlja povredu levog kolena.

Posted
10 minutes ago, Čvarkov said:

A možda hoće da dovedu Fultza da ga opravi naš medicinski tim.

Pa njegov slucaj bi mozda jedino nasi indijanci mogli i da rijese 😄

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
8 minutes ago, Čočo said:

Odlazak Nedovića i Kenana bi već mogla da dobro osveži bekovsku liniju. Onda bi čak i imao prostor za dva nova beka. Ali s obzirom da se Kenanu ne ide i da ima dobru platu teško da će on negde otići.

Ma to Prlina djubri u nedostatku informacija i materijala za svoje skrabotine. Cuj, saznaje on da bismo se rado rastali sa Kenanom. No shit.

Naravno da bismo ga spakovali sa sve masnicom da je neko zainteresovan da preuzme ugovor i naravno da se to nece desiti.

• Like 7
Posted
5 minutes ago, bosMan_jr said:

Prvo, ne znam kako neko ko prati kosarku mora da gugla Fultza.

Drugo, Maxbet sport je ubedljivo najgori izvor informacija, jer objavljuju bukvalno izmisljene tekstove ili izvucene sa foruma. Zamisli molim te kakva nauka je zakljuciti da bismo voleli da se resimo Kenana.

I trece, kao nastavak na prvo, Fultz nije ono sto nam treba, ali radi se o ekstremno pismenom i kvalitetnom kosarkasu, koji je imao skoro pa neverovatan splet okolnosti koji ga je sprecio da napravi jaku NBA karijeru. Ako su ostale opcije evropski mediokriteti, ja bih ga uzeo, pa jbga, nek Nwora Kenan i Semi pogadjaju te trojke

Ne pratim NBA. 

• Like 2
  • Love 1
Posted
9 minutes ago, Čočo said:

Sta sve mi zelimo.. 

Kenan je na prvom sastanku reko kao iz topa, ja imam ugovor ovde i ne ide mi se. Toliko o tome. 

• Like 6
Posted (edited)
9 minutes ago, Čočo said:

Ne pratim NBA. 

Pa dobro onda nemoj davati misljenje o igracima iz NBA, pogotovo ne tako cvrsto i ostro

Edited by bosMan_jr
  • Like 4
Posted
11 minutes ago, liv7 said:

Fulc je upravo sve suprotno od Vokera,on je foto robot igraca kakav nam ne treba.Njegov,daleko bilo,dolazak bio bi duplo gori promasaj,nego nedovodjenje Vokera za 2,2 miliona.

Fulc je pre dve godine (u drugom delu sezone 22-23) rutinski ubacivao po 20 plus poena. Od Vokera je suprotan po tome što je maltene elitan dodavač i dobar do odličan u odbrani čoveka. Fulc, kad je zdrav, je za klasu bolji igrač od Vokera. Da je konstantno zdrav bio bi NBA starter, a ne bi bio nuđen Zvezdi

• Like 8
  • Thanks 1
Posted
35 minutes ago, Čočo said:

Ja video po tviteru da o njemu pisu svakakvi likovi. Onda guglao da vidim ko je taj Fulc i skroz se uklapa u našu priču. Kako to da mi preskočimo igrača koji je više povređen nego što igra košarku. Pakuj.

Svaka čast kako si prostim guglanjem skontao da Fulltz nije košarkaš dovoljno dobar za KKCZ. Već si bolji od Bagzija&Dozeta, oni moraju da koriste ChatGPT.

Ovu temu bi valjalo zakatančiti i poslati u kurac krasni, iskreno.

• Like 3
  • Thanks 1
Posted (edited)
10 minutes ago, bosMan_jr said:

Pa dobro onda nemoj davati misljenje o igracima iz NBA, pogotovo ne tako cvrsto i ostro

Apsolutno nema potrebe da gledam kvalitete ako mu vidim karijernu povrednu listu. Tu prestajem dalje da čitam. 

5 minutes ago, DameTime said:

Svaka čast kako si prostim guglanjem skontao da Fulltz nije košarkaš dovoljno dobar za KKCZ. Već si bolji od Bagzija&Dozeta, oni moraju da koriste ChatGPT.

Ovu temu bi valjalo zakatančiti i poslati u kurac krasni, iskreno.

Nisam pisao o kvalitetima već o tome što je pitanje sa istorijom povreda koju ima šta i koliko može da pruži. Za nekog ko zna da čita baci pogled još jednom na napisano. 

Edited by Čočo
Posted
1 minute ago, Čočo said:

Apsolutno nema potrebe da gledam kvalitete ako mu vidim karijernu povrednu listu. Tu prestajem dalje da čitam. 

Nisam pisao o kvalitetima već o tome što je pitanje sa istorijom povreda koju ima šta i koliko može da pruži. 

Šta bi tek bilo da nam ponude Embida, izguglaj njegovu istoriju povreda 🙂 

• Like 1
Posted

Fulc kad skapira da dolazi u tim gde se ne očekuje da ima šut, gde je ok ako si povređen cele sezone, gde je ok ako ti karijera visi o koncu - ima sam da kaže pakuj i da okači mašnicu na sebe. 

• Like 1
Posted (edited)
33 minutes ago, Čočo said:

Ovaj tekst je stvarno malo bzvz. Mogli su komotno da zamene samo imena i umesto Kenan da napišu Jago, Lazić, Nedović i izbace novu vest... ovako ništa nije rečeno što već ne znamo

Edited by The_Big_S
Posted (edited)

kada kreće onaj deo predsezone koji je najavio Drčela gde ćemo ''svi mi videti kako to on uništava klub...''

...ili smo već u sred realizacije ?

Edited by Wingwalker
  • Ha-ha 1
Posted (edited)
21 minutes ago, robespierre said:

Fulc je pre dve godine (u drugom delu sezone 22-23) rutinski ubacivao po 20 plus poena. Od Vokera je suprotan po tome što je maltene elitan dodavač i dobar do odličan u odbrani čoveka. Fulc, kad je zdrav, je za klasu bolji igrač od Vokera. Da je konstantno zdrav bio bi NBA starter, a ne bi bio nuđen s

Ali,nama se ne nudi Fulc iz 2023,nego iz 2025 godine.A ova verzija Fulca ima 2,9 poena,1,3 asistencije i 1 skok po mecu.Uz nekoliko desetina propustenih utakmica zbog povreda.Naravno,nisam protiv dolaska Fulca,ako je zdrav i,ako bi uz njega dosao igrac poput Vokera,ali cenim da je nerealno da nam I Mekintajer i Kenan sa svojim milionskim.platama budu rezerve

Edited by liv7
Posted
1 minute ago, Wingwalker said:

kada kreće onaj deo predsezone koji je najavio Drčela gde ćemo svi videti kako to on uništava klub...

ili smo već u sred realizacije ?

A to je bilo za autobus i renoviranje svlačionica u Pioniru..

• Ha-ha 1
Posted
36 minutes ago, robespierre said:

Meni je isto prva asocijacija bila da bi bio možda neka naša verzija Exuma.

Ja bih bio skroz zadovoljan njim da nije CMM već tu, ovako može biti malo ružno.

Posted

Ja podrzavam stav Kenana.Niko nije prislonio nasoj upravi pistolj na glavu pa da mu ponude na 2 godine ugovor. Sad majstori stojte iza odluke do kraja.

Naravno ako se nadje prihvatljivo resenje za obe strane prihvatiti a ovako teranje igraca koji nece(razumljivo) je ono bas lose...

• Like 10