Jump to content

Recommended Posts

Posted

Reportovani ste obojica. Doduše jedni drugima, ali ja sam svoju dužnost ispunio, vi vidite šta ćete.

Ja nijednog trenutka nisam tomasov post shvatio kao vi, ali to se dešava kad se sagovornik prvo etiketira kao sofista, pa se vidi i ono što ne piše.

Posted
3 minutes ago, robespierre said:

Razlika između mene i levičara i liberala iz kuhinje Latinke Perović koji podržavaju Vučića i Mila Đukanovića kao sanitarni kordon protiv zlih desničara je cela vasiona, i tako i treba da ostane. 

Whatever floats your boat. Samo prestani da lepiš ideološke etikete forumašima.

Posted (edited)
8 minutes ago, DameTime said:

Whatever floats your boat. Samo prestani da lepiš ideološke etikete forumašima.

Potrudiću se ubuduće da koristim ideološki senzitivne odrednice kako bi se ispoštovao bonton ideološke ravnopravnosti. 

Edited by robespierre
Posted
3 hours ago, Tex_Willer said:

Da li postoje istraživanja koja mogu potvrditi da će i jedna koalicija van sns i studentske liste da predje 3%?

Letos jeste išla priča da se na taj način još ubedljivije Vucic skida sa vlasti.

Kako mogu postojati  bilo kakva validna istraživanja koja mogu da potvrda bilo šta za bilo koju listu, kada izbori niti su raspisani, niti su definisane liste.  Nemamo pojma ni ko izlazi ni u kakvoj koaliciji ni kada.

Posted

Taman da je napisao da će glasati za vučića, on ili bilo ko drugi, to je njegovo pravo. Big deal. Iako se u mom bablu vučić nikako ne može gledati kao legitimna politička opcija već kao krimi udruženje sa rastućim faši elementima...

Ovo je forum, tu smo da diskutujemo. Ako neko do sad nije ukapirao u kojoj smo mi situaciji, zapravo istorijskoj prekretnici, pa mu treba ideološki čista studentska lista da bi joj dao svoj dragoceni glas, so be it. Ali za mene je to potpuno sumanuto, dozvolićete... Jer Srbija jednostavno ne može da se gleda kao normalna demokratska zemlja, već zarobljena država koju njih 10000 čerupa kako hoće, a nas ostalih 5 miliona smo im resurs da punimo budžet... Dobri smo samo dok ćutimo... I onda svaka ideologija pada u vodu. Bukvalno zvuči kao izgovor... 

• Like 1
Posted

Apropo rasprave šta sam mislio rečenicom "Svoj glas bih dao režimu da postoje samo 2 opcije SNS ili studentska lista." svi koji su čitali u kontekstu prethodne diskusije i sa razumevanjem, a ne bez razumevanja ili zlonamerno su dobro shvatili. Ta rečenica, u kontekstu rasprave, ne znači da bih glasao za SNS, kada bi jedini izbor bile SNS i SL, već odgovor na tvrdnju da je neglasanje za SL glasanje za SNS. Jasno je meni da je poenta tvrdnje bila da je moj glas bačen ako  i da će otići Vučiću, ali moj odgovor mada je nejasno napisan, pošto nedostaje par reči, ne znači da bih glasao za SNS već da postoje i druge validne opcije, za koje verujem da mogu preći cenzus. Dakle trebalo je da piše validne opcije umesto opcije. 

• Like 3