DameTime Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago Just now, Don Dusko said: Ne huska ih ali verovatno ih nalozi ih pa to ode malo iznad granice dobrog ukusa jbg. Živo me zanima kako izgleda taj trening. Dajte ne blamirajte se, previše je i za ovu temu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgio II Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago 2 minutes ago, Cavani said: Oboje su odigrali ocajni, ali rekao bih da je Nemanja usao pickasto i nekoncetrisano u utakmicu, a Kalina ima ogromnu zelju ali mu za sada ne ide. Mislim da večeras ipak igraju samo muškarci, iako se neke stvari u današnje vreme svakako predstavljaju 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago 1 minute ago, Cavani said: Oboje su odigrali ocajni, ali rekao bih da je Nemanja usao pickasto i nekoncetrisano u utakmicu, a Kalina ima ogromnu zelju ali mu za sada ne ide. 4izg lopte, na pragu bio da izgubi jos koju, carini loptu, zaustavlja igru u napadu, prosto iritira. Nedovic pravi imbecilan faul u napadu posle mukom iznudjenog faula Petruseva u odbrani, zatim kao muva bez glave dozvoljava da mu otmu loptu kao petogodisnjaku. Pun mi ga je odavno, a na sve to lazni Litvanac izbezumljen... Lepo je sto vodimo, ide za sada Kenana, Petruseva, Kodija i pre svega Bolomboja, ali ako bi moglo bez glupiranja pojedinaca, stvarno bi pre svega pomogli saigracima, a onda i nama. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago 25 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Spremljena je odlicno utakmica ali ne mozemo fizicki i atletski da ispariramo u odredjenim situacijama. Odlicno se drzi Sfero ua sada. Nije toliko razlika u fizici nego u nemuštosti, nespretnosti i nepaznji. Ako im proradi šut za tri, biće čupavo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago 1 minute ago, DameTime said: Živo me zanima kako izgleda taj trening. Dajte ne blamirajte se, previše je i za ovu temu. Ovde se veceras blamiraju pojedini igraci Partizana, nedopistivo je i nema opravdanja za klovnovsko ponasanje, a ko je kriv, boli me uvo, samo mi se gleda kosarka, ne cirkus Kolorado. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago Treba iskoristiti faulove Jonesa i Washingtona i igrati na njih u napadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago Samo bez trke sa njima. Dug napad, I što više lopta pod koš, tu smo u prednosti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago 2 minutes ago, DameTime said: Živo me zanima kako izgleda taj trening. Dajte ne blamirajte se, previše je i za ovu temu. Imas na vasoj temi bljuvotine o provokatorima iz Zvezde i kriterijumu sudjenja ako ti je bas da isterujes pravdu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago Just now, Crni said: Ovde se veceras blamiraju pojedini igraci Partizana, nedopistivo je i nema opravdanja za klovnovsko ponasanje, a ko je kriv, boli me uvo, samo mi se gleda kosarka, ne cirkus Kolorado. Ne pričam uopšte o ponašanju igrača, to sam prokomentarisala na kkp live temi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago 1 minute ago, drakon1 said: Treba iskoristiti faulove Jonesa i Washingtona i igrati na njih u napadu. Ovog drugog jedino da napadamo na parkingu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago Ugledajte se na igrace Zvezde i ne komentarisite protivnike. U se i svoje kljuse. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago 3 minutes ago, drakon1 said: Odlicno se drzi Sfero ua sada. Nije toliko razlika u fizici nego u nemuštosti, nespretnosti i nepaznji. Ako im proradi šut za tri, biće čupavo. Nije zato sto je Sfero iznivelisao visokom petorkom. Pa nisu oni promasivali otvorene trojke (samo Lunberg) vec su bili naterani na teske suteve. Proradice dobar su tim, ali i u nasem sutu za 3p ima rezerve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago Gađali papirićem Janisa dok davao intervju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago Izbegavam live temu, ali u pravo vreme sam se priključio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago Just now, Borky said: Ovog drugog jedino da napadamo na parkingu. Koji od njihovih stranaca ima 3 faula? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thor Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago (edited) Ma mislim da nije to toliko do Zoca, više mislim da ih ponese masa, da su prepaljeni, to busanje u grudi, kriveljenje...i uvek im se obije o glavu. Što je super🙃 Edited 11 hours ago by Thor Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago Super je sto su se prikljucili Kenan i Kodi sa poenima, da rasterete unutrasnju liniju. Previse smo krenuli da spustamo, Kalina ne resava dobro udvajanja, a i Bokiju i Filip pocinje bivati sve teze. Zato je bitna produkcija spoljne linije. Jos da se pogodi koja trojka. 1 minute ago, drakon1 said: Koji od njihovih stranaca ima 3 faula? Sterling Brown 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago (edited) Nije ovo nikakva prednost. Oni ce sigurno imati jedan jak nalet a mozda i dva, koje treba odbiti. Znali smo mi da vodimo tamo pre godinu -dve sa +17 i izgubimo. Samo pametno i strpljivo Edited 10 hours ago by No name 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago 1 minute ago, drakon1 said: Koji od njihovih stranaca ima 3 faula? T.Jones 4 i Brown 3. Ovaj ne igra. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago (edited) Igrači međusobno su korektni, a igrači Partizana samo nek su nervozni prema sudijama. Edited 10 hours ago by Volter Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago Kakav glup faul Bolomboja 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago 1 minute ago, СтелаРоса said: Super je sto su se prikljucili Kenan i Kodi sa poenima, da rasterete unutrasnju liniju. Previse smo krenuli da spustamo, Kalina ne resava dobro udvajanja, a i Bokiju i Filip pocinje bivati sve teze. Zato je bitna produkcija spoljne linije. Jos da se pogodi koja trojka. Sterling Brown Hvala. Gubim se polako... Onda njega treba napasti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago bzvz faul bolomboj Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago Jebem ti def skok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago ccccccc koliko loptu ne cenimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts