Jump to content

Recommended Posts

Posted
33 minutes ago, realno *w said:

A RW bi realno trebao da se penzioniše posle ove sezone. Definitivno je potvrdio da i pored sve podrške koju dobija, ne može da ne zakopa svaku ekipu u kojoj igra. Premestio se na klupu, manje igra, pa je i šteta reltivno manja, ali svejedno čim udje, kreće pad.

Sad ce ti objasne kako od njega za tu platu dobijas i vise nego sto treba 😒

• Like 5
Posted

Jbg, ako finale zapada bude OKC-Minesota..nista od lepe kosarke,moj subjektivni osecaj za filng😄Istok finale Indijana i Njujorcani..pa ovim drugima to bi bilo prvo posle '99 ako se ne varam.Za njih puna kapa, ni oni mi nisu gust za gledanje.Go Indiana!

Posted
22 minutes ago, Sector said:

Westbrook je istorijski kamenjar.

Kad ga gledaš imaš osjećaj da bi u kontri 5 na 0 promašio zakucavanje.

Nije. Ben Simons je, smo što je Simons to razumeo i prihvatio, a ova budala i dalje misli da je dobar šuter.

• Like 2
Posted

Nagetci su opet ostali bez snage u 4Q i to je jedan od razloga poraza.

Isto je problem i JM koji odigra 1 vrhunski pa 10 losih.

A fora sto njega menja muceni Westbruk.

Posted
3 hours ago, Smrtokapa said:

Ustao sam taman na vreme da uhvatim poslednja dva minuta, dosta bolno buđenje. :smiley12:

Navio sat da se uhvatim negde oko poslednje cetvrtine. Probudio se, kablovska ponovo jebe, legoh, rekoh ajde iz kreveta neki stream (tako mi srecno). Dok sam pogasio reklame uspavah se. Nece MS, teretanka i NBA budjenje u gluho doba...
Cuti kad preskocih. Ko zna koliko bi bio iznerviran. Oterao bih koleginicu u djavola jer se ponovo pogubila sa nekim stvarima, i harakiri me docekao na slacku.

Nema srece. Cudno frustrirajuc je ovaj Denver. Mora da se bude vise pussy glory hunter sa njima. Jebes ga, nije vredno.

Posted (edited)

Mozda se ne igra najlepsa kosarka i ima puno gresaka, ali za razliku od prosle sezone (mozda cak i pretprosle), ovaj plejof je apsolutni fair game za sve koji su vidjeni kao finalisti konferencije, narocito ako Boston ispadne i Tejtum se ne vrati na parket.

Okc ako i prodje, i te kako su ranjivi od strane bilo koje ekipe koja ima role playere i/ili atleticizam. Drugim recima svaka ekipa osim Gsw. Naravno, ocekujem da ce oklahomljani iz ovoga izaci jaci i igrati bolje u wcf - ako prodju.

Edited by MC Thunder 2
Posted

Prvo reč, dve o Cavsima koji su me baš razočarali. Daleko od toga da je Indiana loša ekipa, zapravo su jako duboki i deluje da imaju najbolju hemiju od svih PO ekipa, međutim Cavsi us pound for pound kvalitetnija ekipa ali su choke-ovali. Neko razumevanje postoji za Garlanda koji je bio povređen ali sa frejmom komarca, a nije baš Steph Curry šuterski, pitanje koliko je on uopšte igrač za PO žrvanj. Allen je razotkriven kao centar koji je pošten i borac ali mega limitiran da bi se takvom profilu davali silni novci, centar atleta koji ima defanzivne fundamente može da se nađe relativno lako. Mitchell je to što je, jedan od najboljih volume strelaca u ligi ali nije sama elita, on je dao šta je imao. Mislio sam da je pomoćno krilno osoblje u sastavu Strus - Hunter - Okoro sasvim ok i da tu ima dosta zbirnog kvaliteta i varijeteta međutim nisu se pokazali kao neka sigurna opklada. Na kraju Mobley - mora još popare da se jede, gotivan mi je kao igrač ali i dalje je neka Jarren Jackson JR klasa a ne nešto više što sam mislio da može da bude već u ovoj fazi karijere. Nisam pametan kakve poteze oni treba da preduzmu jer su mi delovali kao dark horse da izađu sa istoka iako im dosta ljudi nije verovalo. Na kraju Pacersi ispaše taj dark horse.

Što se DEN - OKC serije tiče, rekoh početkom serije da je OKC bolja ekipa, samo treba da prestanu da se plaše uspeha i bivših šampiona koji su žilavi i imaju najboljeg igrača na svetu ali i masu felera. Mnoge bi ubila ona Jokarina sombor shuffle trojka, verovatno i njih početkom serije, ali naučili su iz poraza, ostali hladnokrvni i priveli ovo kraju jer je i Denver poprilično ispraznio svoj kazan čuda, od Gordonovih suludih daggera, do sezone karijere Brauna, bljeskova Westbrooka i Watsona itd. Ostaje im da se nadaju da Murray može da utrpa 50 ali highly unlikely. Porter je jeziv, on van šuta i povremenog defanzivnog skoka nema šta da ponudi i sad je to po ko zna koji put prikazano na delu. Front office ih je svojim potezima doveo u situaciju da moraju da se uzdaju i u njega sakatog pre nego nekog od ovih likova sa klupe koji služe samo da popune broj u protokolu. Ipak, serija nije gotova i mislim da će se igrati sedma gde očekujem prolaz Oklahome.

• Like 2
Posted

Najgore od svega šta šupersonicsi ne igraju ništa posebno i nude se da ih prođemo. Dakle Indiana, New York i Minesota. Nikad gori Nba ali đaba kad debili nisu doveli nijednog dobrog igrača u dve godine.

• Like 3
  • Ha-ha 1
Posted

Jebi ga Cavse su povrede jebale i ovaj i prosli PO. Ne bih rekao da oni tu ista trebaju razjebavati, jedino ako im izleti bas kakav ozbiljan upgrade za Garlanda npr. Oni tek ulaze u najbolje godine, a bez Boston ce dogodine biti osjetno losiji. Knicksi i Pacersi nisu nikakav bauk. 

• Like 1
Posted

Tužno veče za Tejtuma i Bostonove navijače. 

Kao što su već rekli ljudi, da se tankuje sledeća sezona, pokupiti pikove trejdovima svojih igrača. Rešiti se Porzingisa, a i Džru već ima 35 godina. Horford jedino za minimalac ako hoće da završi penziju u Bostonu, ali deluje kao da on još ima šta da kaže i pokupi negde lep ugovor na leto. Jedino bih gledao Hausera da zadržim, biće koristan ovakav šuter u narednim sezonama.

Posted
9 minutes ago, DameTime said:

Meni je baš super da finala igraju OKC-Wolves i Knicks-Pacers, bez ovih "očekivanih" ekipa će biti dosta uzbudljivije.

Pa upravo je OKC "očekivan".

Posted
9 minutes ago, DameTime said:

Meni je baš super da finala igraju OKC-Wolves i Knicks-Pacers, bez ovih "očekivanih" ekipa će biti dosta uzbudljivije.

Biće uzbudljivo kao pun kamion nemaca.

• Ha-ha 2
Posted

Sto se Zapada tice, OKC-Wolves i jeste kad se sve svede finale sa dvije najbolje odnosno najbolje balansirane ekipe Zapada. I jedni i drugi imaju jasne i kvalitetne PO rotacije (OKC i vise, hladno 10 igraca koji mogu guliti jake minute u PO), izuzetno fizicki mocne ekipe sposobne guliti vrhunsku odbranu i generalno dovoljno suta da se kazni overload protivnika na Shaiju odnosno Antu.  Denver standardno ima odlicnu petorku i kratercinu na klupi, Lakersi uzasno balansirana ekipa bez postenog visokog i dovoljno dvosmjernih igraca sto na kraju anulira star power, GSW i sa zdravim Stephom ima vise mana od Wolvesa. 

• Like 1
Posted

Kod Wolvesa je samo bilo upitno šta može bivo s obzirom na njegov istorijat nestajanja u PO, međutim čovek igra iznenađujuće dobro i još više iznenađujuće sa uključenim kognitivnim performansama tako da mu dugujem jedno prekookeansko izvinjenje.

• Like 1
Posted
8 minutes ago, Barkley#34 said:

Pa upravo je OKC "očekivan".

Pa ne bih baš rekla. Bilo je tu dosta upitnika oko toga da li mogu da prenesu igru iz RS u PO, plus su prilično neiskusni za velike mečeve. Ova serija sa Nuggetsima je jedna od najtežih za predviđanje, a i nije još uvek gotova 😄 

Posted
14 minutes ago, DameTime said:

Pa ne bih baš rekla. Bilo je tu dosta upitnika oko toga da li mogu da prenesu igru iz RS u PO, plus su prilično neiskusni za velike mečeve. Ova serija sa Nuggetsima je jedna od najtežih za predviđanje, a i nije još uvek gotova 😄 

Ali imaju sve ostale kvalitete i bili su očekivaniji od konkurencije. Videlo se još u prvoj rundi. Naravno, svašta može da se desi do kraja ali bi to bilo u domenu iznenađenja kad se svi faktori uračunaju.