Jump to content

KK Crvena Zvezda 24/25 - Uzivo

Don Dusko

Recommended Posts

2 minutes ago, Cavani said:

Oboje su odigrali ocajni, ali rekao bih da je Nemanja usao pickasto i nekoncetrisano u utakmicu, a Kalina ima ogromnu zelju ali mu za sada ne ide.

Mislim da večeras ipak igraju samo muškarci, iako se neke stvari u današnje vreme svakako predstavljaju 😁

1 minute ago, Cavani said:

Oboje su odigrali ocajni, ali rekao bih da je Nemanja usao pickasto i nekoncetrisano u utakmicu, a Kalina ima ogromnu zelju ali mu za sada ne ide.

4izg lopte, na pragu bio da izgubi jos koju, carini loptu, zaustavlja igru u napadu, prosto iritira.

Nedovic pravi imbecilan faul u napadu posle mukom iznudjenog faula Petruseva u odbrani, zatim kao muva bez glave dozvoljava da mu otmu loptu kao petogodisnjaku. Pun mi ga je odavno, a na sve to lazni Litvanac izbezumljen...

Lepo je sto vodimo, ide za sada Kenana, Petruseva, Kodija i pre svega Bolomboja, ali ako bi moglo bez glupiranja pojedinaca, stvarno bi pre svega pomogli saigracima, a onda i nama.

• Like 2

25 minutes ago, DijametralnoSuprotan said:

Spremljena je odlicno utakmica ali ne mozemo fizicki i atletski da ispariramo u odredjenim situacijama.

Odlicno se drzi Sfero ua sada. Nije toliko razlika u fizici nego u nemuštosti, nespretnosti i nepaznji.

Ako im proradi šut za tri, biće čupavo.

• Like 2

1 minute ago, DameTime said:

Živo me zanima kako izgleda taj trening. Dajte ne blamirajte se, previše je i za ovu temu.

Ovde se veceras blamiraju pojedini igraci Partizana, nedopistivo je i nema opravdanja za klovnovsko ponasanje, a ko je kriv, boli me uvo, samo mi se gleda kosarka, ne cirkus Kolorado.

2 minutes ago, DameTime said:

Živo me zanima kako izgleda taj trening. Dajte ne blamirajte se, previše je i za ovu temu.

Imas na vasoj temi bljuvotine o provokatorima iz Zvezde i kriterijumu sudjenja ako ti je bas da isterujes pravdu.

Just now, Crni said:

Ovde se veceras blamiraju pojedini igraci Partizana, nedopistivo je i nema opravdanja za klovnovsko ponasanje, a ko je kriv, boli me uvo, samo mi se gleda kosarka, ne cirkus Kolorado.

Ne pričam uopšte o ponašanju igrača, to sam prokomentarisala na kkp live temi. 

• Like 1

3 minutes ago, drakon1 said:

Odlicno se drzi Sfero ua sada. Nije toliko razlika u fizici nego u nemuštosti, nespretnosti i nepaznji.

Ako im proradi šut za tri, biće čupavo.

Nije zato sto je Sfero iznivelisao visokom petorkom. Pa nisu oni promasivali otvorene trojke (samo Lunberg) vec su bili naterani na teske suteve. Proradice dobar su tim, ali i u nasem sutu za 3p ima rezerve.

Ma mislim da nije to toliko do Zoca, više mislim da ih ponese masa, da su prepaljeni, to busanje u grudi, kriveljenje...i uvek im se obije o glavu.

Što je super🙃

Edited by Thor

Super je sto su se prikljucili Kenan i Kodi sa poenima, da rasterete unutrasnju liniju. Previse smo krenuli da spustamo, Kalina ne resava dobro udvajanja, a i Bokiju i Filip pocinje bivati sve teze. Zato je bitna produkcija spoljne linije. Jos da se pogodi koja trojka.

1 minute ago, drakon1 said:

Koji od njihovih stranaca ima 3 faula?

Sterling Brown

• Like 1

Nije ovo nikakva prednost. Oni ce sigurno imati jedan jak nalet a mozda i dva, koje treba odbiti. Znali smo mi da vodimo tamo pre godinu -dve sa +17 i izgubimo.

Samo pametno i strpljivo

Edited by No name
  • Like 1

1 minute ago, СтелаРоса said:

Super je sto su se prikljucili Kenan i Kodi sa poenima, da rasterete unutrasnju liniju. Previse smo krenuli da spustamo, Kalina ne resava dobro udvajanja, a i Bokiju i Filip pocinje bivati sve teze. Zato je bitna produkcija spoljne linije. Jos da se pogodi koja trojka.

Sterling Brown

Hvala. Gubim se polako... Onda njega treba napasti.