Jump to content

Recommended Posts

Posted
Just now, Drug Crni said:

LM,ne očekujte da žandarmi spuste štitove..to su ljudi koji nose Oskarovu sliku u novčanicima. Uz slike svoje dece.

Žandari će da spuste štitove, paaa - nikada. Ništa ovo nije drugačija murija od one iz devedesetih. Samo smo u međuvemenu potpisali neke međunarodne sporazume pa nije baš bogougodno da guraju pendreke ljudima u dupe (mada iz ove perspektive, trebalo je Dejanu Bulatoviću dva pendreka a ne jedan), da gaze i biju do nivoa invaliditeta i tako to, bar ne javno i bar ne u onoj meri. Ali ni trunke nade nemojte imati da će izdati ne ovu nego bilo koju vlast. 

Nikada se nije desilo. Nikada se neće desiti. Ko to očekuje, naivan je do koske, da ne kažem nešto grublje. 

• Like 11
Posted

Novi logo 

spacer.png

P.S. Na Twitteru pišu da je novinar Dane Ilić jutros odbio da vodi Jutarnji dnevnik i da uđe u zgradu pod pratnjom, kroz pacovski otvor. Ne znam koliko je proverena info. 

• Like 18
  • Thanks 1
Posted

Inače,dovlačenje veterana JSO :puke: faktički na dan ubistva Đinđića je još jedan odvratni kulovluk Hulje.
Esencija zla..nema drugog naćina da se opiše njegova neljudskost

• Like 12
Posted
5 minutes ago, JohnnyDragon said:

Kako se @Helena čudiš,  kad je opste poznata stvar da su Bujosevic i Olivera stare radikalcine, sta se tu onda ima za cuditi?

Ha, do mene je.

Oliveru kad slušaš, uvek su tu neke silne novinarske škole, veeeelika imena srpskog novinarstva, silno iskustvo, prosipanje mudrolija...

I onda se niko od njih ne pojavi sa jednom rečju, da ugasi tu jebenu televiziju na 22 sata.

Mek je pitao kakve veze ima da informativnom...ima.

Onaj čovek što radi kulturni dnevnik je lepo rekao-vređani smo, prezreni smo, jer smo vređali i jer smo prezirali (bilo je i treće, zaboravila).

Posted
3 minutes ago, Drug Crni said:

Inače,dovlačenje veterana JSO :puke: faktički na dan ubistva Đinđića je još jedan odvratni kulovluk Hulje.
Esencija zla..nema drugog naćina da se opiše njegova neljudskost

Samo još da puste na vikend Zvezdana i Legiju da studentima održe predavanje o patriotizmu i da Legija potpisuje svoje knjige u parku. 

• Tuzno 1
Posted

Ali stanje BIA i policije koji nisu imali predstavu za događaj koji je više fakulteta i stotine (ako ne i preko hiljadu) studenata dogovaralo. Nakon tri meseca imaju tačno nula izvora informacija. Meni je to najveći plus od događaja od sinoć.

• Like 25
Posted
12 minutes ago, Nicklord said:

Ali stanje BIA i policije koji nisu imali predstavu za događaj koji je više fakulteta i stotine (ako ne i preko hiljadu) studenata dogovaralo. Nakon tri meseca imaju tačno nula izvora informacija. Meni je to najveći plus od događaja od sinoć.

Mi generalno precenjujemo DB. Naravno da je to skupina belosvetskih ološa (ne samo ova garnitura, manje više svaka), koja je najveći deo tu kao potpora režimima a ne zaista kao potpora nacionalnoj bezbednosti.

Ima naravno i do toga što je BIA sve sem monolitne organizacije. Tek tamo šta ima od struja i strujica. Pa kad krene međusobno krljanje. Pa međusobno drukanje. Ihaj. Rumor has it da je tako i do Jovanjice došlo. Tako što je jedna struja bila nedovoljno namirena, pa je informacija došla do malog Sente i onda sve redom. To mi malo i daje nadu, da su se neke strujice malo uskurčile pa svesno sabotiraju Hulju.

Pričamo o organizaciji koju buši ko stigne, kojoj niko još nije javio da je 2025. godina a ne tipa 1996. Da su sredstva komunikacije malo drugačija. Davno prošlo vreme kad su Ratko Romić i drugari rešavali situacije na njima svojstven način. Sada se to malo promenilo.

Tako da me ne bi čudilo da su toliko bušni da su klinci imali ono, tipa otvorenu facebook grupu koja se zvala BLOKADA RTSa 10.03. UVEČE POSLE 22H i da niko to nije provalio. 

• Like 5
  • Ha-ha 1
Posted

Šta je cilj ovog glavnog Ćacija?

Da nekako njegova strana pobedi pa da on dobije neko visoko mesto u Vladi?

Posted

Olivera Kovacevic je urednica zabavnog programa na RTS i direktorka PZE.

Nema apsolutno nikakve veze sa informativnim programom od kako su ukinuli Da mozda ne 2015. godine.

• Like 2
Posted
1 hour ago, 40Wins said:

Dabogda dobio kolonoskopiju ovim stapom. 

"Evo ga!
Žika Ivanović zvani Žika Crnogorac
Miloševićev “specijalac”!
On je malo pre udarao prolaznike pored Pionirskog parka🔽

Marinika

Posted

Inace, tacno je za Daneta Ilica, mala Nikolina je radila jutarnji jutros.

Proveri ti to jos jednom za nju @DameTime posto bese rece da je znas, klasican lojalista i verovatno ima tatu i mamu koji su bliski rezimu.

Posted
2 minutes ago, McLeod said:

Proveri ti to jos jednom za nju @DameTime posto bese rece da je znas, klasican lojalista i verovatno ima tatu i mamu koji su bliski rezimu.

Nikolina mi je sestra od ujaka, za njene znam da nisu povezani sa sns kartelom (jedino da se baš tooooliko dobro kriju, no sumnjam da bi se skrivali ako imaju ovakve "benefite"). Zašto ona ovo radi, na to pitanje već nemam odgovor. 

• Thanks 1
  • WOW 1
Posted
11 minutes ago, McLeod said:

Olivera Kovacevic je urednica zabavnog programa na RTS i direktorka PZE.

Nema apsolutno nikakve veze sa informativnim programom od kako su ukinuli Da mozda ne 2015. godine.

Dobro veče svima koji stojite ispravljene kičme“: Dragan Vučelić – voditelj, glumac i govornik na protestu ispred RTS-a

Čovek radi Kulturni dnevnik.

Lepo sam objasnila.