Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, JPM said:

Filip je dobar igrač za nebitne utakmice, stegnu se mudanca kad je važno. Pogledaj pod slobodna bacanja u ključnim trenucima. Jedva dobaci do prvog obruča.

Па сасуо је 30 Бајерну у плеј ину, ваљда је то битна утакмица? Сећаш ли се можда 1/4 финала СП против Литваније?

У финалу купа је исто био најефикаснији.

• Like 12
Posted (edited)
2 minutes ago, Tormund said:

Koji su tačni razlozi Filipovog odlaska? 

Ako postoji nešto konkretno, trebalo bi to znati. Nije u redu momka pljuvati bez razloga. 

To me zapravo i ne zanima.

Očito nije želio da ostane i nije bilo načina da ga se zadrži. Ne bih rekao da su pare bile u pitanju.

Edited by quentin
Posted
2 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Па сасуо је 30 Бајерну у плеј ину, ваљда је то битна утакмица? Сећаш ли се можда 1/4 финала СП против Литваније?

У финалу купа је исто био најефикаснији.

Onda ja prosto imam takav stav o njemu. Možda sam se ogrešio.

Posted (edited)
15 minutes ago, JPM said:

Sećam se finala kupa Zvezda-Mega. Zvezda bez pola tima plus odlazeći OBrajant, Mega naložena sa Petruševim i Simonovićem, twin towers.

I šta bilo. Posvršavao im Marc Dickson Strawberry po licu. Rutinirao ih čovek. Filip je dobar igrač za nebitne utakmice, stegnu se mudanca kad je važno. Pogledaj pod slobodna bacanja u ključnim trenucima. Jedva dobaci do prvog obruča.

Prestrog si. Imao je 20 godina tad. 

Sad u tim godinama igrači dođu, presede 2 sezone, pa i dalje pričamo da su mladi i da ima vremena za njih.

A za slobodna bacanja, kod njega mi deluje da je bitnije kako uđe u utakmicu. Ili će jedva dobaciti 50% ili će ih pogoditi skoro sve. Baš čudno zapravo.

Edited by Dropkick Murphys
  • Like 1
Posted
5 minutes ago, Tormund said:

Koji su tačni razlozi Filipovog odlaska? 

Ako postoji nešto konkretno, trebalo bi to znati. Nije u redu momka pljuvati bez razloga. 

Pominju se neki privatni razlozi, uvek neke zene prave probleme. Mada meni sve to deluje kao alibi prici. Svakako kao sto neko kaze, nisu ni bitni njegovi privatni razlozi. 

Posted

Petrusev iz privatnih razloga ide u Dubai kao sto se Micicu svideo projekat Hapoela i misli da je izbombardovani grad Tel Aviv prelep. Zelim svu srecu nasim reprezentativcima ali ko ne igra za nas me ne interesuje

• Like 7
  • Ha-ha 2
Posted

Privatni razlozi odlaska Filipa u Dubai su 2 razloga:

1. Veci novac

2. Luksuzan zivot Dubaia..

Da hoce i igrac pod br 36 da mu se pridruzi i da njihove supruge uzivajaju u luksuzu Dubaia 🥰

• Ha-ha 2
Posted
32 minutes ago, The_Big_S said:

Prijatelj mi je bio na svadbi kod Vildoze. Drug je sa mladinim ocem. Slikao se sa Kampacom i pitao, normalno, da li dolazi kod nas, na šta je Kampaco crkao od smeha i rekao mu u fazonu, slučajno sam završio prošli put u Zvezdi, morao sam da prespojim do planiranog povratka u Madrid, bio sam jednom, dovoljno je. I rekao mu je da apsolutno nikakvog kontakta između njega, menadžera, Reala i nas nije bilo.

A mi ovde ispisali 5 stranica o Kampacu.

Daj mi 3 sata i ispisacu ti sam 20 stranica o omalenom Argentincu.

• Love 3
Posted
22 minutes ago, JPM said:

Izgleda si stvarno bio u pravu za Filipa i lične razloge tako da ti dugujem izvinjenje. Samo, mnogo mi bilo smešno, jebena sapunica.

Izvini.

Bilo je tu izgleda svasta

Meni bilo cudno napusavanje novinara za vest da je postao otac i ne pamtim da klub nije za tako nesto cestitao igracu

Svakako privatne stvari i ne treba da se iznose

• Like 1
Posted
2 minutes ago, srlepajce said:

Bilo je tu izgleda svasta

Meni bilo cudno napusavanje novinara za vest da je postao otac i ne pamtim da klub nije za tako nesto cestitao igracu

Svakako privatne stvari i ne treba da se iznose

Uprava Zvezde je doslovno groznaa, doslovnoo, ok??

Medjutim svako ko je pogledao recimo 5 mečeva u svom životu Filipa Petruševa je definitivno mogao već da stekne utisak ne samo o tome šta zna o košarci već makar minimalno da skonta i o kakvom liku se radi..

Glavu na panj sam spreman da stavim da je on bio u fazonu i dalje nije sazreo i odrastao i glavu dajem da je gnjavio Miška u fazonu: "Pošalji me u NBA, ja sam igrač top kalibra i definitivno do kraja karijere sebe vidim u NBA ligi, jer sam vrhunski i vanserijski igrač i talenat kakav nedostaje NBA ligi"..

Koliko neki ljudi i sportisti potcenjuju sebee, toliko ovaj ide baš u drugu krajnost haha

• Ha-ha 1
Posted

Na stranu koliko je vasa uprava grozna, disfunkcionalna, neprofesionalna i sta sve vec ne. Jako je tesko to uzeti kao argument za biranje Dubaia i Hapoela koji su instant projekti, bez ikakvog merivog track recorda u poslednjih x godina na najvecoj evroligaskoj sceni. Ni Petrusev ni Micic ne mogu znati, pa ni pretpostaviti kako njihov menadzment radi posao i koliko su oni uredjeni i profi sistemi. Dakle, razlog je novac, u kombinaciji sa neuporedivo manjim pritiskom za neostvarivanje zacrtanih ciljeva. Ima li Dubai slovima i brojem 1 (jednog) navijaca na planeti? Ko ce Filipu da spamuje instagram ako Dubai ne osvoji ligu ili ne udje u doigravanje... 

• Like 12
Posted
1 minute ago, SteveFrancis#3 said:

Ko ce Filipu da spamuje instagram ako Dubai ne osvoji ligu ili ne udje u doigravanje... 

Ja znam  veliki broj navijaca koji ce da mu spamuje instagram u svakom slucaju 😈🤣

• Ha-ha 2
Posted

Kako god, i uz napadački talenat koji svakako poseduje, meni je drago da Filip Petrušev više neće nositi dres Crvene Zvezde.

Dubai je idalan za njega i statistiku.

Nadam se da ćemo za beka i centra gledati "preko bare" a ne reciklirati penzionere

• Like 1
Posted
33 minutes ago, pavlaka said:

Privatni razlozi odlaska Filipa u Dubai su 2 razloga:

1. Veci novac

2. Luksuzan zivot Dubaia..

Da hoce i igrac pod br 36 da mu se pridruzi i da njihove supruge uzivajaju u luksuzu Dubaia 🥰

Dal moze da prodje jedan dan a da ne pomenes jednog igraca?

Nemoguca misija.

• WOW 1
Posted

Vasina i Filipova situacija mi nikako nisu za poređenje. Micić nije krio da će otići u onaj klub koji će mu dati basnoslovnu sumu koju je zatražio, dok se Petrušev odriče najjače Zvezdine ponude i još sam sebi plaća obeštećenje? Za to moraš da imaš debelo jak razlog.

Ne bi ni Drčelić bio ovako cool & collected da ih je Petrušev baš toliko zajebao. Manite me intervjua koji je neko ispolirao, nije on nikakav gospodin koji bi ispao veći čovek u situaciji kad ga je neko zajebao. Klasičan ćaci bizMismen.

• Like 7
  • Ha-ha 1
Posted
7 minutes ago, kokodakalo said:

Telegraf pise da je od Dubaia ddobio 2 miliona po sezoni, ood fenera imao 500k manju ponudu, a da je nasa bila jos manja.

Kao sto sam i rekao, to su privatni razlozi odlaska Filipa iz naseg kluba 😊

Posted (edited)
13 minutes ago, kokodakalo said:

Telegraf pise da je od Dubaia ddobio 2 miliona po sezoni, ood fenera imao 500k manju ponudu, a da je nasa bila jos manja.

A 1.7 milion? A to da mu niko nece dati ni tih 1.7?

Kolike plate imaju Moneke, Ojeleye, Carter, Nwora? Za Yaga znamo platu jer je nekad neki forumas rekao toliko i toliko te je ta plata postala notorna cinjenica. 

Edited by Miki28 Lakers in 5
edit
Posted

Ljudi nije nasa ponuda najveca najmanja je. Drugo receno je na skupstini da je budzet za igrace oko 13 miliona sto znaci da bez nalazenja kluba ovim pijavicama Jagu, Kenanu i Gedraitisu mi smo u problemu sa novcem. Zato i nismo doveli prve opcije na 1,2 i 5 a ne zato sto ne zelimo…

Posted
6 minutes ago, Fromthecorner said:

Ljudi nije nasa ponuda najveca najmanja je. Drugo receno je na skupstini da je budzet za igrace oko 13 miliona sto znaci da bez nalazenja kluba ovim pijavicama Jagu, Kenanu i Gedraitisu mi smo u problemu sa novcem. Zato i nismo doveli prve opcije na 1,2 i 5 a ne zato sto ne zelimo…

Što svakako nije alibi za klub. Sami su zasrali sve.

• Like 2
Posted

Aman ljudi, zašto su Jago, Rokas i Kenan pijavice? Ugovor je pravno obavezujući dokument dve strane. Nisu oni sami sebi dali te ugovore. Ako mene pitate, svako od ove trojice je veliki profesionalac i nijednog trenutka nisu bili lelemudi, to što nisu zadovoljili upravu/navijače svojim igrama je druga stvar koja ne menja činjenicu da imaju važeće ugovore. Sigurno neće da odu na svoju štetu za mnogo manje para u drugi klub, verovatno se traži rešenje gde će svi biti zadovoljni.

• Like 34
  • Thanks 1
Posted

Sledeci koraci kluba moraju biti odlasci Jaga i Nedovica. Lepo bi bilo da se prestane sa praksom mucnov preplacivanja igraca. Razmere istih su necuvene. I dalje imamo nefunkcionalnu ekipu  kojoj nedostaju prve violine na tri pozicije. Sustinski problem je neadekvatni sportski sektor.

Posted
7 minutes ago, Fromthecorner said:

Opusti se covece, sta ti je? Bice sve dobro, a i ako ne bude niko nece umreti zbog toga 🙂

Posted
9 minutes ago, Fromthecorner said:

bez nalazenja kluba ovim pijavicama Jagu, Kenanu i Gedraitisu

Najgori tip ljudi. Odvratne pijavice, prihvate ponudu kluba na određeni broj godina i svotu novca, pa očekuju da se taj ugovor ispoštuje do kraja, umesto da prihvate raskid na svoju štetu i izvine se navijačima što nisu ispunili očekivanja. Ne znam kako uopšte jedan stabilan i racionalan klub da posluje domaćinski kada ima posla s takvim šljamom.

9 minutes ago, Fromthecorner said:

Zato i nismo doveli prve opcije na 1,2 i 5 a ne zato sto ne zelimo…

Dobro je da smo se zato prvo, kao i uvek, naoružali rezervnim opcijama, pa za prve već jbg, nema se para a i nećemo da dovodimo nekog samo da bismo doveli jelte.

• Like 3