Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Chaos Is Me

Recommended Posts

Велика победа црвено-беле стране власти, свака част, није било пријатно и клизало је ка кризи, али је коначно испливао чист индивидуални квалитет Кенана, нешто што је Звезди фалило у свим овим периодима до сада. Брише се сада пораз у Милану, а Звезда има одличних 7:7.

Виртус се уплашио победе, имали су моментум и све на својој страни, али очигледно да су порази оставили траг. Доста посла пред ћелавим човеком дуге косе чији је тим могао вечерас да живне, али нису искористили шансу.

Париз не планира да стане, Евролига је луда ове сезоне, сви сем Асвела и Албе јуре неку своју шансу за сада.

• Love 1

Ima li neko tabelu EL koja pokazuje net impact odnosno poredjenje odnosa poraza kuci i pobeda na strani?

U smislu da ako neki tim ima 3 pobede u gostima, 2 poraza kuci, ima plus 1 overall.

To mi je trenutno relevantnije jer je ujednaceno i jer su neki timovi vise igrali na domacem terenu.

Edited by Losmi17

55 minutes ago, Losmi17 said:

Ima li neko tabelu EL koja pokazuje net impact odnosno poredjenje odnosa poraza kuci i pobeda na strani?

U smislu da ako neki tim ima 3 pobede u gostima, 2 poraza kuci, ima plus 1 overall.

To mi je trenutno relevantnije jer je ujednaceno i jer su neki timovi vise igrali na domacem terenu.

Na sajtu EL piše u tabeli skor kod kuće i u gostima.

Imamo Oli, Efes, Makabi i Barselonu do kraja godine. 2-2 skor bi bio fenomenalan i odmah bih potpisao. Očekujem ipak da dobijemo samo Makabija, ovo ostalo baš teška priča.

Moses Wright nece biti u prilici da pomogne Olimpijakosu do kraja sezone zbog "medicinskog problema" koji nije objavljen.

Tim menadzer Christos Bafes je potvrdio glasine pricajuci sa medijima posle utakmice sa Parizom “U pitanju je medicinski problem, on je dobro, bice sa nama ali bice nedostupan cele sezone.”

• Tuzno 1

2 hours ago, MV91 said:

Велика победа црвено-беле стране власти, свака част, није било пријатно и клизало је ка кризи, али је коначно испливао чист индивидуални квалитет Кенана, нешто што је Звезди фалило у свим овим периодима до сада. Брише се сада пораз у Милану, а Звезда има одличних 7:7.

Виртус се уплашио победе, имали су моментум и све на својој страни, али очигледно да су порази оставили траг. Доста посла пред ћелавим човеком дуге косе чији је тим могао вечерас да живне, али нису искористили шансу.

Париз не планира да стане, Евролига је луда ове сезоне, сви сем Асвела и Албе јуре неку своју шансу за сада.

Što ljudi otpisuju Asvel ove sezone, ne samo ti, nego na dosta mjesta to pročitam, pa sam tvoj post zakačio.

Asvel ima 5-9, 2 pobede manje od zvezde i 10te pozicije i jednu manje od partizana.

Imali su par tijesnih i glupih poraza i jedini realni kiks protiv Albe.

Nije to ekipa iz prošlih sezona da doveli su dosta dobrih igrača Maledon, Harrison, skoro i Robersona, Sako je solidan.

Ne kažem da će ući u plej in, ali daleko su od rekreativne ekipe.

• Like 11

7 minutes ago, Nellthe said:

Što ljudi otpisuju Asvel ove sezone, ne samo ti, nego na dosta mjesta to pročitam, pa sam tvoj post zakačio.

Asvel ima 5-9, 2 pobede manje od zvezde i 10te pozicije i jednu manje od partizana.

Imali su par tijesnih i glupih poraza i jedini realni kiks protiv Albe.

Nije to ekipa iz prošlih sezona da doveli su dosta dobrih igrača Maledon, Harrison, skoro i Robersona, Sako je solidan.

Ne kažem da će ući u plej in, ali daleko su od rekreativne ekipe.

Браво, моја грешка, хтедох рећи Виртуса и Албе, али навика остала из претходних година 😄

Све похвале за Асвел, делују ми као Радоњина Звезда, андереогови, а гладни.

• Like 3

10 minutes ago, fradler said:

Svi pricaju o Shortsu, Hifiju, Wardu, a Hayes iz drugog plana radi vrhunski posao za Pariz. Odlican potpis, veceras je sazvakao i ispljunuo Milutinova.

Istina. Kakav potpis. 

Moram navesti i Jantunena, danas jako bitni minuti, a cele sezone drzi neki isti nivo i nekako iz senke drzi ekipu kad je gusto. Negde sam procitao da ima najbolji +- u ekipi Pariza na ovih 14 utakmica. Uz to ima najbolje procente za 3 na skoro cetri uzeta suta po mecu. 

• Like 1

Kupio sam karte za Pariz - Monako sjutra u prvenstvu 😱

Bratemili, sinoć im Bandja Sy za koga smo prije 5 godina konstatovali da je lešina igra 15 minuta i oni u tom periodu oduče od života Olimpijakosa na njihovom terenu, KAKOOOOOO?