DJ_Vasa Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) Čujem da onaj gradonačelnik Kraljeva opet vežba sprint dok okupljeni za njega prave specijalnu kajganu. Ima li neko potvrdu vesti? Edited 23 hours ago by DJ_Vasa
DJ_Vasa Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Da odgovorim samom sebi: https://n1info.rs/vesti/gradonacelnik-terzic-obisao-selo-kod-kraljeva-mestani-opkolili-dom-kulture-i-cekaju-ga-da-izadje/ Dobri su ti Kraljevčani, baš dobri
srlepajce Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Obilazio mesne odbore SNS Iz jednog sela najuren, u drugom popio jaje pravo u glavu. Trece planirao da obidje ali nije dosao. Mestani upali u prostorije, cekali ga, ujedno i zamezili 😂 https://x.com/stevankv1/status/1894112944515961037?t=OBjj6dOvPV8EF0ekY4xmbQ&s=19 https://twitter.com/bagraubica/status/1894122582925832247?t=aLlqctIfMpINMOVgrt-szA&s=19 https://x.com/bagraubica/status/1894120294937153856?t=D4X0GhcLqUpzjSs0KbjnSg&s=19 1
DJ_Vasa Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 3 minutes ago, srlepajce said: Obilazio mesne odbore SNS Iz jednog sela najuren, u drugom popio jaje pravo u glavu. Trece planirao da obidje ali nije dosao. Mestani upali u prostorije, cekali ga, ujedno i zamezili 😂 E, to su pravi domaćini. Možda nemaju baš kavijar i šampanjac, ali su ga bar poslužili omletom. 1
Stiletto Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 1 hour ago, DJ_Vasa said: E, to su pravi domaćini. Možda nemaju baš kavijar i šampanjac, ali su ga bar poslužili omletom. Što se u Srbiji kaže, skromno, ali od srca! 😄 2 1
Arsenije Pesic Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Nakon Zaječara, studenti su se zahvalili, čitaj odjebali i gradonačelnika Bora na ponudi da im obezbedi prenoćište i hranu. Ali koliko su ova radikalska govna otišla u stranu suprotnu od ljudskosti, džaba im poglavica šalje naloge da budu fini i predusretljivi prema studentima, ne može a da ne zasmrdi kad god otvore usta, pa kaže na primer Quote Sada je na studentima da pokažu da li su spremni da prihvate našu ponudu gostoprimstva, što će biti znak podrške tradiciji, ili će se odlučiti za politički stav kroz odbijanje dobrodošlice i gostoprimstva, poručio je Milikić na svom Fejsbuk nalogu. Da se okrenem lepšoj strani života, studenti dostojno dočekani, spavanje i klopa organizovani. Nego mota mi se po glavi jedna stvar. Upotrebila jedna devojka večeras u Boru reč 'hodočašće'. Od tada razmišljam koliko je to savršena reč za ovo što rade studenti. Bukvalno bi trebalo promeniti zvaničnu definiciju, odvojiti je od primarno religioznog konteksta a ostaviti joj duhovni, jer zaista ima nečeg vantelesnog i vanvremenskog u trenucima kada među nas uplovi studentska kolona. Dakle, studentski marševi kroz Srbiju 2025. godine = hodočašće. 5 3
Klotzen Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Eto odgovora zašto nema jaja u SAD, poslao USAID sve u Srbiju 🙂 3 2 6
Pletilja Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago https://www.facebook.com/photo/?fbid=10231498110929003&set=a.3251190231712 16
Kooineeperk Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 16 hours ago, Beonegro said: Vrijeme je za neobaziranje na realnost. Jbg, postoji šansa, a za žaljenje svakako nikada neće biti prekasno. Smemo li i mi, komsije s druge strane brda, da se neobaziremo na realnost? Ipak je Dule bio i nas trener, sigurno se iskra te mudrosti javila jos dok je bio kod nas 🙂 dajte i nama malo... 🙂 ja sam umereni optimista - prosto iz razloga sto sam ranije bio optimista i razocarao se, pa sam sada umereniji 🙂 Pisao sam vec, ova energija, aktivirani mladi ljudi, brojnost, moraju da se pretoce na kraju i na neke izbore i da se ne dozvoli vise da se pokradu, barem ne na birackom mestu.
DameTime Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Studenti Elektrotehničkog, Građevinskog fakulteta i FON-a će sutra uveče krenuti u štafetni ultramaraton do Niša, istrčaće 240 km za 24h 4
fancy Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Moram da ponovim sledeći citat kao nešto najznačajnije što se dogodilo od početka studentskih proteta: 14 hours ago, srlepajce said: https://x.com/blokadapravni/status/1894090176223211739?t=oxX6d7A-kWsSAw-_ttWnOg&s=19 E tako Žao mi je samo što je na to obratilo pažnju relativno malo ljudi (ovde). 4 1
Chaos Is Me Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Vidim i da je neki pičvajz u Zaječaru, pumpanje kako treba. Dobra stvar je što ide lepše vreme pa će biti lakše za pumpanje i neće biti ama baš nikakvog razloga da se masovno ne izlazi na ulice. 1
berti Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Što napisa neko na tviteru, bila bi fora da ovom Terzicu iz Kraljeva supruga za dorucak spremi kajganu. 1 4
Marvin Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Ovo u Novom Sadu juce je bio bas fejl jer se jako malo ljudi pojavilo. OK, mozda je Novi Sad u ovom momentu i preveliki zalogaj bio, ali zato je jako vazna ova podrska sudenata pravnog. Lepo bi bilo da se zajednicki svi studenti izjasne u tom pravcu, jer ima dosta dvosmislenih poruka. Edited 9 hours ago by Marvin 1
DJ_Vasa Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 minutes ago, berti said: Što napisa neko na tviteru, bila bi fora da ovom Terzicu iz Kraljeva supruga za dorucak spremi kajganu. Taj će bežati i kada vidi jaja u prodavnici 1
DameTime Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Quote Trstenički Dom zdravlja na čelu sa (pre neki dan privođenom za primanje mita, ali ekspresno puštenom) dr Žaklinom Ristić ODBIO je da da ekipu Hitne pomoći za pomoć studentima koji pešice idu za Niš, a koji će u utorak prenoćiti u našem gradu, u Hali sportova. GNJIDA na čelu Doma zdravlja je rešena da ostane upamćena kao jedna od najomraženijih osoba koje su ikad živele u našem gradu. https://x.com/Cchayats13/status/1893358197685080574 Prenosim sa zakašnjenjem... Ova klošarka je bila i na sns listi "Trstenik ne sme da stane". Spoiler Inače je njen muž pre 30ak godina muvao moju kevu (dok su se zabavljali), sad mi je žao što joj nije skinula frajera... Yes, I'm petty, why do you ask?
Kronostime Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 10 minutes ago, DJ_Vasa said: Taj će bežati i kada vidi jaja u prodavnici Moze da ode u USA - tamo je trenutno nestasica jaja. 1
srlepajce Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago https://x.com/DnevnaDCacanina/status/1894328011014525183?t=-HwVNppnam9nTMJlVtEToA&s=19 6 2
Čvarkov Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ne znam od čega su sazdani ovi mladi ljudi što špartaju Srbijom po zimi, vetru, uprkos svemu. Naklon i ponos. ♥️ Kulturni Novi Sad ♥️ 2 2 1
Henry Chinaski Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago 4 hours ago, Marvin said: Ovo u Novom Sadu juce je bio bas fejl jer se jako malo ljudi pojavilo. OK, mozda je Novi Sad u ovom momentu i preveliki zalogaj bio, ali zato je jako vazna ova podrska sudenata pravnog. Lepo bi bilo da se zajednicki svi studenti izjasne u tom pravcu, jer ima dosta dvosmislenih poruka. Bio je radni dan, a studenti su organizovali blokadu dve raskrsnice( odnosno kružna toka) sa poljoprivrednicima. Dosta ljudi je bilo na blokadi tih raskrsnica, tako da mislim da je organizovao mnogo loše, jer se baš mali broj studenata uopšte pojavio ispred gradske kuće. Trebala je bar polovina studenata doći, pa i pozvati gradjane( ja nisam vodio poziv, možda je bio). Ja sam poziv vidio samo od opozicije, tipa Bačulova,Tepićke i Ješića, al to je samo još jedan dokaz koliko narod vjeruje opoziciji kad su bez studenata, zato je mnogo bitno da se studenti ne ogradjuju od opozicije, jer inače oni mogu da skupe 200 ljudi u gradu veličine Novog Sada. 1
Klotzen Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago Ma niko nije ni znao za to, vreme u slobodnim medijima uglavnom ide studentima tako da ako ne gledaš 24h vesti verovatno ćeš propustiti najave ovakvih događaja. Pride, što reče Henry, bilo je više drugih mesta gde su bili protesti i blokade a oni su medijski bili bolje propraćeni. Samo neka opozicija radi ovakve stvari, treba terati vlast da krši zakon da bi progurala svoje sednice parlamenata. Te blokade parlamenata su isto što i studentski protesti, samo da ne rade pasivan bojkot da se uopšte ne pojave na zasedanjima to neće imati nikakve rezultate. 1
uvrnuto Posted just now Posted just now Inače, Charlie hebdo je objavio članak o studentskim protestima u Srbiji. Možete se pretplatiti - 5e, a možete mi i pisati pa ću vam poslati pdf. Na francuskom je, a provukao sam ga kroz neki online prevodilac, pa imam i na engleskom. Bio sam u prilici da provedem vreme sa autorom, s obzirom da mu je moj drugar bio fikser, pa sam i ja pomogao u pronalaženju sagovornika i u tome da što bolje shvati situaciju i prilike u Srbiji.
Recommended Posts