Jump to content

KK Crvena zvezda - 2025/2026. - Prelazni rok

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, kolanidja said:

ali mislim da ce uz bolju sutersku ekipu i on bolje pogadjati jer generalno su ga dobro cuvali protivnicki bekovi bas iz tog razloga sto je jedini u Zvezdi i mogao da pogodi van linije za 3 poena

To sam i ja mislio za Nedovica prosle sezone.

• Thanks 1
Posted

Непопуларно мишљење, али ако Звезда може довести Мицића, нека остану обојица бекова који су нам изјели живце ове сезоне. Васа је лидер, Мекинтајеру се очигледно верује, Картер ће сигурно имати шта да понуди... за мене је брука истерати Недовића као кера из клуба, а и Кенан има важећи уговор и очигледно је свестан да није оправдао очекивања.

Ако Милан Томић има неког кеца (двојку) у рукаву за позицију шутера - у реду. Ако нема, не треба много филозофирати и експериментисати са фикс идејама дудука који нас "воде", ако већ имамо у саставу два играча који шутају тројку на 40% и офанзивно су редовна претња кад су у добром систему, а дефанзивно могу бити покривени атлетски моћним крилима.

• Like 3
Posted
13 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Наравно да неће бити бољи, неће са 35 година научити да креира и за себе и за друге и води лопту, нити ће постати неки фактор у одбрани. Наставиће безобразно да припаљује за 3 и неће се појавити ни у једној битној утакмици. 

Isto vazi i za Nemanju.

Ja bih se resio obadvojice.

• Like 11
  • Thanks 1
Posted
Just now, Don Dusko said:

Isto vazi i za Nemanju.

Ja bih se resio obadvojice.

Барем два пута од отварања теме сам написао да се требају најурити обојица.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
7 minutes ago, aleksa7 said:

Непопуларно мишљење, али ако Звезда може довести Мицића, нека остану обојица бекова који су нам изјели живце ове сезоне. Васа је лидер, Мекинтајеру се очигледно верује, Картер ће сигурно имати шта да понуди... за мене је брука истерати Недовића као кера из клуба, а и Кенан има важећи уговор и очигледно је свестан да није оправдао очекивања.

Na sta mislis pod tim "teranjem kao kera iz kluba"?

• Like 1
Posted

Isto sam da obojica budu OUT. 

Isto tako , da biram, ostavio bih Kenana. Kolega gore napisao da neće naučiti da kreira za sebe u 35. god... Naravno da neće. To je trebao Nedović da radi. Plan je bio da se dopunjavaju... Kenan je silom prilika tamo sredinom sezone počeo to da radi jer ovaj drugi nije postojao. Pa smo onda sudili o Kenanu po tome kako igra ono što nije bio plan da on radi i što ne bi nikad radio da ovaj drugi bar 50% nije bio prisutniji.  Ponavljam obojica neka idu. Ali sam skoro siguran da će Kenan da ostane.

• Like 6
Posted
10 minutes ago, tejlor said:

Na sta mislis pod tim "teranjem kao kera iz kluba"?

Pa valjda si oterao nekad nekog kera(psa) od sebe, ako jesi onda na to misli

Posted

Pošto finansije nisu briga na koju se obaziremo, trebalo bi naći klub Kenanu i Jagu, a Nedu ne produžiti. Niko od njih neće biti bolji.

• Like 15
  • Thanks 2
Posted
1 minute ago, Zli Coban said:

Pa valjda si oterao nekad nekog kera(psa) od sebe, ako jesi onda na to misli

Coveku je istekao ugovor, klub ima pravo da produzi ili ne, ne vidim kako to ispada "teranje kao kera".. 

• Like 5
Posted
2 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Јашта имаће више отворених шутева а плеј и даље Коди, док је четворка Монеке све убице од шутера...

A na 5 Luka Mitrovic koji je dugu dvojku pogodio davne '99

• Ha-ha 2
Posted

Ovo Ajzeino “yeah bro lets get it next year bro” me uopste ne radi, jer mi je samo u glavi kako mu cim spusti loptu u dribling kidare iz Spartaka uzimaju zivu loptu, i onda se on vrati nazad i napravi najgori faul u univerzumu

• Like 2
Posted
1 minute ago, Zli Coban said:

Pravi se ratnicka ekipa, ne moramo dati kos ali bogami necemo ga ni primiti

El skidamo kapu svakome ko nam ubaci 70+ poena ili ne ? 😅 

• Like 3
  • Ha-ha 15
Posted
7 minutes ago, StiviKivi said:

onaj lik sto je izbaksuzirao komšije sreća nije rekao skidam gaće, bilo bi veselo 

• Ha-ha 2
Posted
18 minutes ago, Čvarkov said:

Pošto finansije nisu briga na koju se obaziremo, trebalo bi naći klub Kenanu i Jagu, a Nedu ne produžiti. Niko od njih neće biti bolji.

Ni od vučine se nećemo ljeba najesti.

Realno kompletnu spoljnu liniju bi trebalo obrisati gumicom ali najmanje što možemo da uradimo jeste da ne produžimo Nedovića. 

• Like 3
Posted
7 minutes ago, StiviKivi said:

Odmah mi to palo na pamet🤣

• Ha-ha 1
Posted

Mathews iz Bešiktaša je totalni bezveznjak za EL nivo, to je uostalom pokazao u Asvelu svojevremeno. Osim toga, u pitanju je kamenjar i kao takav izrazito nekompatibilan sa CMM. Nadam se da njega niko u klubu ne razmatra.

• Like 17
  • Thanks 1
Posted

Kao i kod Dobrića i Davidovca ako baš moraju da ostanu zažmuriću na jedno oko i za Kenana ako baš mora( a mora jer ima ugovor i za ovu sezonu i to ne jeftin). Zato Nedović sad mora da ide. Bez pogovora. A i ako je nedoumica ko između njih dvojice pre bih izabrao Kenana. Po meni on jeste najveće neprijatno iznenađenje ove sezone ali to je i dalje igrač koji je igrao sa drugim klubovima završnicu EL i osvajao trofeje. Plus nije propustio ni jedan meč ove sezone. 

Nedović nit igrao i imao udeo u nekim rezultatima u Evropi u drugim klubovima uz to preskoči pola utakmica. Tako da Ako baš, baš mora, onda Kenan. 

• Like 11
Posted

Na jednu lepu vest poput Milana Tomica, obavezno se nakači neke loša poput ove objave Cannana koja po svemu sudeći znači da ostaje. 

Ovaj igrač je trebalo biti BROJ JEDAN ZA RASKID, ali to smo mi. 

Njegovim ostatkom + Nedovic mi se ni pedalj nećemo pomaci.

• Thanks 1
Posted

Cenan je barem fizicki uvek spreman i nije sklon povredama, ne znam dal je neki mec propustio ove sezone...ako vec neko od njih dvoje mora da ostane.

• Like 2
Posted
1 hour ago, Čvarkov said:

Možda ne bi bilo loše da se svi postovi o Teu prebace na kkcz bivši igrači i treneri. Ovde će se zagubiti, tamo se svakako ne piše često pa će ostati lepa uspomena. Ako mrzi moderaciju sa košarke, može @fancy da odradi. :classic_biggrin:

Drugari, ima još gomila postova od danas.

pretty-please-cute-cat-a2xce1vxdeb0ny39.