gggggggg Posted Sunday at 08:14 PM Author Share Posted Sunday at 08:14 PM Just now, Skyglider said: A koja ocena bi bila realna za Dallas ? A to što je Nico rekao video sam nakon što sam napisao post. Ok ako je tako, ali opet nisam siguran da je sve bilo ružičasto na relaciji Dončić - uprava Dallasa, čim su posegli za trejdom. pa F, sta drugo. kao sto je i pelton ocenio. a ovo na relaciji izmedju igraca i uprave opet nije opravdanje da za tako malo das svog najboljeg igraca. garnett je imao zanimljivu izjavu vezanu za butlera pre neki dan, koji nema direktno veze sa ovom situacijom ali i malo ima. u sustini bez obzira kakav je odnos izmedju igraca i uprave, na terenu se mora dati uvek 100%. sto je doncic uvek ispostovao, pogotovo u playoffu kada je cesto igrao povredjen i sa jednom nogom. https://streamable.com/eqe1g9 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted Sunday at 08:15 PM Share Posted Sunday at 08:15 PM 1 minute ago, Skyglider said: A koja ocena bi bila realna za Dallas ? A to što je Nico rekao video sam nakon što sam napisao post. Ok ako je tako, ali opet nisam siguran da je sve bilo ružičasto na relaciji Dončić - uprava Dallasa, čim su posegli za trejdom. F Dali su top 5 igraca lige od 25god za igraca od 32 kojii je injury prone samo jednog pika, da su dobili 3-4 pika pa da kazes da i nije toliko bedan trejd O tome kako vise niko nece zeleti da dodje u Dalas i kako ce ovo biti i markentisnki i finansijski udarac da ne pricamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted Sunday at 08:18 PM Share Posted Sunday at 08:18 PM Ovo je potez kakav nije vidjen do sada nikad. Hajde da se ne igramo francuskih sobarica. Ovo je za ozbiljnu istragu, a ukoliko zaista nema nikakvog kriminala, onda je Harrison za momentalnu hospitalizaciju. I tu nema sta vise da se prica, sere i palamudi. 20 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted Sunday at 08:19 PM Author Share Posted Sunday at 08:19 PM takodje, nisam primetio da je iko spominjao ali ovaj trejd moze i da utice na sledece trejdove u ovih par dana do deadlinea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robespierre Posted Sunday at 08:21 PM Share Posted Sunday at 08:21 PM (edited) 10 hours ago, freethrow said: Daješ Steva Dragišića iz 90tih za Dragana Todorovića iz ranih 2000tih. Prajm Hulju za Predraga Markovića. Edited Sunday at 08:22 PM by robespierre 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ludi za Poli Posted Sunday at 08:21 PM Share Posted Sunday at 08:21 PM Jos nikad u historiji kosarke se nije desilo da se MVP kalibar igraca koji tek ulazi u prime trejduje bez njegovog znanja. Mislim da generalno veceg i sokantnijeg trejda u historiji lige jos nije bilo. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Sunday at 08:25 PM Share Posted Sunday at 08:25 PM (edited) Veoma je sumnjiv launch negativne kampanje na račun Luke koji se desio odmah nakon trejda. Ispade najgori i najrazmaženiji franšizni igrač ikada (jbn Morant je vitlao pištoljem u Instagram lajvu). Jednostavno nešto opako smrdi u celoj priči. Edited Sunday at 08:27 PM by DameTime 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted Sunday at 08:27 PM Share Posted Sunday at 08:27 PM (edited) Za istragu i to federalnu. Neko je ucenio Kjubana, nije i da se nema sa čime uceniti ta osoba. Jedino validno objašnjenje zašto su ne samo trejdovali Luku, vec to uradili za najbedniji return svih vremena u NBA. Mozda i u istoriji sporta kada se uzme u obzir Lukin uber mega kvalitet. Za svakog iznadprosecnog NBA kosarkasa se uzmu 2-3 frp-a danas, lagano. Neko na nivou Luke makar i sa slomljene obe noge zavredjuje najlaganijih 3-4 frp i duplo toliko swapova. A ond tek na red dolazi obavezan slican kvalitet u suprotnom smeru. Lejkersi iz nekog razloga skoro nista od ovoga nisu morali da daju (ok, dejvis i dalje ima kvalitet, ali ni blizu Lukinom) za top 2 igraca sveta koji je prakticno spreman da momentalno zaigra Edited Sunday at 08:28 PM by MC Thunder 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted Sunday at 08:29 PM Share Posted Sunday at 08:29 PM 22 minutes ago, gggggggg said: Nico just said Luka gave no indication he wanted out or wouldn't sign an extension moving forward. He also said the Lakers were they only team he talked to. He's saying this directly into a microphone. Ako je ovaj lik došao do pozicije GMa Mavsa nema opravdanja za mene ako ne uspem isto 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted Sunday at 08:30 PM Share Posted Sunday at 08:30 PM Jedino ako je Luka kresnuo nesto sto se kres'ti nije smelo. Evo ne znam bogu mi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted Sunday at 08:31 PM Author Share Posted Sunday at 08:31 PM (edited) ma cuban nema vise veze sa vodjenjem fransize. pita se koliko i mi ovde. a da se pitao, odgovor: Edited Sunday at 08:31 PM by gggggggg 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted Sunday at 08:37 PM Share Posted Sunday at 08:37 PM A sad se setimo koliko je Juta izvukla za drvo koje se odaziva na Rudi Gobert. Pa mi recite da je ovo B+ za Dalas 🥲 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted Sunday at 08:38 PM Share Posted Sunday at 08:38 PM 1 minute ago, MC Thunder 2 said: A sad se setimo koliko je Juta izvukla za drvo koje se odaziva na Rudi Gobert. Pa mi recite da je ovo B+ za Dalas 🥲 Koliko je izvukla? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted Sunday at 08:39 PM Share Posted Sunday at 08:39 PM https://www.reddit.com/r/nba/s/kfZusgCuTP 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted Sunday at 08:40 PM Share Posted Sunday at 08:40 PM Just now, Miki28 Teoljub said: Koliko je izvukla? Pratis NBA religiozno, pa kontam da me pitas retoricki. Tako da, vrlo dobro pamtis svu draft kompenzaciju kojom su opljackali Vukove and then some. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ludi za Poli Posted Sunday at 08:41 PM Share Posted Sunday at 08:41 PM Kad nam je proslo ovo za Luku, treba Rob nazvati Pata i vidjeli moze li se sta za Bama iskombinovati 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted Sunday at 08:41 PM Share Posted Sunday at 08:41 PM 1 minute ago, MC Thunder 2 said: Pratis NBA religiozno, pa kontam da me pitas retoricki. Tako da, vrlo dobro pamtis svu draft kompenzaciju kojom su opljackali Vukove and then some. Jesu dobili Anthony Davisa? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted Sunday at 08:43 PM Share Posted Sunday at 08:43 PM 1 minute ago, Miki28 Teoljub said: Jesu dobili Anthony Davisa? Entoni Dejvis nije ista klasa kao Luka Doncic i sam po sebi nije vredan samo 1 frp. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Sunday at 08:46 PM Share Posted Sunday at 08:46 PM Ja jutros kad sam se probudio i video vesti da je Luka trejdovan pa bio sam u soku. Jos kad sam video za sta je... Kontam da je i Luka iznenadjen bio trejdom. Ne znam....Saznace se u narednim danima svasta.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nellthe Posted Sunday at 08:46 PM Share Posted Sunday at 08:46 PM Necu o trejdu, tu sam jos u soku, samo ovo da prokomentarisem jer je aktuelno. Pazi ovo, mimo svih prica i svega. Denver je dao (pa se upucao u nogu) Mareju i MPJ max ugovore. Boston je dao Jaylen Brown (pored Tatuma) super max. Razmisljalu malo, ali ipak se kockali i odlucili da daju. Niko od njih nije ni blizu top 20, a luka je top 5 igraca, potencijalno top 3/2/1 za godinu dve. Na stranu sve, ali necuveno je da ti trejdujes Bilo kakvog All Star kalibra jer neces da mu das max/super max ugovor, Beal, Ayton, Wall svi ih dobijaju,i a ti to bude izgovor. Pazi ovo, nije da nece niko htjeti doci u Dallas, ali niko ozbiljan nece, doce im neki Markanen, D'angelo Russell, itd, koji ne budu mogli gdje drugdje zabosti jer ce Dallas imati prostora u salary capu. Dalas je izgubio 900k followera vec na instagramu. Da stvar bude jos gora, Kajri i Klay su dosli da bi igrali sa Lukom. Klay je odbio veci ugovor iz LA, da bi dosao u Dalas. Kajri ne daje vise svoje ludacke izjave i svasta nesto od kad je dosao u Dalas. Dalasova nova uprava zeli, da legalizuje kockarnice i napravi kockarnice oko nove Dalasove arene. Nisu cista posla, sta je u pitanju ne znam, ili su svi kolektivno umobolni. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted Sunday at 08:50 PM Share Posted Sunday at 08:50 PM Just now, MC Thunder 2 said: Entoni Dejvis nije ista klasa kao Luka Doncic i sam po sebi nije vredan samo 1 frp. Anthony Davis je top 10 igrac lige. Dosta sa omalovazavanjem kao da su dobili jbn Allena iz Cavsa. Da li su mogli da dobiju vise? Da ali ne 5 FRP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted Sunday at 08:59 PM Share Posted Sunday at 08:59 PM 7 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Anthony Davis je top 10 igrac lige. Dosta sa omalovazavanjem kao da su dobili jbn Allena iz Cavsa. Da li su mogli da dobiju vise? Da ali ne 5 FRP. Svako na svetu ko ne nosi ljubicasti dres preko bele majice smatra da se Dalas istorijski samoubio, od kažualaca do profi analitičara. Njihovi navijaci gledaju maltene harikiri tutorijale...a ti ubedjujes u sta? Da je trejd relativno jednak i/ili korektan? Dejvis je vrhunski komplementarac za svaki NBA tim. Ultimativni 2nd guy. Luka je igrac oko koga se grade dinastije. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted Sunday at 09:00 PM Share Posted Sunday at 09:00 PM (edited) Ja ću... pošto je mairosu jako skroman dečko. Edited Sunday at 09:02 PM by mister-no 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted Sunday at 09:01 PM Share Posted Sunday at 09:01 PM Joj Pelinka, pa što šokiraš ovaj narod. Pa da li će biti Lukina dinastija, ostaje da se vidi. Ček prvo da osvoji neki MVP, pa i Embid je ima, lol. Embid nema dinastiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted Sunday at 09:03 PM Share Posted Sunday at 09:03 PM 3 minutes ago, MC Thunder 2 said: Svako na svetu ko ne nosi ljubicasti dres preko bele majice smatra da se Dalas istorijski samoubio, od kažualaca do profi analitičara. Njihovi navijaci gledaju maltene harikiri tutorijale...a ti ubedjujes u sta? Da je trejd relativno jednak i/ili korektan? Dejvis je vrhunski komplementarac za svaki NBA tim. Ultimativni 2nd guy. Luka je igrac oko koga se grade dinastije. 11 hours ago, Miki28 Teoljub said: Nije dobar trejd za Dallas. Igrac nivoa kao Luka u prajmu se ne trejduje u situaciji kad nista nije ukazivalo na to da ima problema kod njih. Takav igrac ode kao FA. MJ, Magic, Kobe, Timi u prajmu da budu trejdovani ili Jokic? Ludost. Imas igraca koji ce vrlo vrvt biti top 10 ikada ili u najgorem slucaju tu nadomak. Luka Doncic se ne trejduje! Vec sam napisao. Luka Doncic se ne trejduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts