Ludi za Poli Posted Sunday at 09:05 PM Share Posted Sunday at 09:05 PM Lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted Sunday at 09:05 PM Share Posted Sunday at 09:05 PM (edited) 6 hours ago, Dracarys said: Nije valjda da su ti dojadili Džamal i MPJ, pa bi sad da na grbači Lebrona dođe do titule? Pa ako je pokušao pomoći HoF i TOP 75 igračima (njih 8), MVP/DPOY/Stat Champ igračima (njih 10), All NBA/All Defense igračima (njih 11), All Star igračima (njih 11), te ROY/6thMOY/MIP igračima (njih 5), pa bilo bi u redu da pokuša pomoći i Jokiću (ako se već Luka uvalio). Pa sam LeBron je rekao da ljudi ne razumiju da je Jokič high IQ igrač, ali on razumije. Zato jer je on isto high IQ igrač i igra isto kao Jokić. Naravno da mu Kralj ne može ništa garantirati, ali ako popravi obranu 400%, poene digne za 35%, skokove za 25%, blokade za 1000%, te poveća boj šuteva za 3 za 30%, digne postotak ubačenih za 5%, asistencije smanji za 80% i prihvati svoju novu ulogu (stajanje u kutu), mislim da bi on i Kralj mogli daleko. Uz Luku u drugom kutu. Edited Sunday at 09:06 PM by Bugl Khan 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted Sunday at 09:06 PM Share Posted Sunday at 09:06 PM Kakva 1/4 Dalasa 19:50 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted Sunday at 09:18 PM Share Posted Sunday at 09:18 PM Vrijeme će pokazati. 100% sam saglasan s Edinom sto je rekao u Udvajanju. Dali su mu sve, čekali ga, čekali...Ali prosto nije mogao da se promjeni. Niti ponašenje a ni kilažu. Ne slažem se samo kad kaže da kilaža nije razlog. O da, itekako jeste. Tijelo trpi i polako dolazi na naplatu u vidu povreda. Samo ove sezone je imao 3-4 povrede. Vidićemo da li će Lejkersi i Lebron moći da dopru do njega da se promjeni. Vrijeme će svakako pokazati ko je pobjednik ovog trejda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YAO Posted Sunday at 09:26 PM Share Posted Sunday at 09:26 PM Sa ovim novim sastavima,ako se nadju u play off seriji Dalas ce proci Lejkerse 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted Sunday at 09:28 PM Share Posted Sunday at 09:28 PM 5 minutes ago, Dzo23 said: Vrijeme će pokazati. 100% sam saglasan s Edinom sto je rekao u Udvajanju. Dali su mu sve, čekali ga, čekali...Ali prosto nije mogao da se promjeni. Niti ponašenje a ni kilažu. Ne slažem se samo kad kaže da kilaža nije razlog. O da, itekako jeste. Tijelo trpi i polako dolazi na naplatu u vidu povreda. Samo ove sezone je imao 3-4 povrede. Vidićemo da li će Lejkersi i Lebron moći da dopru do njega da se promjeni. Vrijeme će svakako pokazati ko je pobjednik ovog trejda. Какве црне промјене? Човјек их је довео до финала? У таквом стању (ово ни сам не разумијем), лани. Имамо ли ми очи што пратимо кошарку или ћемо вјеровати Харисону и Едину који воли Џејмса као брата. Ово није начин да се отарасиш лица франшизе, легитимног Дирковог насљедника и никакав ме наратив неће убиједити у супротно. Грозан, имбецилан и самоубилачки потез. Желим им године нерелевантности 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted Sunday at 09:31 PM Share Posted Sunday at 09:31 PM 4 hours ago, Budžak said: https://www.cbssports.com/nba/news/luka-doncic-trade-what-factors-led-to-lakers-and-mavericks-making-the-most-shocking-deal-in-nba-history/ dalas izgubio 700 000 pratilaca za četiri sata na instagramu... To su botovi, stanje na terenu kaže da navijači oduševljeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted Sunday at 09:34 PM Share Posted Sunday at 09:34 PM https://www.b92.net/sport/kosarka/nba/100067/luka-doncic-se-javio-samo-lebronu-dzejmsu/vest Hahahahahahhaha B92 hahahahahahahaha 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted Sunday at 09:37 PM Share Posted Sunday at 09:37 PM 1 minute ago, Miki28 Teoljub said: https://www.b92.net/sport/kosarka/nba/100067/luka-doncic-se-javio-samo-lebronu-dzejmsu/vest Hahahahahahhaha B92 hahahahahahahaha Ladno objavljuju tvit od nba centel na kojem je slika kako luka ne odgovara na pozive. Ahaha 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted Sunday at 09:41 PM Share Posted Sunday at 09:41 PM Neverovatno koji su bolidi ovi novinari B92. Ali svejedno, verujem da mu stoji u imeniku BIG23. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted Sunday at 09:48 PM Share Posted Sunday at 09:48 PM Hahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahhahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted Sunday at 09:49 PM Share Posted Sunday at 09:49 PM Danas je baš teško biti navijača Dalasa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Sunday at 09:53 PM Share Posted Sunday at 09:53 PM Kakva vest jbt. HAHAHAHhahahahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted Sunday at 09:58 PM Share Posted Sunday at 09:58 PM Najbolji NBA analitičar 26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted Sunday at 10:04 PM Share Posted Sunday at 10:04 PM Šta sam hteo da napišem, a da. Umesto da budu zašrafljeni fišerovim tiplom za dno konferencije u godinama nakon Lebronovog menadžerisanja i kadriranja zarad svojih ličnih ciljeva, ne, odjednom se probude jedno jutro i krk u bulju, evo ga Luka Dončić za jedan pik i ADa od preko 30 godina. Do jaja. Čak štaviše, uopšte nisam ljut na Lejkerse, iskreno verujem da nisu oni prvi ništa bušili i mešetarili kako imaju običaj, nego se jednostavno onaj teletabis u Teksasu previše izdrogirao i to je to. Ovim trejdom ostaju relevantni jos 6-7 godina, pa možda i opadajućeg Luku sa 30 godina opet utope u neki rebuild kapital, šta god. Dok će mi iz prestonice da damo Foxa vrv. za rotacijskog igrača, FRP i tri kupona za KFC. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nellthe Posted Sunday at 10:27 PM Share Posted Sunday at 10:27 PM 28 minutes ago, stefan81888 said: Najbolji NBA analitičar Poznati Rasista, ovaj mene Rasista, Analiticar i Genije Perk. Ako je on rekao, onda je Dalas stvarno "pobedio" u ovom trejdu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted Sunday at 10:29 PM Share Posted Sunday at 10:29 PM 15 minutes ago, Dzo23 said: Vrijeme će pokazati. 100% sam saglasan s Edinom sto je rekao u Udvajanju. Dali su mu sve, čekali ga, čekali...Ali prosto nije mogao da se promjeni. Niti ponašenje a ni kilažu. Ne slažem se samo kad kaže da kilaža nije razlog. O da, itekako jeste. Tijelo trpi i polako dolazi na naplatu u vidu povreda. Samo ove sezone je imao 3-4 povrede. Vidićemo da li će Lejkersi i Lebron moći da dopru do njega da se promjeni. Vrijeme će svakako pokazati ko je pobjednik ovog trejda. Bio je u finalu sa 25 i u cijelom playoffu imao najviše poena. I skokova. I asistencija. U povijesti NBA to nitko nije uspio. Osim Jokića, naravno (Jokić je Wilt koji ima dokaze za svoje brojke). Prije Luke nisu 11 godina prošli 1 rundu (od titule). S njim su u 6 godina bili u finalu Zapada i NBA Finalu. 5x1st Team All NBA. U 38 godina su 4x bili u finalu zapada. S njim su u 6 godina bili 2x. Tko je od TOP 20-25 igrača svih vremena osvojio prsten prije 26. godine kao broj 1? Magic, Bird, Duncan. Svi sletili u contendere. Kareem i Kyrie mi padaju jedino na pamet. Dwayne Wade isto. Hakeem, MJ, Giannis, Jokic, Dirk, Isiah, Dr. J, Shaq, KG, Curry, David Robinson, Ocar Robertson...svi iznad 26. Tako da ne znam što to on nije napravio na terenu iako su mu oni omogućili sve. Igra u prosjeku 67 utakmica (s playoffom 78). Prošle godine je odigrao ukupno 92 utakmice. wtf? 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted Sunday at 10:31 PM Share Posted Sunday at 10:31 PM Sad je samo preostalo da Mavsi ove godine osvoje titulu, a onda Luka uđe u full revenge mode sa prevrtanjem guma i donese LAL 2 komada. Imali bi vječnu motivaciju za raspravu u domenu šbbkbb 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted Sunday at 10:37 PM Share Posted Sunday at 10:37 PM 1 hour ago, mister-no said: Kakva 1/4 Dalasa 19:50 I igrači očito presretni. Samo 50 razlike Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted Sunday at 10:39 PM Share Posted Sunday at 10:39 PM @40Wins mani se sad Foxa. Imate li kakvog centra povoljno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted Sunday at 10:40 PM Share Posted Sunday at 10:40 PM Who the fuck is Sidni sa prethodnih stranica? 1 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted Sunday at 10:45 PM Share Posted Sunday at 10:45 PM 16 minutes ago, Nellthe said: Poznati Rasista, ovaj mene Rasista, Analiticar i Genije Perk. Ako je on rekao, onda je Dalas stvarno "pobedio" u ovom trejdu. The great Michael Finley had to pull a beer out of his hands. - Kendrick Perkins, 2025 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted Sunday at 10:53 PM Share Posted Sunday at 10:53 PM 13 minutes ago, Miki28 Teoljub said: @40Wins mani se sad Foxa. Imate li kakvog centra povoljno? Imamo Sabonjaru, al vam se ne uklapa u koncept. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted Sunday at 11:00 PM Share Posted Sunday at 11:00 PM (edited) "I thought I'd spend my career here and I wanted so badly to bring you a championship," Al su ga sjebali juju Edited Sunday at 11:09 PM by Miki28 Teoljub typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted Sunday at 11:10 PM Share Posted Sunday at 11:10 PM 31 minutes ago, Bugl Khan said: Bio je u finalu sa 25 i u cijelom playoffu imao najviše poena. I skokova. I asistencija. U povijesti NBA to nitko nije uspio. Osim Jokića, naravno (Jokić je Wilt koji ima dokaze za svoje brojke). Prije Luke nisu 11 godina prošli 1 rundu (od titule). S njim su u 6 godina bili u finalu Zapada i NBA Finalu. 5x1st Team All NBA. U 38 godina su 4x bili u finalu zapada. S njim su u 6 godina bili 2x. Tko je od TOP 20-25 igrača svih vremena osvojio prsten prije 26. godine kao broj 1? Magic, Bird, Duncan. Svi sletili u contendere. Kareem i Kyrie mi padaju jedino na pamet. Dwayne Wade isto. Hakeem, MJ, Giannis, Jokic, Dirk, Isiah, Dr. J, Shaq, KG, Curry, David Robinson, Ocar Robertson...svi iznad 26. Tako da ne znam što to on nije napravio na terenu iako su mu oni omogućili sve. Igra u prosjeku 67 utakmica (s playoffom 78). Prošle godine je odigrao ukupno 92 utakmice. wtf? Kyrie uzeo kao broj Nastavljas da probijas granice svakim danom. Za ovo ostalo se slazem u postu, ali I see what you did there. Naravno, nisi ni stavio to ime. Verovatno treba dati jedan MVP Finala Ray Allenu, a iz 2012, nemam pojma Krisu Bosu. Sve mu poklonise u karijeri, pa i Luku Magica ❤️ Za AD brata sve najbolje i samo da bude zdravlja i imace on lepu fazu karijere u Dalasu posto ce mu biti omoguceno da vise igra na 4ci. Junacki je igrao poslednje 2 godine kroz povrede, bolove i nadam se da ce mu vise minuta na PF poziciji omoguciti da ponovo na miru vrati svoj midrange, pa i tricu i postane ubojitiji kosarkas. Luka je bio neko koga sam toliko hejtovao i mrzeo da navijam protiv njega zbog cuvenog foul baitinga i kukanja sudijama. Medjutim, niko nije toliko klao Lakerse kao Luka posebno u klacu poslednjih godina i uz Jokica i Shaija je najzastrasujuci igrac lige trenutno. Mora da se potegne trejd za nekog centra i onda ovo moze bas prelepo da funkcionise. @BattleBender je primetio kako se sada unlockuje da Bron igra vise na PF i blize kosu, gde je trenutno najjaci, na niskom postu. Sve je nesigurniji u driblingu i vodjenju, puno turnovera pravi, posebno kada trpi jak presing, tako da ja mislim da je bolje resenje da u poslednjoj fazi karijere igra tu 4ku, a snaci ce se 2 majstora oko organizacije napada i svega. Sigurno da ce Luka biti primarni kreator i prva opcija. Sada cu navijati za njega, kakav obrt. I protiv Jimmy Butlera. Puno emocija, nije lako izdrzati ;D #onceBrothers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts