Jump to content

Recommended Posts

Posted
8 minutes ago, BattleBender said:

Deplasirano imputiranje zarad diskreditovanja sagovornika ti postaje već modus operandi ovde.

Samog sebe diskredituješ. Ako misliš da sam u obavezi da održavam bilo kakav nivo diskusije sa tobom, nisam. Pa shvati kako ti drago. 

Da mi govori šta ću da radim ne može ni roditelj, a kamoli neko sa foruma, sve i da ovde ima staž od 50 godina.

Posted
2 minutes ago, DameTime said:

Da mi govori šta ću da radim ne može ni roditelj, a kamoli neko sa foruma, sve i da ovde ima staž od 50 godina.

Osobo, ti si to meni rekla bez da sam te ista pitao. Bukvalno pre 10 minuta.  2 upisa iznad...Upadas kad ti odgovara sa cizmom kao kroz salonska vrata, van konteksta... Cekas da se ukaze prilika da pustis neki upis koji moze da ima prodju by popular demand, pa ti smeta kad ti neko odgovori jer si se zanela sa time...

Uzmi digitron i saberi se.

Posted

Ma jok, samo ne volim kontinuirano projektovanje ličnih trigera, sa sve pokušajem intelektualizacije tih trigera. Svakako nemam ni želju ni iluziju da nekog ovde "prevaspitam".

Posted
1 hour ago, Ludi za Poli said:

Majko draga od pljuvalja po citavoj ekipi Nuggetsa mjesecima unazad i silnog objasnjavanja da Jokic igra s panjevima do najbolje ekipe Zapada nakon sto su izbacili Clipperse u 7 meceva. Veceras ako dobiju G1 opet ide najjaci u univerzumu, a ako izgube opet ce svi biti levati i sve trejdovat da se Jokicev prime ne trosi. Tacno nema sredine. 

Ne preuveličavaj stav jednog forumaša.

Posted
11 minutes ago, DameTime said:

Ma jok, samo ne volim kontinuirano projektovanje ličnih trigera, sa sve pokušajem intelektualizacije tih trigera. Svakako nemam ni želju ni iluziju da nekog ovde "prevaspitam".

Kakvu zelju imas ili nemas ne znam, niti me zanima, niti mozemo da znamo sta stvarno zelis. Ono sto se vidi je sta si napisala, a to je da si na komentarisanje Westbrooka, bez da je ista upuceno tebi, uskocila ti nekom da solis pamet, meris emotivnu inteligenciju i stanje. 

Kao sto ja ne znam tvoje zelje, niti se trudim da ih komentarisem, niti imam sta da ih komentarisem, vec samo kontekst tvojih konkretnih upisa, tako ti ne mozes da znas moje licne trigere.

Ponovo, digitron i sabiranje.

Posted

4 minutes ago, BattleBender said:

Kao sto ja ne znam tvoje zelje, niti se trudim da ih komentarisem, niti imam sta da ih komentarisem, vec samo kontekst tvojih konkretnih upisa, tako ti ne mozes da znas moje licne trigere.

Ponovo, digitron i sabiranje.

Reče forumaš koji mi učitava:

31 minutes ago, BattleBender said:

Cekas da se ukaze prilika da pustis neki upis koji moze da ima prodju by popular demand, pa ti smeta kad ti neko odgovori jer si se zanela sa time...

Čime meni inputiraš neiskrenost napisanog, već da tražim "prođu" na forumu. 

Ne bih se dalje zadržavala na ovome i uzurpirala temu ličnom raspravom.

Posted (edited)
8 hours ago, Chaos Is Me said:

Šengun jeste baby Jokić po pokretima i razumevanju igre, ali osećaj u rukama svetlosnim godinama udaljen od Nikole. Imam utisak i da je Jabari Smith nedovoljno iskorišćen, a dosta ekipa bi ubilo za takvog igrača.

sengun, takodje nije ni blizu efikasan kao jokic. 54% ts tokom sezone je ocajno za centra, pogotovo njegovih kvaliteta. da bi u playoffu imao jos i gori ucinak od 49%. 62% sa slobodnih je dosta lose, kao i timski ceo houston je sutirao tek 70%.

smith je verovatno previse dobar za klupu. zbog povrede je morao predati mesto thompsonu i od tada krece sa klupe. svaka mu cast sto se nije durio zbog toga, nego sto je zrelo nastavio da igra i to vrlo dobro. cini se da su i on i eason mozda trebali da igraju malo vise.

visoka petorka sa adamsom, sengunom i smithom na trojci je izgledala vrlo dobro u ovoj seriji. mozda su tu trebali malo vise da forsiraju

Edited by gggggggg
Posted

Za malo trenera se može reći da su posvetili život košarci, većini to i ne pristaje jer zvuči patetično i lažno. Međutim Pop je stvarno dao sve. I godine i znanje i srce i dušu i zdravlje. Veliki je Pop. Ma najveći i naš. Dobro zdravlje profesore. Čast je bila odrastati uz Sparse. 

spacer.png

• Like 8
  • Love 8
Posted
1 hour ago, Problem sa licnim greskama said:

03h30 je najgori moguci termin za nasu vremensku zonu. Bukvalno zombie mode na poslu sutra. 

Ne znam, ja to rešavam time što gledam snimak bez pauza na nbapassu kada ustanem pre posla (i naravno izbegavam sve ostale sajtove i vesti pre toga). 

• Like 3
Posted (edited)

Više nego Denver me zanima serija GSW Sota. Više nego išta bih voleo da bude neizvesna. 

Gober ws Drejmond

Ant vs svih

Batler vs Minesota organizacija, grad i sve redom 

Baš bih voleo da Voriorsi fizički budu u stanju da isprate Vukove , da budu zdravi i da uživamo u predstavi.

Lično sam prilično neutralan i gotivne su mi obe ekipe 

Edited by Milos 3.14
  • Like 1
Posted

Inace sto se sinocnje G7 tice, ogroman naklon za Amena. Mali je igrao nestvarnu odbranu na Stephu, bukvalno mu nije dao disati kako treba. Steph je procepio tek nakon sto je ovaj imao onaj ruzan doskok i povrijedio list pa je kod jedne Stephove trice prvo ispao i nije se mogao vratiti na vrijeme zbog povrede, a odmah nakon toga ga Udoka mora izvesti da barem malo odmori. Ako ikad nabaci barem prosjecan do iznadprosjecan sut bice samo takva igracina. Defanzivno je vec sad apsolutna elita, nevjerovatan atleticizam i motor. 

• Like 1
Posted

Ja baš mislim da se Gordon neće tako i toliko seiriti protiv OKC kao protiv LAC. Ne vidim da će mu protiv Holmgrena prolaziti njegov bullyball..zajeban matchup za AG

Očekujem laganu pobedu OKC u G1

Posted

Mislim da je Marej odigrao solidnu seriju. Ima on uobičajene amplitude ali mi se čini da su bile manje nego što ume. Vidim da su mu u zbiru procenti malčice bolji nego pre dve godine. Ako uspe da ne potone biće dobar faktor za Denver.

Nije bila zakonitost ali jeste postojala neka veza (na malom uzorku) između Porterovog učinka i rezultata. Interesantan je podatak, koji je možda čista slučajnost, da je imao dva ogromna plusa na terenu u pobedama u g5 i g7, a isto tako ogroman minus u porazu u g6. Ukoliko zaleči rame i ne udave ga, njegov šut je jedna od ključnih stvari za Denver.

Očekujem prisutnijeg Jokića u reketu i na skoku u napadu.

• Like 3
Posted
4 hours ago, Problem sa licnim greskama said:

03h30 je najgori moguci termin za nasu vremensku zonu. Bukvalno zombie mode na poslu sutra. 

Ja takticki krenem sa Q3 i odgledam drugu polovinu pa na posao. Stizu godine... 😄 

• Like 1
Posted
2 hours ago, Milos 3.14 said:

Više nego Denver me zanima serija GSW Sota. Više nego išta bih voleo da bude neizvesna. 

Gober ws Drejmond

Ant vs svih

Batler vs Minesota organizacija, grad i sve redom 

Baš bih voleo da Voriorsi fizički budu u stanju da isprate Vukove , da budu zdravi i da uživamo u predstavi.

Lično sam prilično neutralan i gotivne su mi obe ekipe 

Ne znam, baš očekujem da Minesota bude isuviše silna a Dabsi isuviše matori, mada bih voleo da serija bude tesna i neizvesna.