Jump to content

NBA 2024-25

gggggggg

Recommended Posts

3 hours ago, Don Dusko said:

image.png.31b44108d83df16f6325223f86c66683.png

@40Wins ---> 10Wins :))

Deprina zesca, znaci muka mi je od fransize i svega, za sve je kriv retard od vlasnika i GM Vlada koji je ispao ziheras i nije smeo da stisne mooda. Klub je zacementirao svoju sudbinu nedraftovanjem Doncica i to je to. Ovo sve su bila neka koprcanja, a to je posledica sto niko nije smeo vise da odradi hard reset. Slede godine bola i tuge dok se fransiza ne preseli u Sijetl to ili Las Vegas Lebronse.

Čak štaviše, ne mislim ni da je trejd Halibarija bio loš, jer smo dobili solidan povrat, ali ni Fox ni on nisu likovi koji mogu da budu prve kajle tima koji ce da bude Top6 na Zapadu.

Jednostavno su fundamenti loši, nije bilo top dog kvaliteta oko koga bi se gradilo nesto odrzivo. Svojevremeno sam bio za trejd Fox-Simons, ali glava za glavu, sreca pa je Fila htela jos vise, pa smo makar izbegli taj metak, Fox jos uvek ima cenu, inace bismo sad bili u jos vecoj dubiozi.

Ja nisam za soft reset, s obzirom da su se Oklahoma, Hjuston i Minesota odjednom digli iz dupeta, ja bih rasprodao sve sto valja, nakrcao se pikovima i pokusao da draftujem normalno, a ne umobolno, sto mozda u ovoj fransizi i nije moguce. Ko da ce biti neka strasna stvar ako ispusimo jos 5 godina za PO, jer sa ovom "Drž' da nabijem" srategijom sve i da hocemo ne mozemo nista da uradimo.

• Like 2

1 hour ago, Don Dusko said:

Netsi ispustili 20 razlike protiv Magica. Anthony(Ne taj Anthony uini) polozio za pobedu.

Meltdown Netsa.

Ova razlika se i u EL danas neretko okrece, u NBA-u je bukvalno svakodevica. Brz tempo, mnogo suteva za 3 poena, dovoljno je da par napada neko stucne, a da drugog krene i dovidjenja.

Opaaa poludeli Rocketsi kako ih je Heat ugasio, FVV iskljucen, onda se pokacili Herro i Amen Thompson, i Amen bacio Herroa na pod, prso lik, potom ga Rozier obara i nabada i krecu svi na njega, na kraju je i Udoka iskljucen iskurcio se obezbedjenju

Edited by delgado
  • WOW 1

8 hours ago, Carl Johnson said:

Ova razlika se i u EL danas neretko okrece, u NBA-u je bukvalno svakodevica. Brz tempo, mnogo suteva za 3 poena, dovoljno je da par napada neko stucne, a da drugog krene i dovidjenja.

Ne okrece se ni priblizno kao u NBA iako se i u EL igra brze i sutira vise trojki nego ranije ali ipak je takmicarski naboj mnogo veci dok je u NBA kurcobolja dostigla istorijski maksimum

• Like 1

3 hours ago, Chaos Is Me said:

Čitava je plejada gadnih njuški u Hjustonu, počev od Brooksa, preko Šenguna i Greena. Nije loše imati te fajterske ekipe da malo uzburkaju ligu ali ovi su se malo previše poprimali.

Ali Greenova avet koja i dalje luta ligom i plaši gospodu, vodafak?

48 minutes ago, doragan said:

Vec smo pricali za Boston, opaljuju trojke kao da sutra ne postoji, i sad im dosao period kad im je sut stao, a mrzi ih da nesto menjaju.Kad to funkcionise deluju kao nepoderivi americki V8 motor, ali kad ne ide pre su DMB motor iz Juga.

Ovo je Tatum od A do Š, zato sam i pisao da je pravolinijski igrač.

Sta cini tek Klivlend, 8-0 protiv zapadnih ekipa, kako je krenulo pocistice i ovaj na papiru pretezak road trip jer imaju jos raspale Lejkerse i nekompletni Dalas mada su jaci svakako i da igraju i Doncic i Irving

Tose nisam nado, realno je bilo pre pocetka sezone da budu iza Seltiksa i Niksa negde u rangu Baksa i File kad ono medjutim

• Like 1