mr clutch Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Nemam drugog objasnjenja za sinocnju zavrsnicu regularke sem da je usao duh Redzija u Nesmita i ortake. Znam nije prvi put ove sezone da preokrecu debeli minus ove sezone, sto znaci da ih je Miler kvalitetno nakalemio.
Урош19 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Od PO 1998. godine ekipe koje su gubile sa 7 ili više razlike u poslednjoj minuti 4/4 ili OT imaju skor 4:1661. Pacersi imaju 3 od te 4 pobede i sve 3 su se dogodile u ovom PO. Edited 8 hours ago by Урош19 3 1 17
SteveFrancis#3 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Bas mi je zao Cavsa, totalno su ih unakazile povrede. Sada kada vidim kako stvari stoje, definitivno su mogli skroz do kraja.
Bugl Khan Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 14 hours ago, delgado said: Los nesto skor ima Jokic u G7 utakmicama, iskreno.. Zato što je došao do G7
delgado Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 minutes ago, Bugl Khan said: Zato što je došao do G7 4-3 u karijeri, uz dva poraza na homecourtu - Minny '24 i Portland '19. Not so good...
McLeod Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sto se tice MVPja, ovo je mozda i veca kradja Jokica od Embidove kradje. Doncic je prosle sezone imao bolje statse u svim kolonama od SGA i nije bio MVP, a Jokic ove godine ima bolju statistiku nego prosle. Ta nagrada je potpuno devalvirala. 1 1 2 1
nonick Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sve u svemu, Brunson je imao jednu od najboljih utakmica koje sam ja gledao. Mnogo je mudriji nego proslog PO-a. Ne forsira i lajupovi su mu bili majstorki. 1
ljutikrilo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 7 hours ago, robespierre said: Kakvo samoubistvo iz zasede Kingsa koji su trejdovali Halija jer su se kladili na Foksa da bi na kraju završili sa izraubovanim dvojicem iz Čikaga. ja sam se nadao u 2021 offsezoni da će trejdovati foksa i dati ključeve u ruke haliju, ali avaj. tada se tamo i dalje kolektivno masturbiralo na foksove fizikalije... jbg nacija koja je odrasla na super herojima. da sam tada na kings forumu pomenuo opciju trejda, banovali bi me trajno
Bugl Khan Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, McLeod said: Sto se tice MVPja, ovo je mozda i veca kradja Jokica od Embidove kradje. Doncic je prosle sezone imao bolje statse u svim kolonama od SGA i nije bio MVP, a Jokic ove godine ima bolju statistiku nego prosle. Ta nagrada je potpuno devalvirala. Jbg, odgovor im je da ni Jordan nije dobio svaki put kad je trebao.
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 5 minutes ago, Bugl Khan said: Jbg, odgovor im je da ni Jordan nije dobio svaki put kad je trebao. Ma, meni je inace ta nagrada bezvezna, isto kao Zlatna lopta i druge individualne nagrade za koje nemas jasne parametre nego se glasa i kad prodjes kroz glasove vidis da mnogi od tih koji glasaju uopste nisu objektivni, nego je mozda cak i gore nego na ovom forumu. 1 1
Bugl Khan Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 5 minutes ago, McLeod said: Ma, meni je inace ta nagrada bezvezna, isto kao Zlatna lopta i druge individualne nagrade za koje nemas jasne parametre nego se glasa i kad prodjes kroz glasove vidis da mnogi od tih koji glasaju uopste nisu objektivni, nego je mozda cak i gore nego na ovom forumu. Nije možda, nego je gore. Imaš ljude koji su u prvom mjesecu 2025. govorili za koga će glasat bez obzira na sve. 2023. Mark Jackson nije imao Jokića na listiću. Takvima oduzmu pravo glasa, ali nije no to najveći problem. Realno, više od 60-70% ljudi koji prate košarku su tek 2023. vidjeli zašto Jokić. Onda glasove imaju ljudi koji prate određene momčadi. Lik koji prati, ne znam, Knickse ima glas. Po meni bi treneri, pomoćni treneri, pažljivo izabrani bivši igrači, i puno manja grupa novinara trebala odlučivati. I gledati utamice. Nakon All Star breaka ne bi smjelo biti više od 10 kandidata. I u zadnjih mjesec dana bi ušli sa 5 kandidata. I biraš izmađu tih 5. Edited 4 hours ago by Bugl Khan 1
Radalek Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, delgado said: 4-3 u karijeri, uz dva poraza na homecourtu - Minny '24 i Portland '19. Not so good... Bolje nego 4-6 u finalima. Morao sam 😄 6
delgado Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 19 minutes ago, Radalek said: Bolje nego 4-6 u finalima. Morao sam 😄 Eto, Jokara ima 1/1 u finalima, pitanje je da li ce ponovo igrati neko, neka bude da je to veci uspeh nego 4-6 🙂
Bugl Khan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 13 minutes ago, Radalek said: Bolje nego 4-6 u finalima. Morao sam 😄 2 sweeps, 2 gentleman's sweeps, 2x 2:4 (vodio 2:1 oba puta) 1
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 hours ago, McLeod said: Sto se tice MVPja, ovo je mozda i veca kradja Jokica od Embidove kradje. Hahahahahahaha 1
bodo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 hours ago, ljutikrilo said: ja sam se nadao u 2021 offsezoni da će trejdovati foksa i dati ključeve u ruke haliju, ali avaj. tada se tamo i dalje kolektivno masturbiralo na foksove fizikalije... jbg nacija koja je odrasla na super herojima. da sam tada na kings forumu pomenuo opciju trejda, banovali bi me trajno dobar je Fox igrač koji se zahvaljujući svojoj brzini super snalazi u tranziciji i na otvorenom prostoru i dobar je šuter ali je Hali nivo iznad kad je u pitanju pozicioni napad. dva različita stila playmakinga. ja bih osobno radije imao u timu Halija jer ima bolji court vision i passing ability.
40Wins Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 11 hours ago, robespierre said: Kakvo samoubistvo iz zasede Kingsa koji su trejdovali Halija jer su se kladili na Foksa da bi na kraju završili sa izraubovanim dvojicem iz Čikaga. Mrzi me da tražim neki svoj post od pre par meseci, ali u suštini i dalje stojim pri tome da su Fox, Hali, Lavin super igrači, ali da kao prve violine (sa sve lepo posloženim timom), ne mogu da poteraju Sac dalje od prve runde na Zapadu (dok je Mini sa Antom, OKC i Hjuston volšebno varskrsli sa mladim dobrim timovima, SAS dobio vanzemaljca) i da je Sac sve svoje nade prosuo nedraftovanjem Dončića. Pre će se preseliti franšiza u Vegas, nego što ćemo stići do WCF. Cali love već ima 4 tima, verujem da smo mi prvi na listi za odstrel. Ok, naravno da sam baš slan zbog uspeha Indijane, i da žarko želim da Niksi ovo preokrenu, teško bi mi pao Halijev uspeh, ali ne zato što mi je žao propuštenog igračkog potencijala, već zato što je mali kenjao po Sacu kad smo ga trejdovali.
Урош19 Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago (edited) Očekivano. Edited 30 minutes ago by Урош19
Dzo23 Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago Nadam se da će Jokić zatražiti trejd. Deset godina je u ovoj tužnoj franžizi koja ga očigledno ciljano sabotira. Podario im je prsten i sad je pravo vrijeme da bega iz Kolorada.
Ludi za Poli Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago Sta je tacno sabotaza u potpisu Adelmana na duze staze? Covjek se odlicno pokazao u PO, jako dobro je vodio debelo limitiranu ekipu sa uzasnom rotacijom van petorke. Uostalom, Adelman je uz Malonea najzasluziji sto Denver godinama ima jedan od naorganizovanijih napada u ligi.
Recommended Posts