Bojdo Posted Saturday at 09:34 AM Share Posted Saturday at 09:34 AM (edited) Treba da mu se poklopi drugo mjesto sa razlikom manjom od 10 sto se tiče zaostatka za OKC. Sve ostalo je na nevidjenom istorijskom nivou, all time. Pa stalno je vodio i na MVP listi ispred SGA uprkos boljem skoru, tek je posljednju sedmicu ga ovaj pretekao. Edited Saturday at 09:34 AM by Bojdo Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Saturday at 09:36 AM Share Posted Saturday at 09:36 AM Treba izvaditi sve komentare na račun RW pre početka ove sezone. Btw, da li smo ikada dobili potvrdu one priče, kako je Jokić insistirao da dovedu Russa? 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted Saturday at 09:39 AM Share Posted Saturday at 09:39 AM 6 minutes ago, Урош19 said: Raša doživeo drugi prajm + utišao svog najvećeg hejtera na ovom forumu. U Lejkersima realno nije imao s kim da igra. 2 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted Saturday at 09:43 AM Share Posted Saturday at 09:43 AM 5 minutes ago, DameTime said: Treba izvaditi sve komentare na račun RW pre početka ove sezone. Btw, da li smo ikada dobili potvrdu one priče, kako je Jokić insistirao da dovedu Russa? Nadam se da ce ovaj nivo prenijeti i u PO. Tu je vjerovatno istinita priča, jer su je iznosili Denverovi novinari. Tesko ces dobiti potvrdu price od organizacije da je se Jokic "petljao" u to. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperTraktorko Posted Saturday at 10:51 AM Share Posted Saturday at 10:51 AM 1 hour ago, DameTime said: Treba izvaditi sve komentare na račun RW pre početka ove sezone. Btw, da li smo ikada dobili potvrdu one priče, kako je Jokić insistirao da dovedu Russa? Moram da priznam, uopšte nisam verovao u Zapadnipotok, ali odlično sarađuje sa Jokićem. Baš sam potcenio njegov plejmejking. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doragan Posted Saturday at 11:00 AM Share Posted Saturday at 11:00 AM U medjuvremenu nastavlja se humanizam i renesansa Sakramencana. Plej ofu, stizemo! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YAO Posted Saturday at 11:24 AM Share Posted Saturday at 11:24 AM Mislim da u februaru OKC i Denver imaju B2B utakmice i tu ce se resiti MVP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted Saturday at 12:05 PM Share Posted Saturday at 12:05 PM 2 hours ago, Bojdo said: Treba da mu se poklopi drugo mjesto sa razlikom manjom od 10 sto se tiče zaostatka za OKC. Sve ostalo je na nevidjenom istorijskom nivou, all time. Pa stalno je vodio i na MVP listi ispred SGA uprkos boljem skoru, tek je posljednju sedmicu ga ovaj pretekao. Ne želi da bude MVP u hristoserodi nedelji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted Saturday at 12:08 PM Share Posted Saturday at 12:08 PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted Saturday at 12:09 PM Share Posted Saturday at 12:09 PM 2 hours ago, SuperTraktorko said: SGA će verovatno biti MVP. OKC preti da ima baš jak score. Što ne znači da je najbolji igrač u ligi Pa ja mislim da ako OKC ima bolji score za 10+ vise pobeda od Denvera da su mnogo male sanse da Jokic uzme MVP. Jedino tipa da Denver bude drugi, da se smanji razlika u odnosu na OKC(znaci do 12,13 pobeda) posto ovim tempo ce biti 18+ pobeda razlika. A da prilikom tog “pada” SGA-u padnu stats, a Jokara ih jos malo dodatno pojaca. Tipa bude 1st u 2 major kategorije i top3 u trecoj. Svakako, mislim da sanse za to nisu velike, mislim da SGA uzima MVP. Ali to je ok, meni je to super, zasluzio je. Sa Embidom mi je bilo zlo, ovo ne… 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted Saturday at 12:12 PM Share Posted Saturday at 12:12 PM Sabonis 28 skokova sinoć, rekord karijere. Još uvek lik čija je statistička inflacija najveća u ligi u odnosu na realan doprinos. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ljutikrilo Posted Saturday at 12:16 PM Share Posted Saturday at 12:16 PM dobili smo i boston... i to bez foksa 😳 jel ovo medeni mesec na steroidima ili je unleash the doug christie ? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted Saturday at 12:16 PM Share Posted Saturday at 12:16 PM Sakramento kako uruči otkaz Braunu (u avionu) gazi redom. Bravo bravo Kingsi 👌 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted Saturday at 12:34 PM Share Posted Saturday at 12:34 PM Rekao bih da vecina ljudi koji prate Enbiej uopce nisu svjesni koliko je NEMOGUCE ovo sto su Jok i Brook uradili ove sezone vec DVA puta....bolesno 😍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Saturday at 12:37 PM Share Posted Saturday at 12:37 PM Denver dobar deo sezone igra bez Gordona. Ako se on vrati na pristojan nivo verovatno će im porasti procenat pobeda. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted Saturday at 12:40 PM Share Posted Saturday at 12:40 PM Kad se vrati Gordon, Murray pojaca za 30-40%, a Westbeast ostane na dobrom levelu - Nuggetsi bi bili jedni od glavnih favorita za titulu. Ce vidimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted Saturday at 12:45 PM Share Posted Saturday at 12:45 PM Godo ce pre stigne nego li Murray. Nema od tiga ništa, bačeni milioni. Da se nadamo da ce da ima 2 PO tekme sa 25+ pts-a i da to budu bitne tekme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted Saturday at 02:22 PM Author Share Posted Saturday at 02:22 PM 9 hours ago, Zli Gli said: Ne pratim to ali evo moze sa tvitera, sta misli average Joe ili koje je vec prosecno crnacko ime tamo kod njih Ovo isto misli i prosecan Srbin (osim fanova Jokica, to je posebna sorta), Francuz, Spanac, itd itd. Napredni strucnjaci su skroz druga prica, njima je posao da sve dizu u nebesa i pumpaju, za to su uglavnom placeni. Niksi totalno razocarali, tose nisam nado. od svih ovih komentara jedino sto je tacno da liga bez ikakve potrebe dopusta nosenje lopte i da su neki color komentatori sranje. ostale stvari su notorne gluposti. pogotovo ovo sa nedozvoljavanjem igre u odbrani 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted Saturday at 02:34 PM Author Share Posted Saturday at 02:34 PM bogami nikolagm je izgleda bolji od legm-a. mislim da niko nije ocekivao da westbrook ovako izgleda. ali ja bih vise voleo da jamal ovako izgleda a da westbrook bude kao jamal. u svakom slucaju, u playoffu ce se videti da li je ova akvizicija bila dobar posao ili ne. i u clippersima je bio ok za vreme rs a onda u playoffu odigrao kao najgori igrac lige. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Saturday at 02:46 PM Share Posted Saturday at 02:46 PM Kako ga bre ne gotiviti 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted Saturday at 02:47 PM Share Posted Saturday at 02:47 PM Potpisujem sve sto gggggggg napisa. Ali ne verujem Westbrooku kao dobroj akviziciji sve dok dobre partije ne prenese i u PO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zli Gli Posted Saturday at 05:58 PM Share Posted Saturday at 05:58 PM 5 hours ago, Chaos Is Me said: Sabonis 28 skokova sinoć, rekord karijere. Još uvek lik čija je statistička inflacija najveća u ligi u odnosu na realan doprinos. Kako to? Ajde da zanemarimo ovih 28 skokova, to je sitnica, nego je sa par kosevs drzao Kingse da se Seltiksi ne odvoje na jacu razliku pred kraj trece i generalno igrao odlicno, racionalno. Otprilike najmanje je on kriv za doskorasnji raspad ekipe a i ove i proslih sezona idu slicne price, naduvane cifre i slicno, pojma nemam zasto. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zli Gli Posted Saturday at 06:15 PM Share Posted Saturday at 06:15 PM (edited) 3 hours ago, gggggggg said: od svih ovih komentara jedino sto je tacno da liga bez ikakve potrebe dopusta nosenje lopte i da su neki color komentatori sranje. ostale stvari su notorne gluposti. pogotovo ovo sa nedozvoljavanjem igre u odbrani Iz ugla bar 80% ljudi bilo gde u svetu ono sve u komentarima je tacno ali i pored toga manje ili vise pratimo jer nema bolje. To sto nam je vecini bilo zanimljivije bez toliko nosenja lopte, koraka i sa bezobraznijom odbranom i punim reketom sa jakim sekiricama po rukama i glavi prilikom necijeg ulaza, to je vec druga prica jbg. Sto se tice sansi Nagetsa za osvajanje, nece tu ove sezone pomoci ni oporavljeni Gordon ni Marej cak i ako upadne u beast mode jer ostali nece biti onoliko losi kao u sampionskoj sezoni Denvera, to se desava otprilike jednom i to je to. Uostalom, kvote za sampiona su takve da imamo Boston na 3.25, Oklahomu do 4, Klivlend oko 10, Nikse malo ispod njih i onda Dalas i Denver oko 17 itd itd. Ne pomaze Gordon majko ni korita Vesbrukova... ☹️ Edited Saturday at 06:16 PM by Zli Gli 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted Saturday at 06:41 PM Share Posted Saturday at 06:41 PM Ma kakav Westbrook. Ovo je mrtvi deo sezone tokom koga dominiraju razni bezveznjaci, od njega u PO očekujem isto kao i obično, da bude polusimpatična štetočina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted Saturday at 06:55 PM Author Share Posted Saturday at 06:55 PM 27 minutes ago, Zli Gli said: Iz ugla bar 80% ljudi bilo gde u svetu ono sve u komentarima je tacno ali i pored toga manje ili vise pratimo jer nema bolje. To sto nam je vecini bilo zanimljivije bez toliko nosenja lopte, koraka i sa bezobraznijom odbranom i punim reketom sa jakim sekiricama po rukama i glavi prilikom necijeg ulaza, to je vec druga prica jbg. Sto se tice sansi Nagetsa za osvajanje, nece tu ove sezone pomoci ni oporavljeni Gordon ni Marej cak i ako upadne u beast mode jer ostali nece biti onoliko losi kao u sampionskoj sezoni Denvera, to se desava otprilike jednom i to je to. Uostalom, kvote za sampiona su takve da imamo Boston na 3.25, Oklahomu do 4, Klivlend oko 10, Nikse malo ispod njih i onda Dalas i Denver oko 17 itd itd. Ne pomaze Gordon majko ni korita Vesbrukova... ☹️ naravno da nije tacno meni je iskreno glupo nesto pratiti i posle konstantno komentarisati kako je to sranje. evo npr ne gledam evroligu vec desetplus godina i ne pada mi na pamet da se tamo guram u el temi kako su igraci smesni i netalentovani i da se igra krs kosarka. osim nosenja lopte, gather step pravilo koji je mnogo puta klimavo, jos jedan problem je kada se napadacima dopusta da pregaze odbrambenog igraca i u 90% slucaja se svira faul odbrane. to bi valjalo izmeniti na neki nacin. (ajde tu je istina da se nedozvoljava igranje odbrane). ramenom ici kao raningbek ili ofrukom praviti prostor je bas velika prednost kod nekih igraca. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts