Chaos Is Me Posted yesterday at 01:30 PM Author Share Posted yesterday at 01:30 PM Punter je igrač kome je dribling esencijalan za igru koju igra. Prosto, oseća se komfornije kad izdribla par puta pre šuta, to je mogao da primeti svako ko ga je ikad gledao. Uloga tipa Jaycee Carroll je ova koju je objasnio Realni a ona uključuje minimum driblinga i pre svega taktičke šeme koje bi njemu omogućile spot up šut ili šut iz blokova. Kad su igrači tog profila na parketu, igraš dosta akcija za njih ali to ne može da se igra u dužim intervalima jer cela ekipa mnogo radi za takvog igrača i mnogo se umara. Punter je i dalje elitni EL igrač i ne verujem da bi se zadovoljio ulaskom sa klupe. Uostalom, ima samo 2 kluba gde bi on ulazio sa klupe u celoj EL i to su grčki blizanci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted yesterday at 01:43 PM Share Posted yesterday at 01:43 PM (edited) 30 minutes ago, realno *w said: 30 minutes ago, realno *w said: Poređenje 2 igrača sa kojim se ne slažem je diskreditovanje tebe? Au gde ode druže. Da ponovim, samo tvrdim da su u pitanju dva potpuno različita profila košarkaša, ništa više. Nigde ja ne idem, ali sam tu da spustim tenzije i da radim u interesu foruma kao i forumske diskusije 😉 Edited yesterday at 01:44 PM by propolis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts