Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Chaos Is Me

Recommended Posts

4 minutes ago, MarioKempes said:

Pa, to ti pričam, nikoga iz prvih 12, nego 14-og, 15-og igrača rotacije.

A inače je Kobra legit EL igrač, samo što ni u Partizanu ne bi imao mesta u 12.

Mi nominalno na toj poziciji imamo Vanju i Bongu, tako da smo fino popunjeni (kao i na drugim spoljnim pozicijama) pa ga u teoriji ne bih uzimao. Pošto Bonga mora da pegla četvorku povremeno, silom prilika, onda bi se verovatno našlo mesto i za njega na terenu, makar ga stavio umesto nominalno 12. igrača u rotaciji.

• Like 2

8 minutes ago, MarioKempes said:

Pa, to ti pričam, nikoga iz prvih 12, nego 14-og, 15-og igrača rotacije.

A inače je Kobra legit EL igrač, samo što ni u Partizanu ne bi imao mesta u 12.

Šalu na stranu, Kobra je zahvalan, definicija timskog igrača. Uzeo bih ga umesto mnogih u rosteru, čisto igrački posmatrano. Menjao bih ga za Lakića, Nakića, Pokuševskog, Majka, Koprivicu pa i Dejvisa. Naravno, to bi značilo da se moraju dovesti drugi igrači jer ostaju rupe u takvoj selekciji na pozicijama. Na krilu imamo Bongu i Vanju, pa je Dobrić nepotreban, ali da jednog nema, zašto da ne. 

• Like 2

12 minutes ago, Barkley#34 said:

Mi nominalno na toj poziciji imamo Vanju i Bongu, tako da smo fino popunjeni (kao i na drugim spoljnim pozicijama) pa ga u teoriji ne bih uzimao.

Vanja je u vakuumu nešto bolji igrač od Dobrića, ali evo npr. skoro je u reprezentaciji Dobrić imao nešto veću minutažu i rolu od Vanje.

Dakle puno toga zavisi od ostalih igrača u timu i načina na koji se njihovi kvaliteti uklapaju u stil igre cele ekipe. Dobrić može biti fenomenalan igrač uloge tamo gde se njegova kockica složi.

Edited by Smrtokapa
  • Like 10

14 minutes ago, Smrtokapa said:

Vanja je u vakuumu nešto bolji igrač od Dobrića, ali evo npr. skoro je u reprezentaciji Dobrić imao nešto veću minutažu i rolu od Vanje.

Dakle puno toga zavisi od ostalih igrača u timu i načina na koji se njihovi kvaliteti uklapaju u stil igre cele ekipe. Dobrić može biti fenomenalan igrač uloge tamo gde se njegova kockica složi.

U reprezentaciji ne da ima nesto vecu minutazu nego je bukvalno neuporedivo. Na olimpijadi protiv Amera Dobri 31min, Vanja 9.

• Thanks 1

17 minutes ago, NMX said:

Ertel u Barsi? (verovatno sam Koštunica, jbg).

Jel ga gledao neko skoro po Rusijama, na šta to sada liči?

Moguce da je malo zapusten, svakako je sporiji nego ranije, mada koliko vidim dobro je trpao po Kini u oktobru i to na dobroj minutazi.

Ipak, ocajnik se vata za slamku a Tomas ima dovoljno kefala i talenta da ih malo poveze u napadu, sto im je nasusno potrebno.

Moze biti dobro resenje za 5-10 minuta po mecu na kratke staze, za nesto vise ce im ipak biti potreban ozbiljniji igrac.

Ja sam ga ocekivao u nekoj varijanti u Lionu, medjutim, oni ljudi ove sezone napravili smislen roster sa odlicnim bekovima razlicitih karakteristika i apsolutno im je nepotreban, isto vazi i za Pariz.

• Like 1

12 hours ago, Charles De Ketelaere said:

Kvalitetan, iskusan i još dubok roster... mnoge ekipe jako promenljivo igraju, mislim da će sigurno u 6 biti. Posle ko zna, zavisiće od meč apova, sa kim se ukrste...

Pretposlednji napad Baskonie čist faul na Howardu. Sada već u kontinuitetu odlično suđenje za komšije. Ovo su morali svirati.

Pravi kadar Vujosevic Duska. I kad te hvali on te zapravo pljuje.

• Like 9

1 minute ago, feanorlfc said:

Ma on je to bio. Jbt. Koja sansa da ti se to dvaput desi.

Neozbiljno od Barselone. Covek doleteo sa porodicom iz Kine da bi mu ovi saopstili da nema nista od ugovora.

Fudbalski klub Barselona dala otkaz glavnom kuvaru zato sto je Levandovski imao zamerku na nacin kako glavni kuvar sprema jaja

• Ha-ha 1
  • WOW 1

Just now, Mile1 said:

Fudbalski klub Barselona dala otkaz glavnom kuvaru zato sto je Levandovski imao zamerku na nacin kako glavni kuvar sprema jaja

A jel ima neko zamerku za to na koji nacin Levandovski promasuje prazan gol sa metar daljine?

46 minutes ago, Barkley#34 said:

Slažem se, njega uklapaš u ekipu ako ti je takav igrač potreban, tj. ako nisi prepunjen na tim pozicijama. Ako imaš mesta za njega isporučiće za svoju ulogu. Ako gradiš tim, takav ti nikada nije višak. Nije to matori Pešić slučajno provalio, lisica je on stara. 

U principu se slažemo, zahvalan je Dobri kad ga lepo iskoriste. Ali...

U Partizanu bi bio 12.-13. igrač, Virtus (sa kojim je imao ugovor) ga nije hteo, za Albu je skup.

Do polovine jula se nije pojavio niko kome bi taj profil trebao.

Da nije Zvezde ili bi čekao neku povredu i doselekciju (možda ga neko pokupi, možda ne) ili bi otišao van EL.

Svakako ga volim, a volim i što je u Zvezdi, samo što to za mene nije definicija legit EL igrača.

Mislim da su Olimpijakos i Monako sigurna prva dva mesta, Panata ce gurati dok god Nun bude igrao u ovom ritmu, a deluje da moze i njih vidim tu mozda na trecem mestu, ostalo je sve otvoreno i bukvalno svako moze da se pobije za prednost domaceg terena. Real bi po kvalitetu trebao da upadne tu ali imaju  veliki zaostatak sto ne znaci da ne mogu da naprave neku seriju i ipak zavrse tamo. Bice bas zanimljivo do kraja sezone, a kako deluje mozda nas ceka i najuzbuljiviji finis u ovom formatu.

• Like 4

1 hour ago, Barkley#34 said:

Mi nominalno na toj poziciji imamo Vanju i Bongu, tako da smo fino popunjeni (kao i na drugim spoljnim pozicijama) pa ga u teoriji ne bih uzimao. Pošto Bonga mora da pegla četvorku povremeno, silom prilika, onda bi se verovatno našlo mesto i za njega na terenu, makar ga stavio umesto nominalno 12. igrača u rotaciji.

1 hour ago, Barkley#34 said:

Slažem se, njega uklapaš u ekipu ako ti je takav igrač potreban, tj. ako nisi prepunjen na tim pozicijama. Ako imaš mesta za njega isporučiće za svoju ulogu. Ako gradiš tim, takav ti nikada nije višak. Nije to matori Pešić slučajno provalio, lisica je on stara. 

Čekaj bre ćelavi, vi imate Vanju i Bongu u prepunjeni ste na tim pozicijama a to što mi imamo Kalinu i Rokasa, plus Lazić vreba s kraja klupe i početka tribine nema veze jel? :default_coffee:

1 hour ago, JPM said:

Pravi kadar Vujosevic Duska. I kad te hvali on te zapravo pljuje.

Meni ne smeta ovaj post koji si citirao, čovek je ostrašćeni navijač Partizana (kakvih je more sa obe strane) i uopšte mu ne zameram na ovome što je napisao. I mene nekad nervira kad Partizanu ide dobro, pa mi deluje da ih guraju sudije, da imaju najjači roster u svemiru i sl. Al' prođe to...

A nisam ni stekao utisak da mu je bila namera da hvali Zvezdu, daleko bilo.