nemanjaol Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Ja nisam ni znao za ovu Antićevu ispalu, ali čim sam video JPM post sam skontao ko je u pitanju. Mislim da nije Patrik Zvezda 😄 Tj ja sam mislio na ovog Edited 5 hours ago by nemanjaol 1
melankolic Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Služba izrešetala studentski pokret i večito koji god pokret otpora autoritarizmu da se pojavi pada na iste fore - Crkva, nacionalizam, centralizam (BG vs. Novi Sad, u ovom slučaju), trojanci, proglasi i sl. Žao mi je, moraćete čekati sledeću rundu građanskih pokreta koji nisu iskompromitovani i na koji Crkva nema uticaja. Edited 2 hours ago by melankolic 2
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja sam ubedjen da od kraja januara prošle godine je društvo totalno polarizovano( prakticno bez mogucnosti da predju na drugu stranu ili postanu neutralni), a oni koji su i od tog trenutka neutralni biće i na dan izbora. Takodje svakim danom sve vise studenti jačaju novim snagama koje postaju punoletne, dok ipak njegovi se sele se ovog sveta( nr glasaju svi oni za njega ali 70% te populacije, pogotovo 70+osobe). Zato sam i ubedjen da izbora ove godine neće biti.
Recommended Posts