DameTime Posted yesterday at 08:02 PM Posted yesterday at 08:02 PM Generalno mi niko nije antipatičan, tako da nemam problem da bilo koja ekipa osvoji. No simpatičniji su mi timovi sa Istoka, tako da šteta što mora da ispadne neko od NYK-IND. Pacersi su cool jer piče svoju igru i generalno je Carlisle to super sklopio napadački. Dok su Knicksi pravi primer krvavokolenaša, što inače i nije moj đir, ali nekako empatišem sa ovih 6 mučenika koje Thibs cedi iz kola u kolo 😁 1
BattleBender Posted yesterday at 08:06 PM Posted yesterday at 08:06 PM 3 hours ago, Milos 3.14 said: Bold - Zašto, ja baš mislim da postoje ekipe koje bi ga uzele i mislim da ima logike da ga uzmu Što se tiče navijanja ja i kažem da se intuitivno opredeljuješ, ali meni je recimo intuitivno da navijam za anderdoga ili za zemljaka, ali recimo navijaću za GSW jer igraju najlepšu košarku ili Sparse. Međutim kod nas je velikom broju ljudi intuitivno da navija protiv nekog našeg i to ne zato što im se ne sviđa kao pojava Jokić ili Đoković ili što im se ne sviđa njihova igra, politički stav bilo šta što je legitimno već iz čiste zlobe ili neke vrste prezira prema ljudima, komšijama, zemljacima koji vole te naše sportiste. Ne mislim tu toliko na ovaj forum, više na društvene mreže i generalno, količina sreće od ljudi koji slabo prate košarku koji slave svaku lošu utakmicu Jokića i koje instinkt vuče da navijaju protiv njega, ali ne zbog njega je neverovatno velika. Dončara ulazi spremniji u sezonu od Džamala legende . Čovek koristi sezonu da se spremi i uđe u forumu što je video u ranim danima od Jokare, ali on nije taj igrač , sklon je povredama i taj pristup je za njega poguban,tj.za njegovu igru je poguban, njemu je do jaja Jako je teško pomeriti igru od Jokića sa jednim bolhendlerom u ekipi i sa 0 igrača van Jokića koji mogu nešto u izolaciji da urade. Pa preko noci je tesko da uradis tako nesto normalno. Ali to je stvar koju mozes da promenis u toku sezone. Pa i da promenis fizionomiju tima. Ne treba tebi tu nekaka SGA, Brunson, Luka za bh-a. Treba ti lik koji ima dobar nizak dribling, agility i voli i moze da napadne na prvi korak, da probije, da promesa kad se da povratni pas. Ne mora to da bude igrac koji je blizu AS nivoa. Da se ne bacam sa ciframa (platama) ali svakako moze neki igrac da se OZIVI. Uz Jokica svako ozivi, pogotovo u tim radnjam koje se ticu kretnji, utrcavanja, nadriblivanja iz urucenja. Brate.... nekakav TJ Shorts 😄
SteveFrancis#3 Posted yesterday at 08:07 PM Posted yesterday at 08:07 PM (edited) Hejtovao sam i ja oduvek Thunder kao jednu bezveznjacku fransizu zbog koje smo ostali bez Sonicsa, kao sto kolega pomenu gore. Indy mi je generalno uz New Jersey (koga takodje vise nema shmrc) uvek bila najgotivnija fransiza sa istoka, ali ne mogu preko Haliburtona da predjem nikako. Jos jedna ekstremno aprijatna pojava, napinje me lik stravicno. Da njega nema, navijao bih za Pacerse tek sa nesto manje intenziteta nego za Sunse. Edited yesterday at 08:08 PM by SteveFrancis#3 1
gggggggg Posted yesterday at 08:14 PM Author Posted yesterday at 08:14 PM https://www.yahoo.com/entertainment/articles/phoenix-suns-ceo-josh-bartelstein-035117148.html
SteveFrancis#3 Posted yesterday at 08:18 PM Posted yesterday at 08:18 PM Dobrojutro, tuzbe lete na sve strane vec neko vreme. I posle Sarvera Sarver. Kamo srece da i ovaj bilde zavrsi isto, najuren od lige u tri pizde materine, gde mu je i mesto, sa svim njegovim 'rtatjima i burazerima koje postavlja svuda.
gggggggg Posted yesterday at 08:22 PM Author Posted yesterday at 08:22 PM znam, nema veze, tu je isiah thomas da sve dovede u red. 1 1
Milos 3.14 Posted yesterday at 09:02 PM Posted yesterday at 09:02 PM 52 minutes ago, BattleBender said: Pa preko noci je tesko da uradis tako nesto normalno. Ali to je stvar koju mozes da promenis u toku sezone. Pa i da promenis fizionomiju tima. Ne treba tebi tu nekaka SGA, Brunson, Luka za bh-a. Treba ti lik koji ima dobar nizak dribling, agility i voli i moze da napadne na prvi korak, da probije, da promesa kad se da povratni pas. Ne mora to da bude igrac koji je blizu AS nivoa. Da se ne bacam sa ciframa (platama) ali svakako moze neki igrac da se OZIVI. Uz Jokica svako ozivi, pogotovo u tim radnjam koje se ticu kretnji, utrcavanja, nadriblivanja iz urucenja. Brate.... nekakav TJ Shorts 😄 Takoe Trejdovati mpj za 2 igrača dobiti na dubini i dodati bh Recimo Avidija i Robert Vilijams za MPJ i pikove Ili Avdija i Simons za MPJ, Votson pikovi Avdija , Tajbul , Simons za Brauna, MPJ pikove Uglavnom Avdija mi je vet drim za Denver 1
Mairosu Posted yesterday at 09:38 PM Posted yesterday at 09:38 PM On 5/17/2025 at 3:49 PM, Dzo23 said: https://velikeprice.com/sport/njujorsko-najfinije/ Da se prisjetimo sjajnog teksta od prošle godine o Niksima, pred seriju sa Seltiksima, koji je pisao Miloš Jovanović. Vudi Alen: „mnogi me pitaju da li je zaista bitno ako Niksi pobede Seltikse, ali ja i dalje mislim da je to jednako bitno koliko i samo postojanje ljudskog roda." "Možda ovaj sastav Niksa neće uzeti neki trofej. Štaviše, skoro je izvesno da do toga neće doći. Ali istorija neće zaboraviti ovu ekipu, jer upravo su oni vratili pobedničku tradiciju u košarkaški Njujork. Moj kolega i saborac Edin Avdić je više puta rekao kako je „dobro za sve kada su Niksi dobri“, i jasno vam je potpuno šta je time mislio. Njujork Nikerbokersi su više od košarkaške ekipe – oni su gotovo kulturološki brend, fenomen koji se retko javlja, ali ostavlja traga. Nešto poput košarkaške Halejeve komete. Bitno je i tome biti svedok jednom u životu, a ovo je idealna prilika za mlađe generacije." Možda ipak nije izvjesno da ovaj sastav neće doći do prstena? 🤔 Možda je došao trenutak da san postane jave, i da najvrjedniji tim u nba dođe do prstena nakon 52 godine čekanja? @Mairosu jbt, baš korektan tekst, bez sprdnje sam zaboravio da sam ovo napisao. volim kad se tako obradujem arhivski. elem, bio sam u pravu, _taj_ sastav nije došao do titule. Ovaj, sa sve KATom, možda i hoće... 2
Darko Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 6 hours ago, gggggggg said: braun je extension available. marks ceni da ce plata biti oko 30 miliona godisnje. Volim Braun-a ali ne vidim kako vredi toliko. Vrhunski je prašinar ali ipak - prašinar. Šut mu je dosta klimav i nije baš neki maestro sa loptom. Ja mu ne bi dao preko 20, a i to mi je previše. 10 1
Nemanja90 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Marej i Mpj za Sarpa, Simonsa, Wiliamsa mega posao bi ispao!
Ludi za Poli Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Denver nema pickove prve runde koje moze trejdovati, a i ne vidim zasto bi Blazersi bili defektni i dali Avdiju za MPJ 3
Radalek Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 1 hour ago, Milos 3.14 said: Takoe Trejdovati mpj za 2 igrača dobiti na dubini i dodati bh Recimo Avidija i Robert Vilijams za MPJ i pikove Ili Avdija i Simons za MPJ, Votson pikovi Avdija , Tajbul , Simons za Brauna, MPJ pikove Uglavnom Avdija mi je vet drim za Denver Ja sam hteo Avdiju odavno, pre nego sto je eksplodirao. Ne postoji sansa da se sada dobije, bukvalno najbolji igrac Blazersa i oko njega ce da grade ekipu. Pritom mu je ugovor sjajan za ono sto isporucuje. 4
ljutikrilo Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago ja sam avdiju hteo i pre nego što je draftovan, ali avaj... nisam u toku, sa čime je halibarton zaslužio ovu pizmu? 2
Darko Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago @freethrow, izgleda da nešto nije u redu sa brojem poena, i dalje stoji stari broj posle otvaranja serije OKC - Min. 1
gggggggg Posted 19 hours ago Author Posted 19 hours ago 3 hours ago, Ludi za Poli said: Denver nema pickove prve runde koje moze trejdovati, a i ne vidim zasto bi Blazersi bili defektni i dali Avdiju za MPJ imaju 2031 frp.
freethrow Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) 4 hours ago, Darko said: @freethrow, izgleda da nešto nije u redu sa brojem poena, i dalje stoji stari broj posle otvaranja serije OKC - Min. ne razumem? izvinjonjo, otvorio sam OKC MIN a nisam uneo 4:3 za OKC, my bad. Edited 14 hours ago by freethrow 1
Milos 3.14 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 8 hours ago, Radalek said: Ja sam hteo Avdiju odavno, pre nego sto je eksplodirao. Ne postoji sansa da se sada dobije, bukvalno najbolji igrac Blazersa i oko njega ce da grade ekipu. Pritom mu je ugovor sjajan za ono sto isporucuje. Ne verujem da će da grade ekipu oko njega niti mislim da je taj potencijal iako trenutno jeste njihov najbolji igrač. Imaju Roberta Vilijamsa koji je stalno povređen i kojeg hoće da se reše, verovatno su i Simons i Grant dostupni. Sa druge strane ugovor MPJ u ovom momentu nije loš, ostale su 2 godine, igra po 70+ utakmica godišnje i Denverov pik iz 2031.je jedan od atraktivnijih u ligi. Daš Strotera/Piketa/Hantera za nekog veterana i pik druge runde, te pikove posle iskoristiš. Nije to toliko nerealno , ima Denver opcija da promeša stvari, veći problem je što opet hoće da promovišu nekog lika iz organizacije za GM-a umesto da plate neko mudo
Chaos Is Me Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Sharpe i Avdija će biti nosioci Blazersa + da vide još šta mogu Scoot i Clingan + Camara kao ozbiljan prašinar koji im je upao u ruke maltene za džabe. Sve ostale će trejdovati ali ove pobrojane nema šanse, sem za superstara, svakako ne za jebenog MPJ-a i slične igrače. Edited 12 hours ago by Chaos Is Me 7 1
DameTime Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Taman se nešto lepo dešava kod nas nakon Dejmovog odlaska, a ljudi bi da damo Avdiju za MPJ-a
Darko Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 5 minutes ago, DameTime said: Taman se nešto lepo dešava kod nas nakon Dejmovog odlaska, a ljudi bi da damo Avdiju za MPJ-a Jeste, vlažni snovi. Avdija ima sjajan doprinos, em sjajan ugovor. Nije ovo Washington da ga pusti nizašta. MPJ će najverovatnije ostati, ne znam koji bi ga klub hteo za onakve pare. Možda neki koji se trude da uđu u plejof i gde im treba neko ko može da igra solidno u regularki, to je manje više to. 1
Red Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Јуче је Бред Стивенс држао конференцију, коју увек држи на крају сезоне (човече, баш нисам навикао да је то средина маја) и није ми звучало као да планира да танкује следећу сезону. Мислим, није рекао ништа конкретно, али по одговору би се могло закључити да је тако. Е, сад, чињеница је да, и због тих нових финансијских правила и због тога што је тим прескуп, морамо да се решимо неколико битних играча. Сад је питање када се враћа Тејтум. Кажу да га је оперисао највећи стручњак у тој области и да је то било буквално одмах из хале, право тамо и том неком најсавременијом методом. Да ли ће морати да паузира целу сезону или ће можда моћи да се врати негде у јануару, фебруару, од тога доста зависи. Један од показатеља ће бити и да ли ће Хорфорд остати још следеће сезоне. Он је са Тејтумом најближи у целој екипи и знаће међу првима када ће се вратити на терен. Edited 12 hours ago by Red
Darko Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ova @freethrow-ova prognoza neizvesna ko i ovaj plejof, mnoštvo u igri za trofej.
gggggggg Posted 10 hours ago Author Posted 10 hours ago 13 hours ago, Darko said: Volim Braun-a ali ne vidim kako vredi toliko. Vrhunski je prašinar ali ipak - prašinar. Šut mu je dosta klimav i nije baš neki maestro sa loptom. Ja mu ne bi dao preko 20, a i to mi je previše. marks je spominjao suggsa kao poredjenje, sto mi nema mnogo smisla ali ajde. treba denver da ne napravi istu stvar kao sa porterom i da ga pusti da sledece leto ceka druge ekipe da mu daju ugovor i da matchuju ako zele. slicno i sa watsonom. naravno ovo sve ako se ne dogovore oko razumne cene. jokic isto moze potpisati novi ugovor nekih 210/3... ja sve mislim da je porterova poslednja godina garantovana tek 12 od 40 miliona ali sam zaboravio da je postao fully garantovan zbog titule. da je parcijalno garantovana ta godina, lakse bi mogao da bude trejdovan. 1
Recommended Posts