Урош19 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) 19 minutes ago, Dzo23 said: Dalas je tu. Ako budu zdravi konkurentni su. To mi je baš veliko ako hahaha, otp iste šanse kao i da dvojac u Fili ostane zdrav. Mada videćemo, daleko je april i PO. Edited 13 hours ago by Урош19
gggggggg Posted 13 hours ago Author Posted 13 hours ago 1 hour ago, Elevator Operater said: PA SVE MU JEBEM DA MU JEBEM! KAKO? KADA JE TO USPEO DA URADI !? Ode sezona u kurcinu a nije ni pocela. Ionako je svega 3 beka u celoj ekipi bilo pre ovoga pa imate materijala za trejd. white, holiday, white, monk, nedajboze neki sexton, lavine...problem je sto vanvleet ima i ntc
Darko Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 3 hours ago, therion said: VanVleet pokidao ACL Pravo vreme da se ponovo ujedine Durant i Westbrook. 1
Elevator Operater Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 7 hours ago, gggggggg said: pa imate materijala za trejd. white, holiday, white, monk, nedajboze neki sexton, lavine...problem je sto vanvleet ima i ntc Fred je na team friendly ugovoru, a verujem da ce liga dati roketsima neki exception da dovedu igraca iako su skroz capovani. Veci problem je kvalitet dostupnih plejeva. Ode Hujuston nivo dva ispod sada. Zdravi su uz Denver biti odmah tu negde, blago iza Okc. Sada se ispred pomeraju LAC (dok se i njima gerijatrija je sjebe) i LAL.
Bugl Khan Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Jel se desilo kad da nitko od 20 anketiranih NBA trenera, GMova, skauta itd. ne misli da je aktualni NBA prvak, Scoring Champ, MVP i FMVP najbolji igrač lige? A u isto vrijeme ih 18 misli da je njegova momčad glavni favorit za osvajanje naslova. Kad će više počet sezona? Btw, MJ je najveći, Jokić mu je za petama. On 9/11/2025 at 12:35 PM, SuperTraktorko said: Sto je najjace, pitanje je kakve tacne posledice ce imati Leonard, verovatno mnogo lakse od samih Klipersa sta god da bude na kraju. Sa druge strane, Ballmer ima da rokne Torea, usra ga. Gotova karijera ako mu dokažu
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 11 hours ago, therion said: VanVleet pokidao ACL Užas. Jedini igrač za koga nemaju nikakvu zamenu, to sam komentarisao i kad su napravili trejd za KD-a. Sad bi im značio i neki Nick Calathes, ima ko će da poentira al treba nešto tu organizovati. 1
Bugl Khan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago On 9/12/2025 at 8:38 AM, 40Wins said: Od tako glavatih likova, a Balmer jeste ozbiljna biznis glava na USA nivou sam ocekivao mnogo perfidnije i zakulisanije finansijske malverzacije za delo za koje su zaprecene ostre sankcije. Mozda da im posaljemo doktora Malog da rastereti malo seleri kep NBA timova. Ovo je i meni palo na pamet. Jedino objašnjenje mi je da je i Silver znao. Pogotovo jer je bio kontradiktoran u izjavama u vezi slučaja (nije čuo za firmu koja je Kahwiju dala pare, pa je ipak čuo ali......), i jer je djelovao potpuno izgubljen i kad je pričao o drugim temama. Koji NBA commissioner, ili commissioner bilo koje druge pro lige u Amerikama (MLB, MLS, NHL, NFL), na pitanje što učiniti da utakmice postanu dostupnije za gledanje većem broju ljudi u SAD-u (pošto sada, da bi gledao sve što te zanima, moraš imati nekoliko streaming servisa, kabelsku, NBA pass i što sve ne), odgovara da oni koji ne mogu gledati utakmicu mogu pogledati highlightse, jer je NBA ionako Liga koja se gleda preko highlightsa. Ugl, Ballmer je bio, i još je, najbogatiji vlasnik franšize u NBA, pravi je ljubitelj košarke, želi potrošiti pare, a ne smije. Plus je vlasnik Clippersa, moguće, uz Nuggetse, rezultatski najgore franšize u povijestu NBA. Samo što je biti rezultatski očajan Clippersima, za razliku od Nuggetsa, bila strategija. Visoki pikovi na draftu koje bi puštali da odu kao FA, ili ih trejdali, i onda dovodili FA veterane da, na malim ugovorima, igraju uz nove visoke pickove na roookie ugovorima. I tako u krug. I dođe Ballmer koji kupi Clipperse, i želi prekinuti luzerštinu, a ne može zbog pravila. Ako se uzme u obzir da se Clippersi nalaze na jednom od dva najveća tržišta, ne treba biti genij za shvatiti da bi pretvaranje te franšize iz najobičnije sprdnje u konstantnog kandidata za naslov bila odlična stvar za ligu. Ballmer se odmah napravio rebranding, promjenio je logo LA Lakersa na kojem je pisalo Clippers u nešto skroz drugačije. I tako su Clippersi od, po kladionicama, 12. momčadi zapada prije sezone 18719, postali glavni kandidat za osvajanje naslova prije sezone 19/20.
Dracarys Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sa ovom povredom FVV, Hjuston ispada iz tiera 1 zapada. Za sada ostaju Nagetsi, Tanderi i Lejkersi. Minesoti ne verujem zbog sumnji u Rendlov još jedan jak plej of. Mislim i da će se mučiti da uđu u plej of, jer Konli je već ozbiljan penzioner, nedostatak dobrog pleja će koštati Minesotu. Ne bi me čudilo da Edvards načini korak napred i postavlja neke surove brojke za TOP3 MVP. Sparsi bi mogli biti potencijalni dark horse zapada.
ljutikrilo Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago 14 hours ago, Elevator Operater said: PA SVE MU JEBEM DA MU JEBEM! KAKO? KADA JE TO USPEO DA URADI !? Ode sezona u kurcinu a nije ni pocela. Ionako je svega 3 beka u celoj ekipi bilo pre ovoga 'oćete monka? dajte nam nekog PF-a iz vaše konfekcije 2
Recommended Posts