SteveFrancis#3 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Neverovatan broj penzionera potpisuje ovde kod mene... 1
Stiletto Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago Bežanijska kosa pijaca, skupilo se ljudi ko da nešto dele džabe 😀
Romantik Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago 22 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Neverovatan broj penzionera potpisuje ovde kod mene... I ja sam obavio svoju gradjasnku duznost na Novom Beogradu i kod mene je to bio isti utisak, otprilike trecina prisutnih su bili penzioneri i svi su na kraju uzeli da potpisi, neki su odmah trazili, a neki pitali ponesto pa na kraju uzeli i popunili.
melankolic Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago Kakvo je stanje s omladinom, jesu li u kafićima, cede juice i “produženu” dok penzosi potpisuju?
Klotzen Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago Bez 250k potpisa nismo ništa uradili. 500k bi bio uspeh epskih razmera. 1
Barkley#34 Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago 250k će se skupiti iz zajebancije, to je manje od hiljadu potpisa po jednoj lokaciji.
Recommended Posts