Knipex Posted yesterday at 08:58 PM Posted yesterday at 08:58 PM Jedan od onih što su imali privremeno prebivalište u ćacilendu https://www.instagram.com/reel/DMgQZ3-o0xL/?igsh=MXVtY2VxaTFoOWlhYw==
DJ_Vasa Posted yesterday at 09:07 PM Posted yesterday at 09:07 PM 15 minutes ago, dali_man said: Novopazarski studenti bi svakako isli samostalno, jer bi, kao nacionalna manjina, imali nizi prag. Jesu li to već rekli? Dobro je ako tako urade.
dali_man Posted yesterday at 09:11 PM Posted yesterday at 09:11 PM 2 minutes ago, DJ_Vasa said: Jesu li to već rekli? Dobro je ako tako urade. Mislim da je bilo reci, nisam siguran. Ali svakako da je to jedino logicno resenje. 1
Molina23 Posted yesterday at 10:03 PM Posted yesterday at 10:03 PM Nemoj da je neko spustio tenzije. Bez nas. https://n1info.rs/vesti/valjevci-ispred-prostorija-sns-ispred-policija-i-privatno-obezbedjenje/ 2 1
Plavi Dres Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 2 hours ago, DJ_Vasa said: Jesu li to već rekli? Dobro je ako tako urade. Ono što sam ranije ja imao priliku da vidim kao dokument bilo je predviđeno da i plenumi Univerziteta u Novom Pazaru daju kandidate za zajedničku studentsku listu. 1
NMX Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 12 hours ago, Smrtokapa said: Da kanališem Duška malom digresijom, konačno pozitivne vesti iz informera: Da sam u Informeru, najmanji problem bi mi bilo da li je porudžbina uništena a daleko veći problem - koliko je njih u lancu dostave (od kuhinje do vrata) pljunulo/pišalo u moju porudžbinu. Tako da braćo Nepalci, Filipinci i ostali Kinezi što vozite za Wolt - samo najkvalitetnije šlajmare za dostave u Informer. 1 2
NMX Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago U što kraj obojene revolucije Ovi degenerici iz SNSa gađali jajima ljude u Valjevu i onda je uživo pala kratka demonstracija 3. Njutnovog zakona 8 7 2
Klotzen Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Srećom postoji snimak batinaša kako su sa tog prvog sprata otvorili prozore i gađali ljude dole par minuta pre nego što su im ovi izlupali prozore posle. Zato i nema ništa na režimskim medijima. 2
Don Dusko Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Kad ih je to sprecavalo da objave nesto?Ocekujem uskoro naslove da se desio teroristicki napad u Valjevu. 2 1
Clash Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 50 minutes ago, Don Dusko said: Kad ih je to sprecavalo da objave nesto?Ocekujem uskoro naslove da se desio teroristicki napad u Valjevu. ŠOKANTNO!!! NIŠTA IM NIJE SVETO!!! Bake, deke, studenti koji žele da uče i poštena inteligencija koja je imala književno veče u prostorijama SNS-a je bila izložena brutalnim napadima i linču nacističkoustaškosoroševske rulje. Oni su samo branili svoje pravo na čitanje poezije dok su zgubidani i antisrbi i ovaj put pokazali da im je jedini cilj da ukinu književne večeri i sruše Srbiju. Ali kao što reče naš precednik obojena revolucija je pobedjena i to im neće proći. Specijalno izdanje Kolegijuma o ovom ustaškom piru sa gostima V.Šešeljom i onim brkom vojnim bezbednjakom, što je stalno kod nas na TV. D.J.Vučičević analizira napad na državu na svojoj tabli. Nemojte da propustite, sve će vam biti jasno. 3
Geronimo Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) Ima pomeranja - tast i tasta su translirani u mod 'ne mogu vise ni jedne ni druge da gledam'. Zavrsice se to glasom za Jovanovica ili tako nesto. Ipak, kruni se kukuruz zrno po zrno... Edited 14 hours ago by Geronimo 2 12
robespierre Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 2 hours ago, Klotzen said: Srećom postoji snimak batinaša kako su sa tog prvog sprata otvorili prozore i gađali ljude dole par minuta pre nego što su im ovi izlupali prozore posle. Zato i nema ništa na režimskim medijima. Ja mislim da nije zbog toga nego zato što im je pokazano gde im je mesto i da ih se više niko ne plaši. Privid snage i monolitnosti je bitniji od svega, gde smeju da pokažu snimak kako im razbijaju prostorije dok velike srpske junačine sede zamandaljene na drugom spratu. 4
Ludi za Poli Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Zanimljivi rezultati ankete iako bih iste uzeo sa rezervom jer se radi o anketi provedenoj od strane Dodikovih poltrona
NMX Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Pahahahhahahahhahahahah Stoko blokaderska, eto šta ste napravili, momak ne može ni da uči 1 1 17 1
Smrtokapa Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Interesantno, očekivao bih da mu patologija bude jača strana. 1 1 5 2
DameTime Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 10 minutes ago, Smrtokapa said: Interesantno, očekivao bih da mu patologija bude jača strana. 1 3
DameTime Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Jel nosio maketu Visokih Dečana na kolokvijum? Možda je do toga... 5
033zero330 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago One knjige u ćacilendu i dalje stoje pod istim uglom...
Perkos2 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 41 minutes ago, DameTime said: Jel nosio maketu Visokih Dečana na kolokvijum? Možda je do toga... Ne pomažu kod njega ni Aja Sofija ni Notrdam, samo vrbov prut
Don Dusko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 hour ago, NMX said: Pahahahhahahahhahahahah Stoko blokaderska, eto šta ste napravili, momak ne može ni da uči A toliko se kleo cak i u Pionirski Park nosio Patologiju. Nego gde su mediji i Dezinformeri da bruje o ovome kao za 10 iz NAJLAKSEG PREDMETA?!
Don Dusko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Da se podsetimo kako je to bilo: „Pa, vidite ćaci šta im je juče uradio, kako ih je Miloš Pavlović juče porazio. Otišao je na najteži ispit, kod glavnog profesora blokadera koji mu je vadio crno ispod nokta, koji je izmišljao pitanja, na svako je Miloš znao“, rekao je Glišić na televiziji Informer i nastavio: „A onda mu je rekao, pošto profesor to nije mogao da podnese, tresla mu se ruka dok je upisivao tu desetku, tresla mu se ruka… A onda se Miloš vratio u kancelariju i rekao da mu lepo upiše desetku koju je pošteno zaslužio dok je profesor sa glavnim blokaderima sa fakulteta nešto dogovarao, pa onako nervozno podebljao mu onu desetku. Ne može znanje da se pobedi.“
Recommended Posts