NMX Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Boldvin brat ako mu IQ dobacuje do 70 hahahahaa Isuse, da sam Saras zadavio bih ga na sred terena Dule style 5
Miki28 Teoljub Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 21 minutes ago, Miki28 Teoljub said: NHD se toliko raspada da ce ubaciti neki bitan sut, mozda i za pobjedu. Gudura doktorski Ocekivano. Majstor je majstor 7
Don Dusko Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Just now, JPM said: Zamalo druze da se oprostis od forumske karijere znalca. 1
Čočo Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Sjajan meč. Odličan rezultat za nas cigane. Još Monako i Barsa da izgube. 💪 1
JPM Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Kakav lep zvuk se cuo u trenutku smrti Pariza. Pluk!!! Nothing but net.
Knipex Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Just now, Marvin said: Aaaaaa kakva tekma! Jedna od najboljih ove sezone definitivno. Nije ni moglo drugačije da se završi nego daggerom! 3
DameTime Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 1 minute ago, JPM said: Stvarno mi je neverovatno da nekog ko navija za BG blizanca iritira ekipa kao što je Pariz. 4 1
JPM Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Zamalo druze da se oprostis od forumske karijere znalca. Nisam ja ni blizu znalca. Ali je lep zvuk. PLUK. Pustite opet. PLUK.
Recommended Posts