Jump to content

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, Don Dusko said:

Nego gde su mediji i Dezinformeri da bruje o ovome kao za 10 iz NAJLAKSEG PREDMETA?!

Sve mi se čini da će napisati da je polagao kod profesora koji je ustaša i pedofil, a koga plaćaju CIA, NATO, Đilas, Šolak i Kurti.

Posted
4 hours ago, Ludi za Poli said:

Zanimljivi rezultati ankete iako bih iste uzeo sa rezervom jer se radi o anketi provedenoj od strane Dodikovih poltrona

Meni je najzanimljivije to da uglavnom 30-50% ispitanika kod raznih pitanja odbija da odgovori/ne zna/krivi svakog, što može dosta da izmeni stvarno stanje u odnosu na prikazane podatke.

Posted (edited)
Spoiler

Evo tamo u kolegijumu DJV prica u fazonu eno teroristi u Valjevu pokusali juce(jutros) da lincuju siluju tamo dobre ljude koji su samo gledali svoja posla.

Pritom epiteti ozbiljno oboleli teroristi mangupi.

Spoiler

Ne pitajte me kako sam cuo...

Edited by Don Dusko
Posted (edited)

Jbg, ne znam da postavim sliku.

Studenti medicinskog objavili da je Ćaci od 20p na kolokvijumu iz patologije dobio 6p😃

Drugi najlosiji rezultat.

Edited by Leo
Posted
57 minutes ago, Leo said:

Jbg, ne znam da postavim sliku.

Studenti medicinskog objavili da je Ćaci od 20p na kolokvijumu iz patologije dobio 6p😃

Drugi najlosiji rezultat.

Par postova iznad 😉

Posted
2 minutes ago, crepiillupo said:

Ocekuje se hapsenje profesora koji je lazirao rezultat kolokvijuma.

Još bolje da se 6/20 poena na kolokvijumu uredbom Vlade proglasi dovoljnim za prolaz. Ili svaki njegov herojski izlazak pred blokaderske monstrume, bez obzira na poene. 

• Like 3
Posted
On 7/25/2025 at 5:01 PM, Don Dusko said:
  Hide contents

Evo tamo u kolegijumu DJV prica u fazonu eno teroristi u Valjevu pokusali juce(jutros) da lincuju siluju tamo dobre ljude koji su samo gledali svoja posla.

Pritom epiteti ozbiljno oboleli teroristi mangupi.

Hide contents

Ne pitajte me kako sam cuo...

Vec vidim kako @Don Dusko krece da banuje i ko zasluzuje i ko ne... i onda posle kaze "ne znam sta mi bi, tih dana sam preterao sa gledanjem/citanjem Informera..."

• Ha-ha 1