40Wins Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 19 minutes ago, Stiletto said: Evo fotke za one koji nemaju Tviter: A na N1 može da se vidi tviter snimak na stranici https://n1info.rs/vesti/veterani-jso-postavili-satore-u-pionirskom-parku-jedna-napo-stapom-gradjane-koji-su-snimali/ pa požurite dok nisu izbrisali. Dabogda dobio kolonoskopiju ovim stapom. 4 9
Mina D. Harker Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Kakva zločinačka faca ovaj beretaš, pravo lice sa poternice. 2
JohnnyDragon Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Kako se @Helena čudiš, kad je opste poznata stvar da su Bujosevic i Olivera stare radikalcine, sta se tu onda ima za cuditi?
NMX Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Just now, Drug Crni said: LM,ne očekujte da žandarmi spuste štitove..to su ljudi koji nose Oskarovu sliku u novčanicima. Uz slike svoje dece. Žandari će da spuste štitove, paaa - nikada. Ništa ovo nije drugačija murija od one iz devedesetih. Samo smo u međuvemenu potpisali neke međunarodne sporazume pa nije baš bogougodno da guraju pendreke ljudima u dupe (mada iz ove perspektive, trebalo je Dejanu Bulatoviću dva pendreka a ne jedan), da gaze i biju do nivoa invaliditeta i tako to, bar ne javno i bar ne u onoj meri. Ali ni trunke nade nemojte imati da će izdati ne ovu nego bilo koju vlast. Nikada se nije desilo. Nikada se neće desiti. Ko to očekuje, naivan je do koske, da ne kažem nešto grublje. 11
DameTime Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Novi logo P.S. Na Twitteru pišu da je novinar Dane Ilić jutros odbio da vodi Jutarnji dnevnik i da uđe u zgradu pod pratnjom, kroz pacovski otvor. Ne znam koliko je proverena info. 18 1
Drug Crni Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Inače,dovlačenje veterana JSO faktički na dan ubistva Đinđića je još jedan odvratni kulovluk Hulje. Esencija zla..nema drugog naćina da se opiše njegova neljudskost 12
Helena Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 5 minutes ago, JohnnyDragon said: Kako se @Helena čudiš, kad je opste poznata stvar da su Bujosevic i Olivera stare radikalcine, sta se tu onda ima za cuditi? Ha, do mene je. Oliveru kad slušaš, uvek su tu neke silne novinarske škole, veeeelika imena srpskog novinarstva, silno iskustvo, prosipanje mudrolija... I onda se niko od njih ne pojavi sa jednom rečju, da ugasi tu jebenu televiziju na 22 sata. Mek je pitao kakve veze ima da informativnom...ima. Onaj čovek što radi kulturni dnevnik je lepo rekao-vređani smo, prezreni smo, jer smo vređali i jer smo prezirali (bilo je i treće, zaboravila).
Clash Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 3 minutes ago, Drug Crni said: Inače,dovlačenje veterana JSO faktički na dan ubistva Đinđića je još jedan odvratni kulovluk Hulje. Esencija zla..nema drugog naćina da se opiše njegova neljudskost Samo još da puste na vikend Zvezdana i Legiju da studentima održe predavanje o patriotizmu i da Legija potpisuje svoje knjige u parku. 1
Smrtokapa Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Što se komešanja unutra tiče: Novinar RTS Dane Ilić odbio danas da uređuje Jutarnji dnevnik Not much but it's honest work: Radio Beograd traži da se u saopštenjima BIRODI-ja odvoji od RTS-a A Bojana Mlađenović se izvinjava zbog korišćenja reči "rulja". 4
Plavi Dres Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Da izvinjava se, donekle. https://rts.rs/vesti/drustvo/5670349/bojana-mladjenovic-nisam-studente-nazvala-ruljom.html Ona misli da se mi stvarno "kopčamo na leđima". Istrgnuto iz konteksta, ma kako da ne.
Don Dusko Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 3 minutes ago, Smrtokapa said: A Bojana Mlađenović se izvinjava zbog korišćenja reči "rulja". Posle ebanja nema kajanja.
Nicklord Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ali stanje BIA i policije koji nisu imali predstavu za događaj koji je više fakulteta i stotine (ako ne i preko hiljadu) studenata dogovaralo. Nakon tri meseca imaju tačno nula izvora informacija. Meni je to najveći plus od događaja od sinoć. 25
Beonegro Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 21 minutes ago, Plavi Dres said: Da izvinjava se, donekle. https://rts.rs/vesti/drustvo/5670349/bojana-mladjenovic-nisam-studente-nazvala-ruljom.html Ona misli da se mi stvarno "kopčamo na leđima". Istrgnuto iz konteksta, ma kako da ne. Stub srama je nepravedno zapostavljen izum. 6 1
BattleBender Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 2 hours ago, deez nuts. said: Nijedan od ovih naziX linkova se ne moze otvoriti. Meni ne zeza ništa twitter 🙂 Twitter sejvovao resurse za og korisnike. 1
NMX Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 12 minutes ago, Nicklord said: Ali stanje BIA i policije koji nisu imali predstavu za događaj koji je više fakulteta i stotine (ako ne i preko hiljadu) studenata dogovaralo. Nakon tri meseca imaju tačno nula izvora informacija. Meni je to najveći plus od događaja od sinoć. Mi generalno precenjujemo DB. Naravno da je to skupina belosvetskih ološa (ne samo ova garnitura, manje više svaka), koja je najveći deo tu kao potpora režimima a ne zaista kao potpora nacionalnoj bezbednosti. Ima naravno i do toga što je BIA sve sem monolitne organizacije. Tek tamo šta ima od struja i strujica. Pa kad krene međusobno krljanje. Pa međusobno drukanje. Ihaj. Rumor has it da je tako i do Jovanjice došlo. Tako što je jedna struja bila nedovoljno namirena, pa je informacija došla do malog Sente i onda sve redom. To mi malo i daje nadu, da su se neke strujice malo uskurčile pa svesno sabotiraju Hulju. Pričamo o organizaciji koju buši ko stigne, kojoj niko još nije javio da je 2025. godina a ne tipa 1996. Da su sredstva komunikacije malo drugačija. Davno prošlo vreme kad su Ratko Romić i drugari rešavali situacije na njima svojstven način. Sada se to malo promenilo. Tako da me ne bi čudilo da su toliko bušni da su klinci imali ono, tipa otvorenu facebook grupu koja se zvala BLOKADA RTSa 10.03. UVEČE POSLE 22H i da niko to nije provalio. 5 1
JPM Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Šta je cilj ovog glavnog Ćacija? Da nekako njegova strana pobedi pa da on dobije neko visoko mesto u Vladi?
Drug Crni Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ma,BIA je bušna ko stare gaće. Izbušili je krimi-karteli. Što ne znači da i dalje nema svoj uticaj.
McLeod Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Olivera Kovacevic je urednica zabavnog programa na RTS i direktorka PZE. Nema apsolutno nikakve veze sa informativnim programom od kako su ukinuli Da mozda ne 2015. godine. 2
srlepajce Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 1 hour ago, 40Wins said: Dabogda dobio kolonoskopiju ovim stapom. "Evo ga! Žika Ivanović zvani Žika Crnogorac❗️ Miloševićev “specijalac”! On je malo pre udarao prolaznike pored Pionirskog parka🔽" Marinika
McLeod Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Inace, tacno je za Daneta Ilica, mala Nikolina je radila jutarnji jutros. Proveri ti to jos jednom za nju @DameTime posto bese rece da je znas, klasican lojalista i verovatno ima tatu i mamu koji su bliski rezimu.
DameTime Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 2 minutes ago, McLeod said: Proveri ti to jos jednom za nju @DameTime posto bese rece da je znas, klasican lojalista i verovatno ima tatu i mamu koji su bliski rezimu. Nikolina mi je sestra od ujaka, za njene znam da nisu povezani sa sns kartelom (jedino da se baš tooooliko dobro kriju, no sumnjam da bi se skrivali ako imaju ovakve "benefite"). Zašto ona ovo radi, na to pitanje već nemam odgovor. 1 1
srlepajce Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) Covek koji uvek daje otvorenu podrsku Car Edited 16 hours ago by srlepajce 21 4 5
Helena Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 11 minutes ago, McLeod said: Olivera Kovacevic je urednica zabavnog programa na RTS i direktorka PZE. Nema apsolutno nikakve veze sa informativnim programom od kako su ukinuli Da mozda ne 2015. godine. Dobro veče svima koji stojite ispravljene kičme“: Dragan Vučelić – voditelj, glumac i govornik na protestu ispred RTS-a Čovek radi Kulturni dnevnik. Lepo sam objasnila.
Recommended Posts