Jump to content

Recommended Posts

Posted
22 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Neverovatan broj penzionera potpisuje ovde kod mene...

I ja sam obavio svoju gradjasnku duznost na Novom Beogradu i kod mene je to bio isti utisak, otprilike trecina prisutnih su bili penzioneri i svi su na kraju uzeli da potpisi, neki su odmah trazili, a neki pitali ponesto pa na kraju uzeli i popunili.

Posted
55 minutes ago, melankolic said:

Kakvo je stanje s omladinom, jesu li u kafićima, cede juice i “produženu” dok penzosi potpisuju?

Dođi pa proceni sam. 

In other news, svaki put me iznenadi koliko su studenti fini i puni pozitivne energije, posle svega.

• Like 1
Posted
1 hour ago, melankolic said:

Kakvo je stanje s omladinom, jesu li u kafićima, cede juice i “produženu” dok penzosi potpisuju?

Nesto bolja nego situacija sa ekipom koja je iz Srbije pobegla, al ne prestaje da deli lekcije i kakucka.

• Pumpaj! 3
Posted

Ako hulja bude imao ispod 70% penzionera to je to što njega tice i uz tolike kradje, ne samo da su glavni apstinenti probudjeni, već oni vuku za sobom osobe od 40 50g koje mnogo lakše menjaju stavove( ako su glasali za sns ili nisu izašli na izbore), dok od prethodnih izbora 210k mladih dobija pravo glasa sto je takodje vrlo bitno.

Posted
2 hours ago, SteveFrancis#3 said:

Neverovatan broj penzionera potpisuje ovde kod mene...

Nekad se sa naše strane preteruje sa pričama kako straiji uglavnom glasaju za Vučića. Viđao sam mnogo starijih ljudi na protestima, šetnjama, a evo i danas sam ih video prilikom potpisivanja.

Vala dodatno se štampaju listići. Kod mene su doneli dodatni paket.

• Like 3
Posted
1 minute ago, Volter said:

Nekad se sa naše strane preteruje sa pričama kako straiji uglavnom glasaju za Vučića. Viđao sam mnogo starijih ljudi na protestima, šetnjama, a evo i danas sam ih video prilikom potpisivanja.

Vala dodatno se štampaju listići. Kod mene su doneli dodatni paket.

Nek ima nekih 70% te ciljne grupe i dobro je, ima mnogo ljudi sto izadje jednom mesečno po penziju i to je to, takve ljude su odavno uzeli pod svoje.

• Like 1
Posted

Bio jutros na štandu tokom pijace da potpišem. Malo sam se zadržao sa ljudima i studentima koji su sa NSU. Zadovoljavajući odziv, posebno obzirom da je ovo selo većinsko mađarsko, a OKG tu pobeđuje ubedljivo. 
Inače, Savez vojvođanskih Mađioničara se prilično obrukao ovih godinu dana, a drago mi je videti da je nemali broj Mađara jutros potpisivao podršku. 

U razgovoru sa studošima sam saznao da nisu baš jedinstveni po pitanju saradnje sa opozicijom. "Pola studenata je za to, pola protiv", tako mi rekoše. Bez odgovarajućeg učešća opoz.aktivista na terenu, ceo proces kontrole itd će ići teže, to je makar moje mišljenje. Napominjem da su ovo studenti iz Novog Sada, a to jeste najzdraviji deo njihovog pokreta.

Prujavio sam se unapred za kontrolora, a ne bih imao ništa protiv ni da (kao matorac) budem deo mobilnih timova i vijam se sa nazadnjacima na terenu.

• Like 2