Barkley#34 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, freethrow said: Zidovi zgrada se prefarbavaju u crveno Pi*ko ciganska! 2 1
freethrow Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 hours ago, Barkley#34 said: Pi*ko ciganska! I've been called names, but that's a first, ain't gonna lie. 1
ras kass Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 4 hours ago, Maharaja said: Za sukobe, njemu ne treba masa, mislim da je i on to shvatio posle par propalih mitinga. 15. marta je oko 2000 njegovih kriminalaca lako pobedilo, a to je samo prethodnica. Većina tih nitkova ima sve da izgubi ako padne, i spremni su da ga brane ubijanjem. A ako zafali, biće tu i oni koji samo "izvršavaju naređenja". Ne oslanja se on na tih par stotina placenika, nego na policiju i tuzilastvo koji sluze da plase i prete gradjanima. I naravno da stite te batinase. Edited 3 hours ago by ras kass 1
Issey Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 hours ago, Maharaja said: Za sukobe, njemu ne treba masa, mislim da je i on to shvatio posle par propalih mitinga. 15. marta je oko 2000 njegovih kriminalaca lako pobedilo, a to je samo prethodnica. Većina tih nitkova ima sve da izgubi ako padne, i spremni su da ga brane ubijanjem. A ako zafali, biće tu i oni koji samo "izvršavaju naređenja". Upravo ovo. Kao što reče Barkli, malo se rano priča o danu posle. OK, diskusioni je forum i sve teme su legitimne, ali verujem da dosta ljudi i dalje nije svesno sa kim mi ovde imamo posla i na šta su sve spremni. Tj. na šta je hulja spreman, jer on lično je kreator svega ovoga što nam se dešava i na šta nam liči država koju su nam oteli. Mnogo daleko je taj dan posle, nažalost. On vlast ne bi dao mirno pa taman da na izborima bude 30-70% za nas. Što neće nikada biti jer krade šakom i kapom na razne načine. Već je debelo pomerio igricu, sa nasiljem, gaženjima, pomilovanjima kriminalaca, maskiranim mafijašima u uniformama policije... Siguran da su spremni na sve da očuvaju vlast, pa i na one najgore stvari... Sad su počeli da targetiraju i istaknutije pojedince po zborovima građanja, da im razbijaju stakla na ulazima zgrada u kojima žive i prosipaju crvenu farba ispred (znam za 3 slučaja samo u mom kraju, jedan sam i video)... Sad je upravo protest na Zvezdari zbog toga... 3
Recommended Posts